MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το Tik Tok βρήκε τη σωσία της… Τζένιφερ Άνιστον και οι μιμήσεις της γίνονται viral

Βρέθηκε η σωσίας της Τζένιφερ Άνιστον στο Tik Tok και οι φίλοι των Friends την αποκαλούν… Rachel 2.0 , καθώς οι εκφράσεις της είναι σοκαριστικά ίδιες.

Η Τζένιφερ Άνιστον ως Ρέιτσελ Γκριν
Η Τζένιφερ Άνιστον ως Ρέιτσελ Γκριν
Monopoli Team

Στο Tik Tok βρίσκεται η σωσίας της Τζένιφερ Άνιστον και αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στα social media, μετά από τα χιουμοριστικά βίντεο με μιμήσεις που ανεβάζει στην πλατφόρμα, κάτι μάλλον κάνει πολύ καλά.

Το όνομα της “χαμένης δίδυμης αδερφής” της Τζένιφερ Άνιστον -όπως την αποκαλούν χιουμοριστικά οι φανς της ηθοποιού- είναι Lisa (ενώ ο λογαριασμός της στο TikTok είναι @she_plusthree).

Συγκεκριμένα, η Lisa κάνει lip-sync (δηλαδή πλέιμπακ όπως το ξέρουμε εμείς) μερικές από τις πιο διάσημες σκηνές της Άνιστον στα “Φιλαράκια”. Σε ένα από τα Tik Tok βλέπουμε την σκηνή που η Rachel λέει στην Monica (Courteney Cox): “Θέλω να παραιτηθώ. Αλλά μετά σκέφτομαι ότι πρέπει να αντέξω. Όμως μετά σκέφτομαι, πως μπορεί ένας άνθρωπος να παραμείνει σε μια τόσο ανούσια δουλειά, απλά και μόνο επειδή είναι στο ελάχιστο σχετιζόμενη με τον τομέα που τον ενδιαφέρει;”. Και πράγματι η ομοιότητα είναι τεράστια!

@she_plusthreeYou know what I mean?♬ original sound – Friends

Είναι μια από τις πολλές δημοφιλείς σκηνές της σειράς και η Lisa καταφέρνει να μας κάνει να την ξαναζήσουμε σαν να την ερμηνεύει η ίδια η Άνιστον.

Αυτή τη στιγμή τα βίντεο της έχουν ξεπεράσει τις 5 εκατομμύρια προβολές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα την δούμε να… ερμηνεύει Τζένιφερ Άνιστον. Ποιος ξέρει, μπορεί κάποια στιγμή να τις δούμε να συνεργάζονται για κάποιο Tik Tok.

Τώρα το μόνο που θα ευχόταν ένας φανατικός θαυμαστής των “F.R.I.E.N.D.S” είναι να βρεθούν κι άλλοι σωσίες των υπόλοιπων χαρακτήρων, ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί το… παζλ και να φτιαχτεί ένα διαφορετικό sequel της σειράς ή έστω ένα TikTok.

Σε άλλα νέα, η… πραγματική Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε πρόσφατα ποιος ηθοποιός από το καστ των “F.R.I.E.N.D.S” είχε κάπως… απότομη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζένιφερ Άνιστον: Ποιος ηθοποιός ήταν σνομπ στα γυρίσματα των Friends;12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b