MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανοιχτά Μικρόφωνα: Το ΚΠΙΣΝ δίνει το μικρόφωνο στο κοινό

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) δίνει το μικρόφωνο στο κοινό, με μουσική και stand-up comedy να έχουν την τιμητική τους σε ολιγόλεπτα open mic sessions, ανά ομάδες ή ατομικά, σε μια σκηνή που θα στηθεί στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Monopoli Team

Φέτος το καλοκαίρι, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) δίνει το μικρόφωνο στο κοινό. Μουσική και stand-up comedy έχουν την τιμητική τους σε ολιγόλεπτα open mic sessions, ανά ομάδες ή ατομικά, σε μια σκηνή που θα στηθεί στις 20 και 27 Ιουλίου στις 20:00 στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, δίπλα στους Πίδακες Νερού. Οι δύο βραδιές είναι ανοιχτές προς κάθε ενδιαφερόμενο, από 15 έως 25 ετών, με απαραίτητη προϋπόθεση την ηλεκτρονική προεγγραφή στο [email protected].

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑStand-Up Kids: Comedy show με τον Γιώργο Χατζηπαύλου στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Τα «Ανοιχτά Μικρόφωνα» ανοίγουν την αυλαία την Τρίτη 20 Ιουλίου στις 20:00, προσκαλώντας ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικούς να ανέβουν στη σκηνή για ένα ξεχωριστό open mic performance. Κάθε καλλιτέχνης (γκρουπ μέχρι τρία άτομα ή solo) έχει στη διάθεσή του 10 λεπτά, ενώ συνολικά 6 σχήματα θα απαρτίσουν τη μουσική βραδιά. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο μουσικό open mic session μπορούν να προεγγραφούν ηλεκτρονικά μέχρι τις 15 Ιουλίου στις 15:00.

Αντίστοιχα, την Τρίτη 27 Ιουλίου στις 20:00, τη σκυτάλη παίρνουν έξι stand-up κωμικοί, (ή σχήματα) οι οποίοι, μέσα σε 10 λεπτά, καλούνται να προσφέρουν γέλιο αλλά και τροφή για σκέψη προς τέρψιν του κοινού. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά έως τις 22 Ιουλίου στις 15:00.

Και οι δύο βραδιές έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τρίτη 20 και 27 Ιουλίου στις 20:00
Είσοδος ελεύθερη
Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, δίπλα στους Πίδακες Νερού

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b