Monopoli Team
20.07.2021
A
A
Ο Γιάννης Πάριος σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, στο Θέατρο Άλσος, με πάθος και αυθεντικότητα θα μάς ταξιδέψει όπως κάνει πάντα στις 30 και 31 Αυγούστου, με ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Βράχων12.09.2018
Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Ο Γιάννης Πάριος, με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια του.
Χρήσιμες πληροφορίες:- Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 8 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.
- Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι εάν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.
- Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.
- Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Δευτέρα 30 και Τρίτη 31 Αυγούστου 2021
Ώρα έναρξης: 21:00
Καλλιτέχνης: Γιάννης Πάριος
Χώρος: Θέατρο Άλσος
Τιμή εισιτηρίου: Από 20€
Πληροφορίες Χώρου: Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως, Κυψέλη, τηλ: 2108227471
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
Το μανικιούρ του Αγίου Βαλεντίνου: 4 ιδέες για τα ιδανικά νύχια
Η Απουσία του Παρόντος: Έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Κανόγλου στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
Γουέστερν, του Γιώργου Λουράκη στον Μικρό Κεραμεικό
Δήμος Αθηναίων: Tσικνοπέμπτη στο κέντρο της πόλης με δωρεάν παραδοσιακό τσίκνισμα, μουσική και χορό
Έργο Δύο Προσώπων, του Τενεσί Ουίλιαμς στο Θέατρο Ροές
Γυναίκες Είμαστε!: Μια μουσική παράσταση για την Ημέρα της Γυναίκας στο Christmas Theater
Κυριακή της Αποκριάς και Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ – Εορταστικό διήμερο με χορό και μουσική
ONE/SIZE: Ανακαλύψτε το beauty brand του Patrick Starrr στα Sephora
Εμιγκρέδες, του Σλαβομίρ Μρόζεκ στο Θέατρο ΜΕΤΣ