MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Οι Stand Up παραστάσεις που έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Lunar Space

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής Stand Up σκηνής θα βρεθούν αυτό τον Σεπτέμβρη στη σκηνή του Lunar Space.

Monopoli Team

Η HAH! Comedy παρουσιάζει μια σειρά από Stand Up παραστάσεις με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής στο Lunar Space και αυτός ο Σεπτέμβριος θα είναι πιο διασκεδαστικός από ποτέ!

Είστε 18-25 χρονών; Τότε μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας με έκπτωση, κάνοντας χρήση του #freedompass. Εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα παραστάσεων του Σεπτεμβρίου:

Κάψε Το Σενάριο Reloaded – Σάββατο 25\9  21:30

Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους, διαδικτυακά special και sold out περιοδείες ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν για 3 μόνο ημερομηνίες ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ότι άλλο αποφασίσετε εσείς! Ετοιμαστείτε για την πιο αστεία βραδιά της ζωής σας! Αν όχι για την πιο αστεία σίγουρα για την πιο βραδιά!
Παίζουν: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος
Σενάριο: Δεν υπάρχει, Σκηνικά: Δεν υπάρχουν, Κουστούμια: Δεν υπάρχουν, Σκηνοθεσία: Κοινό

Μετά από την παράσταση το Σάββατο 25\09, θα πραγματοποιηθεί άλλη μία το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 21:30.
Τιμή Εισιτηρίου: από 10 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛάμπρο Φισφή, Ζήση Ρούμπο, Δημήτρη Μακαλιά, θα αντέξουμε την επιστροφή του “Κάψε το Σενάριο Reloaded”;12.09.2018

Εξων φρεξών με την Σοφία Κουρτίδου – Πέμπτη 16/09 στις 21:30

Η Σοφία Κουρτίδου μας καλωσορίζει στον πλανήτη της και είναι ΕΞΩΝ ΦΡΕΞΩΝ! Ένας φανταστικός κόσμος άπο άλλον πλανήτη! Εκεί που όλα τα απίθανα…είναι πιθανά! Σε αυτό τον κόσμο ο βήχας γίνεται μελωδία και το αντισηπτικό μετατρέπεται σε μουσικό όργανο! Όλα είναι διαφορετικά. Ακόμη και ο Michael Jackson ή η Shakira μπορεί να τραγουδούν σε ένα ελληνικό παραδοσιακό γλέντι! Μια «φανταστική» μπάντα , οι Αφανείς, παίρνουν ζωή μέσα από την φωνή και τη φαντασία της Σοφίας Κουρτίδου που μας καλωσορίζει σε έναν εξωπραγματικό πλανήτη που δεν υπάρχει! Ένα εξωφρενικό one woman show! Μια συναυλία χωρίς μουσικά όργανα όπου με live looping και ζωντανά εφέ η Σοφία δημιουργεί ολοκληρωμένα μουσικά σύνολα, ηχογραφώντας ζωντανά τη φωνή της, ήχους και ό,τι ταιριάζει στον κόσμο της.
Τιμή εισιτηρίου: από 10 ευρώ

Σαμερ Χιτς με τον Θωμά Ζάμπρα – Σάββατο 04/09 στις 21:30
Μετά από τρία χρόνια κλεισμένος στο σπίτι (είχε ξεκινήσει πριν την καραντίνα γιατί είναι πάντα ένα βήμα μπροστά), Ο Θωμάς Ζάμπρας βγαίνει από το σπίτι και χτυπάει με τα ΣΑΜΕΡ ΧΙΤΣ. Μια παράσταση με τα καλύτερα κείμενα από τις δύο παραστάσεις του (Είχα και και στο χωριό μου, Εγώ Γέλασα), ακυκλοφόρητα κείμενα που δεν χώρεσαν σε καμία παράσταση και μια δόση από νέο υλικό. Η παράσταση έχει λίγο για όλους. Έχεις δει μόνο μια από τις παραστάσεις; Σε έχει. Έχεις δει μόνο τα ακυκλοφόρητα; Σε έχει. Έχεις δει μόνο το νέο υλικό; Που το είδες ρε stalker; Τέλος πάντων, σε έχει. Έχεις δει όλα αυτά; Στείλε ένα μήνυμα και θα κάνει μαγικά με τράπουλα μόνο για σένα. Η παράσταση με τα καλύτερα, γίνεται στο πλαίσιο προετοιμασίας για βιντεοσκόπηση και των δύο παραστάσεων κάποια στιγμή στο μέλλον. Οπότε οποιοδήποτε feedback είναι ευπρόσδεκτο. Απλά όχι μανάδες
Τιμή εισιτηρίου: από 8 ευρώ

Όλα κουλά με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο – Τετάρτες 08/09 και 15/09 στις 21:30
Μετά το χειμώνα έρχεται πάντα η άνοιξη και μετά την καραντίνα έρχεται ο τουρισμός, οπότε πάλι καλά ανοίξαμε και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος βγαίνει ξανά στις σκηνές, ευέλικτος και εμβολιασμένος, να σατιρίσει τα τραγελαφικά που ζήσαμε το τελευταίο διάστημα. Όλα καλά ή όλα κουλά; Στην καινούργια Stand up Comedy παράσταση που έγραψε όσο περίμενε τις ανακοινώσεις του Νικ Χάρντι και τα δελτία των εννιά, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος εξαπολύει τα βιτριολικά του βέλη προς πάσα αρχή και (κυβερνώσα) τάξη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κοινωνική και πολιτική σάτιρα, αυτοσχεδιασμό με το κοινό και άφθονο ανατρεπτικό χιούμορ με άποψη, για να γελάσουμε με τα κουλά που συνέβαιναν όσο εμείς «μέναμε σπίτι».
Τιμή εισιτηρίου: από 10 ευρώ

Μεγάλη Κατίνα Γιάννης Κατινάκης – Σάββατο 11/09 στις 21:30

Ο Γιάννης Κατινάκης δηλώνει περήφανα «λίγο ηθοποιός, λίγο κωμικός, λίγο σαμπουάν και λίγο μαλακτικό». Είναι το next big thing της κωμωδίας, κάνει θραύση στα social media και μετά την πρώτη του παράσταση, το «Άι σιχτίρ μαντάμ» (που το ’φαγε η μαγμάγκα της καραντίνας), έβαψε μαλλί, έγραψε φρέσκο υλικό και σκάει στη σκηνή του Lunar Space για να κράξει όσα τον ενοχλούν. Δηλαδή τα πάντα. Τους γκόμενους που δεν απαντάνε. Τους γκόμενους που απαντάνε αλλά δεν τους απαντάει εκείνος με τις βλακείες που λένε. Το κεφάλαιο dating apps που είναι σκέτη παράνοια, αλλά και τα κανονικά ραντεβού, τα απρόοπτα στα κλαμπ, τα λάθη στο σεξ όπως και κάθε απέλπιδα προσπάθεια να γνωρίσεις έναν φυσιολογικό άνθρωπο στις μέρες μας για να συνεννοηθείς.

Ένα απολαυστικό comedy show με τσουχτερές αλήθειες για τη ζωή ενός γκέι ατόμου, τη μοναξιά στις μέρες μας και τη βλακεία που μας περιβάλλει. Μέσα από την κωμική ματιά και τον καταιγιστικό ρυθμό, ο Κατινάκης ξορκίζει το κακό και το μεταμορφώνει ακομπλεξάριστα σε γέλια.
Τιμή εισιτηρίου: από 10 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣοφία Κουρτίδου: Δεν ήθελα να χαθεί ούτε ένα χαμόγελο λόγω της καραντίνας12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Lunar Space Athens, Πειραιώς 260, Ταύρος Αττικής 177 78
Kρατήσεις εισιτηρίων στο viva.gr

 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b