MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης

Μεγάλη θλίψη προξενεί στον δημοσιογραφικό και τον καλλιτεχνικό χώρο η απώλεια του δημοσιογράφου του πολιτιστικού ρεπορτάζ, Βασίλη Μπουζιώτη, σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Monopoli Team

Μεγάλη θλίψη προξενεί στον δημοσιογραφικό και τον καλλιτεχνικό χώρο η απώλεια του συναδέλφου του πολιτιστικού ρεπορτάζ, Βασίλη Μπουζιώτη, σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Ο Βασίλης Μπουζιώτης έφυγε από τη ζωή μετά από επιπλοκές που του προκάλεσε μια επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για πολύ καιρό και ενώ η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται, έχασε τη μάχη, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Η στήλη του “Απαγορευμένη Ατζέντα του ΜΠΟΥΖ”, που τηρούσε στο enikos.gr ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής. Ήταν αρχισυντάκτης της “Reallife” της εφημερίδας “Realnews”, ενώ είχε εκπομπή κάθε Σάββατο στον Realfm 97,8.

Ο Βασίλης Μπουζιώτης υπηρέτησε τον χώρο της δημοσιογραφίας για περισσότερα από 30 χρόνια, με ήθος και αξιοπρέπεια. Ήταν πολύ αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, μαχητικός, με χαρισματική προσωπικότητα, γεμάτος ζωντάνια και χιούμορ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ημερήσια εφημερίδα «Επικαιρότητα», συνεργάστηκε με το έντυπο «Έψιλον» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», τα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες εργάστηκε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής. Στην τηλεόραση είχε συνεργαστεί με το Mega, τον Ant1, την ΕΡΤ και το SevenX.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b