MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 26 Ιουλίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Two and a halfe men στο STAR

 Επεισόδιο 23: Ο Τσάρλι μαθαίνει πως η πρώην αγαπημένη του, η Μία είναι στην πόλη για να δώσει παράσταση με την ομάδα χορού. Όταν τον καλεί στην πρεμιέρα ο Τσάρλι υποκρίνεται πως δεν τον ενδιαφέρει πια. Τελικά πηγαίνει μαζί με τον Άλαν στην παράσταση και η Μία τον ξαφνιάζει με την πρόταση που του κάνει.

00:10 Μαύρα μεσάνυχτα στο MEGA

Επεισόδio 13: Στο σπίτι έχει ανάψει εμφύλιος μετά την αποκάλυψη απ’ το Βασίλη για την επίσκεψη της Σιλβή. Μάταια ο Θράσος επιχειρεί να πείσει τη Λένα για την αθωότητά του. ‘Ακαρπες και οι προσπάθειες της Αγγέλας να τον υποστηρίξει. Ο Βασίλης πεισμωμένος συναντιέται με τη Τζία και κείνη τον συμβουλεύει να κάνει υπομονή γιατί θα χαλάσει ότι πάει να ξεκινήσει. Ο Νικόλας επισκέπτεται τη βίλα και φέρνει σε δύσκολη θέση την Πένυ.

21:00 Τα καλύτερα μας χρόνια στην EΡT1

Επεισόδιο 20: Σεισμικές δονήσεις ανά τον κόσμο ζωντανεύουν στην οικογένεια των Αντωνόπουλων τις οδυνηρές μνήμες από τον σεισμό στη Μεσσηνία του 1947, που ήταν και η αφορμή για να μετακομίσουν στην Αθήνα. Σεισμικές δονήσεις, όμως, υπάρχουν και εντός της οικογένειας μετά την πρόσκληση του Παπαδόπουλου στον Στέλιο και στη Μαίρη, να γιορτάσουν μαζί, στη βίλα του, την επέτειο των γάμων με τη σύζυγό του.

Tαινίες

22:00 Η ομηρία (Billionaire Ransom) στο STAR

Περιπέτεια βρετανικής παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Τζιμ Γκιλέσπι

Hθοποιοί: Τζέρεμι Σάμπτερ, Φοίβη Τόνκιν, Σεμπάστιαν Κοχ, Μαρκ Μπόναρ

Yπόθεση: Μια παρέα παιδιών δισεκατομμυριούχων, τα οποία βρίσκονται εσώκλειστα σε ιδιωτικά εκπαιδευτικά στρατόπεδα, προκειμένου να γίνουν υπεύθυνοι άνθρωποι, χρήσιμοι στην κοινωνία, πιάνονται όμηροι μιας ομάδας κακοποιών. Από τη μια στιγμή στην άλλη, τα νεαρά, κακομαθημένα πλουσιόπαιδα καλούνται να χρησιμοποιήσουν κάθε γνώση αυτοσυντήρησης προκειμένου να παραμείνουν στη ζωή.

21:00 Η Μεγάλη Μέρα (Draft Day) στο OPEN

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Ιβάν Ράιτμαν

Hθοποιοί: Κέβιν Κόστνερ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Ντένις Λιρι, Έλεν Μπερνστιν
Υπόθεση: Την ημέρα της τελικής επιλογής παικτών για το επαγγελματικό πρωτάθλημα αμερικανικού ράγκμπι, ο γενικός μάνατζερ των Cleveland Browns, Σόνι Γουίβερ (Κέβιν Κόσνερ), έχει μια μοναδική ευκαιρία να σώσει το άθλημα στην πόλη του, με την επιλογή του καλύτερου παίκτη της
αγοράς.

23:00 Όχι Μόνο Φίλοι (Friends With Benefits) στον ANT1

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής (2011) Σκηνοθεσία:  Γουιλ Γκλουκ

Hθοποιοί: Μίλα Κούνις, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Πατρίτσια Κλάρκσον, Τζίνα Έλφμαν, Μπράιαν Γκρίνμπεργκ

Yπόθεση: Κουρασμένοι και απογοητευμένοι από διάφορες ατυχείς ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος, η Τζέιμι, πολυάσχολο στέλεχος επιχείρησης και ο Ντίλαν, εργασιομανής συντάκτης, αποφασίζουν να δώσουν μια τονωτική ένεση στη σχέση τους: από απλοί φίλοι και συνεργάτες, να γίνουν «φίλοι με προνόμια». Ωστόσο, καθώς οι δυο τους έρχονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο κοντά, ο ενθουσιασμός του σκέτου σεξ, χωρίς τις δεσμεύσεις μιας κανονικής πλήρους σχέσης, τους οδηγεί άθελά τους σε συναισθηματικές επιπλοκές.

23:45 Κλεφτρόνι Και Τζέντλεμαν στον ALPHA

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής (1986) Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαρτοματζίδης

Hθοποιοί: Στάθης Ψάλτης, Σπύρος Καλογήρου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Έφη Πίκουλα, Ευαγγελία Σαμιωτάκη

Yπόθεση: Ο Λέων Στάθης πιστεύει ότι με το που θα πάρει το πτυχίο του, θα λύσει αυτόματα το πρόβλημα της εργασίας, αλλά βρίσκεται μπροστά σε τοίχους και κλειστές πόρτες που για να ανοίξουν απαιτείται το απαραίτητο «μέσο». Καθώς αναζητά δουλειά από πόρτα σε πόρτα, συναντά τη Μαρίνα και την ερωτεύεται. Η κοπέλα, που έχει δεσμό με ένα κλεφτρόνι μηχανών και εργάζεται στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών του πατέρα της, θέλει να γίνει σκηνοθέτης, έτσι ζητά από τον Στάθη να τη βοηθήσει και αυτός ανταποκρίνεται ολόψυχα και αποτελεσματικά.

Nτοκιμαντέρ

19:00 Θρύλοι των επιστημών: Οι εποχές των εξερευνήσεων στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2000) Σκηνοθεσία: Ρομπέρ Πανσάρ-Μπεσόν

Yπόθεση: Οι εποχές των μεγάλων ανακαλύψεων ζωντανεύουν στην οθόνη, μέσα από τα επιτεύγματα προσωπικοτήτων όπως ο εφευρέτης της γεωμετρίας Θαλής ο Μιλήσιος, ο εξερευνητής Χριστόφορος Κολόμβος και ο ‘πατέρας’ της μικροβιολογίας Λουί Παστέρ.

20:00 Χαμένοι Κόσμοι: Η Χαμένη Πόλη της Αφροδίτης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικάνικης παραγωγής (2006)

Yπόθεση: Ευρέως αναγνωρισμένη ως ένα από τα σημαντικότερα και καλύτερα διατηρημένα μνημεία της κλασικής αρχαιότητας, η Αφροδισιάς είναι μια πόλη από μάρμαρο στην Καρία της Μικράς Ασίας, αφιερωμένη στη θεά της ομορφιάς και του έρωτα, την Αφροδίτη.

Προτάσεις ταινιών από την COSMOTE TV

18:40 Legacy στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Tαινία δράση αμερικάνικης παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Ρ. Έλις Φρέιζερ

Ηθοποιοί: Λουκ Γκος, Λούις Μάντιλορ, Ελία Μπασκίν

Υπόθεση: Ενώ βρίσκονται για κυνήγι στην άγρια φύση, ένας πατέρας και ο έφηβος γιος του δέχονται ανεξήγητη επίθεση. Χάρη στη βοήθεια ενός αγνώστου, καταφέρνουν να επιβιώσουν… μα παράλληλα έρχονται αντιμέτωποι με μια φρικτή αλήθεια.

20:15 Before I Disappear στο COSMOTE CINEMA 2 HD

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία:  Σον Κρίστενσεν

Ηθοποιοί: Σον Κρίστενσεν,Φατίμα Πτάσεκ,Πολ Γουέσλεϊ

Υπόθεση: Στη χειρότερη φάση της ζωής του, ο Ρίτσι καλείται να προσέξει για ένα βράδυ την 11χρονη κόρη της αδερφής του. Παρά την κακή αρχή τους, θείος κι ανιψιά θα έρθουν κοντά και θα ανακαλύψουν τα κοινά τους σημεία στα πιο απίθανα μέρη.

Προτάσεις ταινιών από το NETFLIX

Τσερνόμπιλ 1986

Δραματική ταινία Ρωσικής  παραγωγής (2021) Σκηνοθεσία: Nτανίλα Κοζλόφσκι

Ηθοποιοί: Nτανίλα Κοζλόφσκι, Οξάνα Ακίσινα, Φίλιπ Αβντέφ

Υπόθεση:  Αφού ξαναβρίσκει μια χαμένη αγάπη, ο πυροσβέστης Αλεξέι αποσύρεται για να ζήσει μια απλή ζωή, αλλά η καταστροφή στο Τσέρνομπιλ τον ωθεί ξανά στον κίνδυνο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b