MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 10 συναυλίες για την Παρασκευή 30 Ιουλίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουλίου.

συναυλίες
Η Νατάσσα Μποφίλιου στην Πάτρα
Monopoli Team

1. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο CT Garden Festival

«Ο γύρος του κόσμου με ελληνικά τραγούδια». Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, από τη σκηνή του CT Garden Festival σηκώνει άγκυρα για μακριά… πάντα με τη μοναδική φωνή του, το έντονο συναίσθημα και την τρυφερή διάθεση του αιώνιου έφηβου. Η σκηνή του CT Garden Festival υποδέχεται τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στις 30 Ιουλίου, για μια βραδιά με ταξιδιάρικη διάθεση.
Παρασκευή 30/7 21:00
Εισιτήριο: Vip: 25 Ευρώ. Α Ζώνη: 20 Ευρώ. Β Ζώνη: 15 Ευρώ . Φοιτητικό – AΜΕΑ: 10 Ευρώ (Μόνο Με Τηλεφωνική Κράτηση Στο 211 7701700). Προπώληση: viva.gr.
CΤ Garden Festival, Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου, Λεωφόρος Βεΐκου 139. Email: [email protected]. Τηλέφωνο: 211 7701700.

2. Η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων στο Παλαιό Φρούριο

Οι μουσικοί της Ελληνικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων (ΕΛΣΟΝ), έρχονται από διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, και υπό την καθοδήγηση του Ιδρυτή & Καλλιτεχνικού Διευθυντή της ορχήστρας, Διονύση Γραμμένου, γιορτάζουν αυτό το καλοκαίρι με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση με 2 συναυλίες σε Δελφούς (28/7) και Κέρκυρα (30/7), λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Konzerthaus του Βερολίνου στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ Young Euro Classic.
Παρασκευή 30/7 21:00
Εισιτήριο: Από 5€. Προπώληση:viva.gr.
Παλαιό Ενετικό Φρούριο, Κέρκυρα 491 00, Τηλέφωνο: 2661 048120

3. Ο Παύλος Παυλίδης Live στο ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ

Το καλοκαίρι του 2021 βρίσκει το Παύλο Παυλίδη με μια νέα ομάδα μουσικών δίπλα του, να ταξιδεύουν μαζί για συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Οι πειραματισμοί πάνω στα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη δίνουν σε αυτά μια νέα φρέσκια εικόνα και μια καινούρια δυναμική. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μυσταγωγικό μουσικό αποτέλεσμα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά νέο ακυκλοφόρητο υλικό από τον επερχόμενο δίσκο, δημιουργώντας μια μουσική συνέχεια μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος του Παύλου και των συνοδοιπόρων του στη σκηνή και στη δημιουργία.
Παρασκευή 30/7 20:30
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση:viva.gr.
Ακόντισμα, Παλαιά, ΕΟ Καβάλας Ξάνθης, Νέα Καρβάλη 640 06, Τηλέφωνο: 251 031 6790

4. Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο θέατρο Μυθωδία

Ο Φοίβος Δεληβοριάς βγαίνει απ’το σπίτι του. Παρέα με τους σταθερούς συνεργάτες του γυρίζουν την Ελλάδα με μουσική που φύλαξαν σαν τα μάτια τους την περίοδο των περιορισμών. Τραγούδια παλιά του τραγουδοποιού που όμως οι συνθήκες τους δίνουν άλλο νόημα, τραγούδια ολοκαίνουργια που συναντιούνται με τους φίλους τους λίγο πριν εκδοθούν, από τον επερχόμενο δίσκο του Φοίβου, αλλά και από τον πρώτο της Νεφέλης, γραμμένο επίσης από τον Δεληβοριά. Όλα αυτά –και μαζί τραγούδια που αγαπάμε και που μας έρχονται αυθόρμητα στο νου και στις πρόβες – σε ένα ταξίδι ηλεκτρικό και με διάθεση εγγύτητας, εμβολιασμένο με τις εμμονές μας και τις σταθερές αγάπες μας.
Παρασκευή 30/7 21:00
Εισιτήριο: Από 14€. Προπώληση:viva.gr.
Θεατρο Μυθωδια – Γερανι Ρεθυμνου, Γεράνι 741 00, Τηλέφωνο: 694 744 1051

5. Ο Monsieur Minimal έρχεται Gazarte Roof Stage

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, Easteria, ο Monsieur Minimal έρχεται την Παρασκευή 30 Ιουλίου με ένα μοναδικό, απελευθερωτικό live και λικνιζόμαστε στους αισθησιακούς ρυθμούς των νέων του τραγουδιών, αλλά και παλαιότερων αγαπημένων επιτυχιών του σε νέες και ιδιαίτερες εκτελέσεις. Με την dream pop πάντα να βρίσκεται στο κέντρο του κάδρου, ο μονίμως επίκαιρος Monsieur Minimal είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που έχει καταφέρει σε κάθε του νέο δίσκο να αφουγκράζεται τις τάσεις της εποχής χωρίς να φοβάται να πειραματιστεί σε νέα μονοπάτια… και με κάποιο μαγικό τρόπο να το κάνει πάντα με επιτυχία.
Παρασκευή 30/7 21:30
Εισιτήριο: Από 14€. Προπώληση:viva.gr.
Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα 118 54, Τηλέφωνο: 21 0346 0347

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ8ο Port Festival: Η γιορτή του λιμανιού επιστρέφει στο Κατάκολο Ηλείας12.09.2018

6. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Θέατρο στον Κουμάρο

Μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες δημιουργούς, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, γιορτάζει την επανεκκίνηση του πολιτισμού με ένα μαγικό, μουσικό ταξίδι με την υπογραφή της. Ένα μουσικό ταξίδι με άρωμα Ανατολής και Δύσης που θα αγγίξει αισθήσεις και ψυχές. Από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από εκεί σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο με όχημα τις πολυαγαπημένες μελωδίες της συνθέτριας.
Παρασκευή 30/7 21:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση:viva.gr.
Θέατρο στον Κουμάρο, Τήνος 842 00

7. Οι Πυξ Λαξ live στο Οικονομίδειο Δημοτικό Γήπεδο Ιαλυσού συναυλίες

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και την τοπική κοινωνία ο Ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία Ρόδου 103,7 & ο όμιλος Fantasia Music , ανακοίνωσαν την ματαίωση της προγραμματισμένης για τις 30 Ιουλίου συναυλίας του συγκροτήματος των Πύξ Λαξ στο  Οικονομίδειο γήπεδο Ιαλυσού. Η άνοδος των κρουσμάτων στο νησί  αναγκάζει όλους  να είναι  ιδιαίτερα προσεκτικοί στη τήρηση των μέτρων και στην αποφυγή συνωστισμού,εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των πολιτών και την αποφυγή διασποράς του υιού.
Παρασκευή 30/7 22:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση:viva.gr.
«Οικονομίδειο» Δημοτικό Γήπεδο Ιαλυσού, Ιαλυσός 851 01, Τηλέφωνο: 2241 026385

8. Η DILEK KOC στην Πλαζ Αρετσούς

Η DİLEK KOÇ και το σχήμα της μας ταξιδεύουν στα μουσικά αρώματα της ανατολής, στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, στα καφέ αμάν της Σμύρνης, στα λιμάνια του Αιγαίου, στους οντάδες της Καππαδοκίας, στους ρυθμούς των Βαλκανίων, παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με την κοινή μουσική παράδοση και με τα κοινά διαχρονικά, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των δύο λαών.
Παρασκευή 30/7 20:00
Εισιτήριο: Από 8€. Προπώληση:viva.gr.
Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

9. 5o bio-Mechanical Festival:Η Τάνια Κικίδη στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδας

Η Τάνια Κικίδη επί σκηνής, με υλικό απ’ νέο της δίσκο “Rock ‘n Roll Paradise” που βρίσκεται “καθ’ οδόν” απ’ τη Νέα Υόρκη και την Grooveyard records, αλλά και λατρεμένες επιλογές από προηγούμενες κυκλοφορίες της. Μαζί της τα – εκ Χαλκίδος – “Τρελά Νερά”, μπάντα με ανεξάντλητη ενέργεια και υψηλή τεχνική κατάρτιση, να υπόσχονται ισχυρές “δονήσεις”. Rock n’ blues ύφος, Hard Rock στάση και άποψη αλλά και Metal “πινελιές” υφαίνουν τον ιστό μιας αξέχαστης νύχτας.
Παρασκευή 30/7 21:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση:viva.gr.
Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, Όρμος Μικρό Βαθύ, Βαθύ 341 00, Τηλέφωνο: 697 216 2440

10. Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Εργοστάσιο Τέχνης Θάνος Μικρούτσικος

συναυλίες

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι την «Εποχή του Θερισμού» σε ολόκληρη την Ελλάδα. Την Παρασκευή 30 Ιουλίου η «Εποχή του Θερισμού» θα παρουσιαστεί στο Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος» στην Πάτρα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2021 που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων. Τη συναυλία θα ανοίξει η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης» Η «Εποχή του Θερισμού», η νέα παράσταση της πλέον καταξιωμένης ομάδας της ελληνικής μουσικής, βασισμένη στον τελευταίο, ομότιτλο και απόλυτα επιτυχημένο δίσκο τους που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά στο κοινό, ύστερα από το δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε.
Παρασκευή 30/7 21:30
Εισιτήριο: Κανονικό: 10€ Μειωμένο: 7€. Προπώληση: ticketservives.gr.
Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος», Ακτή Δυμαίων 50, Πάτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ8ο Port Festival: Η γιορτή του λιμανιού επιστρέφει στο Κατάκολο Ηλείας12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b