MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Radiohead: Ο Τομ Γιόρκ κυκλοφόρησε ένα… απόκοσμο ρεμίξ του Creep

Ο Τομ Γιόρκ άλλαξε τον ήχο του διάσημου και αγαπημένου Creep και το μεταμόρφωσε σε ένα τελείως απόκοσμο κομμάτι διάρκειας 9 λεπτών.

Τομ Γιορκ, Radiohead
Τομ Γιορκ, Radiohead
Monopoli Team

Ο Τομ Γιόρκ αποφάσισε να αλλάξει για λίγο τον ήχο του πιο διάσημου και αγαπημένου τραγουδιού των Radiohead, Creep, και να το μεταμορφώσει σε ένα τελείως απόκοσμο κομμάτι διάρκειας 9 λεπτών.

Ο τραγουδιστής των Radiohead είχε ετοιμάσει την συγκεκριμένη εκδοχή του Creep για ένα ιαπωνικό σόου μόδας νωρίτερα αυτό το χρόνο, και σήμερα αποφάσισε επιτέλους να το κυκλοφορήσει.

Το “Creep (Very 2021 Rmx)”, όπως είναι ο τίτλος του, αποτελεί ουσιαστικά μία “επιβραδυμένη” παραλλαγή της ακουστικής εκδοχής του τραγουδιού, που το μεταμορφώνει από 4 σε 9 λεπτά, προσθέτοντας παράλληλα κάποιους απόκοσμους ήχους με συνθεσάιζερ.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

Το ρεμίξ αυτό κινείται στο μυστηριώδες στυλ που μας έχει συνηθίσει ο Τομ Γιόρκ, αλλά αυτή τη φορά μάλλον το… παράκανε.

Πάντως, σύμφωνα με τον τίτλο που έδωσε στο ρεμίξ, φαίνεται να το θεωρεί “πολύ 2021” και ίσως γι’ αυτό και να το “τράβηξε” σε 9 ολόκληρα λεπτά. Όπως και το τραγούδι, έτσι και το 2021 έμοιαζε να… μην τελειώνει με τίποτα.

Σίγουρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι σκέφτεται ο διάσημος πολυπράγμων μουσικός, ελπίζουμε όμως να μάθουμε σύντομα μέσα από κάποια νέα δουλειά του -ιδανικά με τους Radiohead.

Πηγή: NME

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGlobal Citizen Live: Διάσημοι σταρ της παγκόσμιας μουσικής σε ένα 24ωρο event για την καταπολέμηση της φτώχειας12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b