MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 5 συναυλίες για την Πέμπτη 19 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 19 Αυγούστου.

Monopoli Team

1.Η Πάολα στο Γήπεδο Φώτης Κοσμάς (Αλεξανδρούπολη)

Η Πάολα βάζει το ρυθμό της στο φετινό μας καλοκαίρι…Η Πάολα βάζει το ρυθμό της στο φετινό μας καλοκαίρι…Την Πέμπτη 18 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο “Φώτη Κοσμά” η μοναδική Πάολα με όλο της το επιτελείο σε μία ξεχωριστή συναυλία. Μετράμε αντίστροφα για ένα ακόμη event.
Πέμπτη 19/8 , 21:30
Εισιτήριο: Από 17€. Προπώληση: viva.gr.
Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς», Τρωάδος, Αλεξανδρούπολη 681 00, Τηλέφωνο: 2551 020653

2.Ο Δημήτρης Μυστακίδης ζωντανά στο Ακόντισμα

Φέτος συμπληρώνονται 15 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου μου δίσκου. Τα «16 ρεμπέτικα με κιθάρα» αποτέλεσαν για εμένα, την αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού. Ενός ταξιδιού που μόνο χαρές και γνώση μου έχει δώσει. Όλοι μας περάσαμε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο εγκλεισμού και ανατροπών της καθημερινότητας μας. Τα ρεμπέτικα τραγούδια, και στην εποχή της δημιουργίας τους αλλά και τώρα αποτελούν στήριγμα για να πάμε παρακάτω αλλά και αφορμή για να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Είναι καιρός να βρεθούμε όλοι μαζί και να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας.
Πέμπτη 19/8 , 20:30
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr.
Akontisma, Νέα Καρβάλη 640 06, Τηλέφωνο: 251 031 6790

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Stand Up παραστάσεις που έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Lunar Space12.09.2018

3.THE ITALIAN TENORS στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Mετά από τις εμφανίσεις σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο, οι τρεις από τους καλυτέρους Ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, ο Evans Tonon, Luca Sala και Sabino Gaita αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους project και να παρουσιάσουν διάσημα ποπ αλλά και αγαπημένα κλασικά τραγούδια και άριες από γνώστες όπερες, καθώς και τις επιτυχίες του ιταλικού ρεπερτορίου Τρεις Τενόροι τραγουδούν μαζί το “Caruso” του Lucio Dala, το “Con Te Partiro” του Andrea Boccelli, διάσημα Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ’60, ναπολιτάνικα, αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες (“Gloria ” “Mamma Maria“), και τα συνδυάζουν με τις ωραιότερες άριες από τις διάσημες όπερες του Verdi και Puccini, σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις που μας κάνει να ταξιδέψουμε από την Σκάλα του Μιλάνου μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από την Αρένα της Βερόνα μέχρι το Κολοσσαίο.
Πέμπτη 19/8 21:00
Εισιτήριο: Α τιμή: 23€, Β τιμή:18€, Φοιτιτηκό: 15€, Ανέργων: 15€,  Άνω των 65: 15€, Αμέα-Συναδός: 15€,  Αμέα-Δωρεάν 0€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, Χανιά 

4.Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι την «Εποχή του Θερισμού» σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η «Εποχή του Θερισμού», η νέα παράσταση της πλέον καταξιωμένης δημιουργικής ομάδας της ελληνικής μουσικής, μία παράσταση βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο τους που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε το καλύτερο έργο τους έως τώρα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά στο κοινό, ύστερα από το δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε. Τα καινούργια, πολυαναμενόμενα τραγούδια τους, ήρθαν με φόρα για να μεταφέρουν το φως, τη λάμψη και την αισιοδοξία τους αλλά ταυτόχρονα και το ρεαλισμό και τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματά τους σε μία παράξενη και σκοτεινή εποχή.
Πέμπτη 19/8 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Ανοιχτό θέατρο Άνδρου, Χώρα Άνδρου Κυκλάδες, 845 00

5.Οι Πυξ Λαξ στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια. Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες. Και 10 χρόνια μετά την πρώτη επανένωσή τους, μετά από αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και τη θρυλική συναυλία στο ΟΑΚΑ οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να μας υπενθυμίσουν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.
Πέμπτη 19/8 21:30
Εισιτήριο: Α Ζώνη: 20€, Β Ζώνη: 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, Εθνικού Σταδίου, Κατερίνη 601 00, Τηλέφωνο: 2351 023914

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧορείες Χώρων, του Georges Perec, στην Αρχαία Κόρινθο12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b