MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 5 συναυλίες για την Πέμπτη 26 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 26 Αυγούστου.

Οι ΜΕΛΙSSES στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ
Monopoli Team

1. Τάνια Τσανακλίδου και Λίνα Νικολακοπούλου στο Βεάκειο και στο Κατράκειο Θέατρο

Τριάντα τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του δίσκου Μαμά Γερνάω (1988), η Τάνια Τσανακλίδου και η Λίνα Νικολακοπούλου συμπράττουν ξανά και παρουσιάζουν την Πέμπτη 26 Αυγούστου στο Βεάκειο Θέατρο και την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο, τη μουσική παράσταση «Τα σχήματα των αστεριών». Με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων (1981-2021)  διαδρομής της Λίνας Νικολακοπούλου στη δισκογραφία, η στιχουργός κάλεσε την Τάνια Τσανακλίδου για να γιορτάσουν μαζί αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της. Συγκινήθηκαν, θυμήθηκαν, διαλέγοντας παρέα, η Τάνια με την Λίνα, τα τραγούδια της παράστασης και εμπιστεύτηκαν στον Φωκά Ευαγγελινό, τη σκηνοθεσία αυτής της δίωρης, πολύχρωμης, μουσικής αφήγησης.
Πέμπτη 26/8 21:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Βεάκειο θέατρο, Λόφος Προφήτη Ηλία, Τηλέφωνο: 21 0422 6330

2. Οι ΜΕΛΙSSES στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ

Το αγαπημένο συγκρότημα ΜΕΛΙSSES επιστρέφει στο SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος  (ΙΣΝ), την Πέμπτη 26 Αυγούστου στις 21:30 και μας καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο. Φέτος, οι ΜΕΛΙSSES επιστρέφουν στο SNF Nostos για μία μοναδική συναυλία από κοντά, παρέα με φίλους καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής επιβεβαιώνοντας ότι στη μουσική δεν υπάρχουν σύνορα. Μαζί τους στη σκηνή του SNF Nostos θα είναι η μία και μοναδική Καίτη Γαρμπή, ο ανατρεπτικός Toquel, και το ηπειρωτικό πολυβραβευμένο μουσικό σχήμα «Κομπανία Βέρδη».
Πέμπτη 26/8 21:30
Εισιτήριο: Είσοδος ελεύθερη
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα, τηλέφωνο: 21 6809 1000

3. Η Ταράτσα του Φοίβου: Summer in the city στο Άλσος

Ο Φοίβος Δεληβοριάς με μία μοναδική παρέα, σας προσκαλεί την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 στην Ταράτσα του στο Θέατρο Άλσος για ένα μοναδικό «Summer in the city». Μαζί με το Φοίβο, η σκηνική θεότητα Θανάσης Αλευράς μας εμβολιάζει για όλο τον επόμενο χειμώνα με το κωμικό του άστρο (ζένεκα). Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, καταφέρνει με το χιούμορ και το ασταμάτητο μυαλό του να αναποδογυρίσει ό,τι θεωρούμε δεδομένο. Η Νεφέλη Φασούλη, αναδυομένη από τον «Κόσμο» της, μας κάνει βόλτα με ανοιχτή σκεπή στην Αθήνα του ονείρου μας, ο υπερταλαντούχος ηθοποιός και μιουζικαλίστας Φοίβος Ριμένας και η Idra Kayne, η βασίλισσα του sassiness, του sultriness, του funkiness και του grooviness.
Πέμπτη 26/8 20:45
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Άλσος (Theatro Alsos), Ευελπίδων 4, Αθήνα 114 74, Τηλ: 21 0822 7471

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNo Way Home: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την νέα ταινία Spiderman12.09.2018

4. Ο Γιώργος Καζαντζής στο Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος»

Ένα διαχρονικό πέρασμα από τη μουσική και τα τραγούδια του Γιώργου Καζαντζή. Με εξαμελή ορχήστρα και τον ίδιο στο πιάνο, ο συνθέτης μας ταξιδεύει στο κόσμο της μουσικής του με τις εξαίσιες φωνές των Βασίλη Λέκκα, Φωτεινής Βελεσιώτου και Λιζέτας Καλημέρη. Από το «Ήταν μια στιγμή», την πρώτη του επιτυχία το 1986 μέχρι σήμερα, το ταξίδι περνάει από τραγούδια σταθμούς της δισκογραφικής του πορείας.
Πέμπτη 26/8 21:30
Εισιτήριο: Κανονικό 10€, Μειωμένο 7€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος», Ακτή Δυμαίων 50, Πάτρα

5. Βαλκανικές Μουσικές Γέφυρες Balkans, «Music as a bridge» στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»

Μια μουσική σύμπραξη πέντε κορυφαίων μουσικών από τα Βαλκάνια, σε μια πρωτότυπη συναυλία, ειδικά φτιαγμένη για το Φεστιβάλ «Κρήτη, Μια ιστορία, 5 + 1 Πολιτισμοί 2021». Τρεις χώρες προέλευσης με τόσες διαφορές, αλλά και τόσα κοινά στοιχεία, ειδικά στο κομμάτι του λαϊκού πολιτισμού. Πέντε σολίστες διεθνούς κύρους. Σε αυτή τη μοναδική συνεύρεση, θα ακουστούν μουσικές του προσωπικού τους ρεπερτορίου αλλά και παραδοσιακά κομμάτια, μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση. Τόσο σε σόλο εκτελέσεις όσο και ως σύνολο, ανταλλάσσουν τις μουσικές τους εμπειρίες και αυτοσχεδιάζουν επί σκηνής.
Πέμπτη 26/8 20:30
Εισιτήριο: Δελτίο εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Κηποθέατρο « Ν. Καζαντζάκης », Γεωρ. Γεωργιάδου 1, Ηράκλειο 713 05, Τηλέφωνο: 281 024 2977

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Προμηθέας Δεσμώτης, σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη σε θέατρα της Αττικής12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b