MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

No Way Home: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την νέα ταινία Spiderman

Το τρέιλερ για την νέα ταινία του SpiderMan: No Way Home είναι εδώ και οι Tom Holland και Benedict Cumberbatch δεν είναι τα μόνα γνώριμα πρόσωπα που βλέπουμε

Courtesy of Sony Pictures
Courtesy of Sony Pictures
Monopoli Team

Το τρέιλερ για την νέα ταινία του SpiderMan: No Way Home είναι εδώ και οι πρωταγωνιστές Tom Holland και Benedict Cumberbatch δεν είναι τα μόνα γνώριμα πρόσωπα που βλέπουμε!

Όλα δείχνουν ότι ο μεγαλύτερος και πιο επικίνδυνος εχθρός που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Πίτερ Πάρκερ είναι… το παρελθόν. Όλοι οι “κακοί” που έχουμε συναντήσει στις προηγούμενες ταινίες του Σπάιντερμαν, από τον Doctor Octopus και τον Electro μέχρι και τον Green Goblin, επιστρέφουν.

Μπορεί να μην βλέπουμε ξεκάθαρα τον Green Goblin, επομένως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο Γουίλεμ Νταφόε θα επιστρέψει στον ρόλο του -αν και όλα δείχνουν ότι όπως και αυτός, έτσι και άλλοι “κακοί” του παρελθόντος θα είναι στην ταινία.

Στην πιο πρόσφατη ταινία SpiderMan, η πραγματική ταυτότητα του Πίτερ Πάρκερ αποκαλύφθηκε στο τέλος της ταινίας. Αντιμετωπίζοντας τώρα τις σοβαρές συνέπειες, η ζωή του θα γίνει χαοτική. Έτσι, απευθύνεται στον μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε να του δώσει μία λύση, στον Doctor Strange, αναζητώντας ένα ξόρκι που θα αναιρέσει τη μεγάλη αποκάλυψη και θα βάλει όλα τα πράγματα σε μια τάξη.

Η Zendaya θα επιστρέψει ξανά στον ρόλο της ως MJ, ο Jacob Batalon επιστρέφει ως Ned Leeds, η Marisa Tomei ως θεία May, ο Benedict Wong ως Wong και ο Jon Favreau ως Happy Hogan. Ο Jon Watts επιστρέφει για να σκηνοθετήσει την τρίτη ταινία Spiderman με τον Tom Holland.

Βέβαια, αυτή ήταν σίγουρα μία επεισοδιακή εβδομάδα για το Spiderman, αφού ένα μέρος του τρέιλερ είχε διαρρεύσει πριν από μία ημέρα. Ο σκηνοθέτης έκανε ένα tweet για τη διαρροή, δημοσιεύοντας ένα βίντεο του τρέιλερ στο Instagram του με τη λεζάντα: “Ο τρόπος που το ήθελε ο σκηνοθέτης”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jon Watts (@jnwtts)

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Δεκεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔικηγόρος Σκάρλετ Γιόχανσον: “Μισογυνιστική” η απάντηση της Disney στην μήνυση για το Black Widow12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b