MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

Ο Thom Yorke μοιράζεται τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας του και μία playlist με αγαπημένα του τραγούδια!

Ο ιδρυτής των Radiohead, Thom Yorke, είναι ίσως από τους πρώτους μουσικούς που ανακοινώνουν περιοδεία μέσα στο 2020.

Ο Thom Yorke live
Ο Thom Yorke live
Monopoli Team

Ο ιδρυτής των Radiohead και μουσικός Thom Yorke ανακοίνωσε επιτέλους τις νέες ημερομηνίες της πολυαναμενόμενης περιοδείας του, που είχε ακυρωθεί λόγω του κορονοϊού. Πρόκειται για έναν από τους πρώτους μουσικούς που τολμούν να ανακοινώσουν ημερομηνίες για τις ακυρωμένες συναυλίες τους, και μάλιστα μέσα στο 2020!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Radiohead κάνουν stream τις πιο διάσημες συναυλίες τους!12.09.2018

Η περιοδεία που κανονικά θα άρχιζε αυτό τον μήνα στο Λονδίνο, τελικά θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2020 στις ΗΠΑ. Η ευρωπαϊκή περιοδεία σε Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες της Ευρώπης (δυστυχώς η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται σε αυτές) θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2021, ενώ θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου. Ο Thom Yorke πρόκειται να ταξιδέψει σε Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Τσεχία, Σλοβακία και Γερμανία. Δείτε όλες τις ημερομηνίες εδώ.

Παράλληλα, ο Yorke παρουσίασε την πρώτη από τις τρεις playlist του για το “Radio Hour Sessions” του Sonos Radio. Στην playlist διάρκειας μίας ώρας περιλαμβάνονται τα αγαπημένα του τραγούδια, καθώς και καλλιτέχνες που τον επηρέασαν. Στην playlist θα ακούσετε μουσική από τους Duke Ellington, Holly Herndon, James Blake, Little Simz και Thee Oh Sees. Ακούστε την εδώ, μέχρι τις 27 Μαϊου.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b