MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 19 πολιτιστικές εκδηλώσεις για το Σάββατο 3 Ιουλίου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Σάββατο 3 Ιουλίου.

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου - Χορός: «Groove» της Εύας Γεωργιτσοπούλου στην Πειραιώς 260 | @Petros_Poulopoulos Monopoli Team
Monopoli Team

1. Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου – Παράσταση: «Ιφιγένεια εν Ταύροις», σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου – Παράσταση: «Ιφιγένεια εν Ταύροις», σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Ο Γιώργος Νανούρης ανεβάζει, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, την «Ιφιγένεια εν Ταύροις» του Ευριπίδη, σε μετάφραση Γιώργου Ιωάννου, 2-4 Ιουλίου, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Επιλέγει να συναντηθεί και πάλι με τη Λένα Παπαληγούρα, τον Μιχάλη Σαράντη, αλλά και με την Χάρις Αλεξίου που επιστρέφει ξανά στο θέατρο. Συμμετέχουν ο Νίκος Ψαρράς, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος, η Κίττυ Παϊταζόγλου και ένας εξαμελής χορός απαρτίζουν επίσης τον θίασο.
Σάββατο 3/7, 21:00
Εισιτήριο: 20€ γενική είσοδος, 15€ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, παιδικό 6-12 ετών). Προπώληση: ticketservices.gr
Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Αρχαιολογικός Χώρος Ασκληπιείου Επιδαύρου. aefestival.gr.

2. Παράσταση: «The 1821 – Η Επιθεώρηση» στο Βεάκειο Θέατρο

Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσιάζει την παράσταση «The 1821 – Η Επιθεώρηση», με την υπογραφή των Φοίβου Δεληβοριά και Δημήτρη Καραντζά, στο  Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως τέλος Ιουλίου. Όλοι και όλα θα παρελάσουν σ’ αυτή την σατιρική επανεξέταση της παλαιότερης και σύγχρονης Ιστορίας γεμάτη μουσική, χρυσόσκονη, κριτική και χιούμορ.
Σάββατο 3/7, 21:00
Εισιτήριο: Διακεκριμένη Ζώνη: 30€. (25€ φοιτητικό, ΑΜΕΑ, πολυτέκνων, ανέργων). Ζώνη Α’: 25€. (20€ φοιτητικό, ΑΜΕΑ, πολυτέκνων, ανέργων). Ζώνη Β’: 20€ (15€ φοιτητικό, ΑΜΕΑ, πολυτέκνων, ανέργων). Ζώνη Γ’: 15€. Προπώληση: viva.gr.
https://www.dithepi.gr/ | Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς. Τηλ: 21 0422 6330.

3. Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού – Παράσταση: «Λουκής Λάρας του Δημητρίου Βικέλα στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου

Φωτογραφία: Πάτροκλος Σκαφίδας

Ο «Λουκής Λάρας» του Έλληνα λόγιου Δημητρίου Βικέλα, με τον Μανώλη Μαυροματάκη παρουσιάζεται σε καλοκαιρινή περιοδεία. Μια εναλλακτική πρόταση για  τον εορτασμό της Επετείου της Επανάστασης του 1821 από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη. Η παράσταση κάνοντας «πρωταγωνιστή» έναν άλλοτε «κομπάρσο της ζωής» επιχειρεί να αναδείξει την ιστορικότητα και τη συγκίνηση της καθημερινής ζωής.
Σάββατο 3/7, 21:00
Είσοδος Ελεύθερη με πρόσκληση. Περισσότερες πληροφορίες https://festival.dpapxol.gov.gr/.
Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Παπάγου. Τηλ: 21 3202 7185.

4. Παράσταση: «Ιππείς», σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τους «Ιππείς» του Αριστοφάνη, από τις πιο «πολιτικές» κωμωδίες του ποιητή, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου, σε καλοκαιρινή περιοδεία. Με μια διανομή πρωταγωνιστών που ενώνουν διαφορετικούς μεταξύ τους σκηνικούς  κόσμους. Παίζουν: Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Στέλιος Ιακωβίδης, Κώστας Κόκλας, Πάνος Μουζουράκης, Κωνσταντίνος Πλεμμένος / Kορυφαίοι Χορού: Στεφανία Γουλιώτη, Κωνσταντίνος Μπιμπής (γιουκαλίλι), Γιάννης Χαρίσης.
Σάββατο 3/7, 21:00
Εισιτήριο: 18€ (κανονικό), 14€ (μειωμένο). Προπώληση: ticketservices.gr
Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, Λυδίας 10, Κρηνίδες. Τηλ: 251 051 6251.

5. «Φεστιβάλ 2021» του Δήμου Αμαρουσίου – Παράσταση: «Η Πόρνη από Πάνω» στο Αίθριο Θέατρο της Λεωφόρου Κηφισίας 219

Ο μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η Πόρνη από Πάνω», με την Κατερίνα Διδασκάλου στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ξεκινάει μια τελευταία καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, από τις 18 Ιουνίου. Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε…..
Σάββατο 3/7, 21:00
Εισιτήριο: 10€ ενιαίο. Προπώληση: ticketmaster.gr.
Αίθριο Θέατρο της Λεωφόρου Κηφισίας 219. https://maroussi.gr/

6. Παράσταση: «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» στο Θέατρο Λαμπέτη Ταράτσα

Το πολυβραβευμένο έργο του Leonard Gershe «Οι Πεταλούδες είναι Ελεύθερες», σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ, ετοιμάζεται για καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια τρυφερή, ερωτική ιστορία που διαδραματίζεται σε μια εποχή που οι αντιλήψεις αλλάζουν και ο κόσμος νιώθει απελευθερωμένος από τα πρέπει – στην εποχή της χαράς και της ελευθερίας. Παίζουν: Πέμη Ζούνη, ΑναστάσηςΡοιλός, ΕριέτταΜανούρη, Κωνσταντίνος Ελματζίογλου.
Σάββατο 3/7, 21:30
Εισιτήριο: Από 15€ έως 20€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Λαμπέτη Ταράτσα, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, Συκιές. Τηλ: 21 0646 3685.

7. Παράσταση: «Η Θηλιά» στο Θερινό Θέατρο Αθηνά

Το ψυχολογικό θρίλερ του Πάτρικ Χάμιλτον, «Θηλιά» ανεβαίνει σε μια καλοκαιρινή εκδοχή γεμάτη σασπένς και μυστήριο στο Θερινό Θέατρο Αθηνά, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη. Δύο φίλοι έχουν μόλις δολοφονήσει έναν γνωστό τους χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Κρύβουν το πτώμα μες σ’ ένα μπαούλο για να το μεταφέρουν αργότερα, πιστεύοντας πως έχουν κάνει το τέλειο έγκλημα. Παίζουν: Γωγώ Μπρέμπου, Αργύρης Αγγέλου, Βαγγέλης Ψωμάς, Γιάννης Σίντος, Ελένη Κρίτα και Παντελής Καναράκης.
Σάββατο 3/7, 21:30
Εισιτήριο: €16 (γενική είσοδος), €12 (φοιτητικό & ανέργων). Προπώληση: viva.gr
Θερινό Θέατρο Αθηνά, Πατησίων και Δεριγνύ 10, Αθήνα. Τηλέφωνο: 2108237330.

8. Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου – Χορός: «Groove» της Εύας Γεωργιτσοπούλου στην Πειραιώς 260

@Petros_Poulopoulos

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουλίου, η ταλαντούχα χορεύτρια Εύα Γεωργιτσοπούλου έρχεται στην Πειραιώς 260 με την παράσταση «Groove/Γκρουβ», στα πλαίσια του φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021. Μια «γιορτινή σύγχυση», όπως την αποκαλεί η δημιουργός, το Groove εστιάζει στη γενιά εκείνων που έκλεισαν τα δεκαοκτώ σε μια χρεοκοπημένη Ελλάδα και τριαντάρισαν την εποχή του κορωνοϊού.
Σάββατο 3/7, 21:00
Εισιτήριο: Διακεκριμένη Ζώνη 15€ • Ζώνη Α΄ 10€ • Φοιτητικό / 65+ / Καλλ. Σωματείων 8€ • ΑΜΕΑ / Ανέργων / Σπουδαστικό Καλλ. Σχολών 5€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Πειραιώς 260, Καλλιθέα, Πειραιώς, 260, Τηλ. 21 0928 2900. http://aefestival.gr/

9. Stand Up Comedy: «Κάψε το Σενάριο Reloaded» στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ό,τι άλλο αποφασίσετε εσείς. Όλα αυτά στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (LUNAR SPACE). Όπως αναφέρουν οι ίδιοι: «Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα».
Σάββατο 3/7, 21:00

Εισιτήριο: Από 12€ | Προπώληση: www.hahcomedy.com και viva.gr.
Lunar Space, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Πειραιώς 254, Ταύρος. Τηλέφωνο: 21 1418 5217. www.fhw.gr

10. Μουσική Παράσταση: «Δεν υπάρχει Κράτος Μαντάμ» με τους Παντελή Αμπαζή και Γεράσιμο Γεννατά στο Τριανόν

Ο παιχνιδιάρης τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής συναντά (εν χορδαίς και οργάνοις) τον δημοφιλή ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά, το Σάββατο 3 Ιουλίου, στις 21:00, στο Τριανόν. Ο Γεράσιμος Γεννατάς «διηγείται» μελωδικά τα τραγούδια, πλέκοντας με δεξιοτεχνία και υποκριτική μαεστρία, τη μουσική με το θέατρο, το stand up comedy με την επιθεώρηση. Μαζί παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, και απογειώνουν την παράσταση με σπαραξικάρδιες πρόζες, παρεξηγημένα λούμπεν λαϊκά και πιπεράτα παραδοσιακά τραγούδια.
Σάββατο 3/7, 21:00
Εισιτήριο: 10€. Προπώληση: viva.gr
Τριανόν, Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια). Τηλ: +30 210 8215469. Email: [email protected]. www.trianon.gr

11. Μουσική παράσταση: «Πάμε γι’ άλλα» με τον Τάκη Ζαχαράτο στο Θέατρο Άλσος

Ο performer Τάκης Ζαχαράτος επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος, 11 Ιουνίου έως 4 Αυγούστου, με μια ολοκαίνουργια παράσταση και μάς προτρέπει να τραγουδήσουμε όλοι μαζί «Πάμε γι’ άλλα… ολοταχώς»Ένα show με τις περισσότερες μεταμφιέσεις και μιμήσεις από οποιαδήποτε άλλη φορά.
Σάββατο 3/7, στις 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως, Τηλέφωνο: 21 0822 7471.

12. Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου – Παιδικό Θέατρο: «Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ’ ένα γλάρο να πετάει» στο ΜΙΕΤ

Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος | Φώτο: Domniki_Mitropoulou

Η παράσταση της συγκινητικής αλληγορίας του Λουίς Σεπούλβεδα «Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ’ ένα γλάρο να πετάει», σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και διασκευή Άνδρης Θεοδότου, παρουσιάζεται, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, 26 Ιουνίου-4 Ιουλίου, στο Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης. Με την πολυετή εμπειρία στο θέατρο αλληλεγγύης για παιδιά, ο σκηνοθέτης, με μια δυνατή ομάδα συντελεστών, δημιουργεί έναν χαρούμενο κόσμο από ζώα γεμάτα χιούμορ και ευαισθησία, με τη σκέψη ιδιαίτερα στα παιδιά που βιώνουν συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού.
Σάββατο 3/7, 19:00 και 20:15
Εισιτήριο: Γενική Είσοδος 10€ • Παιδικό Με Έναν Συνοδό 5€ • Αμεα / Ανέργων 5€. Προπώληση: tickeservices.gr
Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, ​Θουκυδίδου 13, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0322 1335. e-mail: [email protected].

13. Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας 2021 – Παιδικό Θέατρο: «Μάγος του Οζ» του Φ. Λ. Μπάουμ στο Θέατρο Πέτρας

Ο Θαυμαστός «Μάγος του Οζ» του Φ. Λ. Μπάουμ, μία από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στον κόσμο, έρχεται στο «Φεστιβάλ Πέτρας» το Σάββατο 3 Ιουλίου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη. Μία ομάδα ετερόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλής τη μικρή Ντόροθυ, τον Αχυρένιο, τον Ντενεκεδένιο, και το Λιοντάρι, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση.
Σάββατο 3/7, 21:00
Εισιτήριο: 8€. 
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη. https://petroupoli.gov.gr/

14. Παιδικό Θέατρο: «Ο Ραφτάκος των Λέξεων» στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού παραστάσεις σήμερα

«Ο Ραφτάκος των λέξεων» του Αντώνη Παπαθεοδούλου ζωντανεύει ξανά από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος σε υπαίθριους χώρους της Αττικής, έως τις 31 Ιουλίου. Ένα σύγχρονο παραμύθι, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα, που μιλά για τη δύναμη των λέξεων, για την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, για την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος.
Σάββατο 3/7, στις 19:00
Εισιτήριο: Προπώληση: 10 ευρώ / Εισιτήριο στο ταμείο 12 ευρώ. Σημείο προπώλησης: ticketservices.gr.
Αισθητικό Δάσος Υμηττού (Δίπλα Στη Μονή Καισαριανής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Ένα καλοκαίρι με συναρπαστικές πρεμιέρες και νέα επεισόδια αγαπημένων μας σειρών12.09.2018

15. Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου – Συναυλία: Keyvan Chemirani και the Rhythm Alchemy στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
παραστάσεις σήμερα

photo-Remi-Hostekind

Ο ιρανικής καταγωγής, Γάλλος μουσικός Κεϊβάν Σεμιρανί, μαζί με μία ομάδα εκλεκτών μουσικών, καταθέτουν έναν ύμνο στην πανάρχαια αλχημική δύναμη του ρυθμού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδάυρου, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Ιουλίου, στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου. Υπνωτιστικοί ήχοι κρουστών, kanjira και tablas, από τα βάθη της Ινδίας συναντούν τα δυτικότροπα ντραμς και το beatboxing της χιπ χοπ κουλτούρας, αλλά και την πολίτικη λύρα του δεξιοτέχνη Σωκράτη Σινόπουλου και το βιολοντσέλο του βιρτουόζου Βενσάν Σεγκάλ.
Σάββατο 3/7, 21:30
Εισιτήριο: Κανονικό 20€, Φοιτητικό/ 65+ / Καλλ. Σωματείων 16€, ΑΜΕΑ / Ανέργων / Σπουδαστικό Καλλ. Σχολών 5€. Προπώληση: ticketservices.gr
Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, Παλαιά Επίδαυρος, Αργολίδα. http://aefestival.gr/

16. Συναυλία: Ο Nickodemus στο Roof Stage του Gazarte παραστάσεις σήμερα

Το Σάββατο 3 Ιουλίου, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς world electronic σκηνής, ο φημισμένος Νεοϋορκέζος dj / παραγωγός Nickodemus, προσγειώνεται στην καταπράσινη Ταράτσα του Gazarte που αναμένεται να πλημυρίσει με world μελωδίες, latin μπασογραμμές και uptempo beats, σερβιρισμένα από έναν αληθινό master του είδους. Μαζί του ο dj Palov επιλέγει και μιξάρει μουσικές από όλο τον κόσμο με μεγάλο σεβασμό στην παράδοση αλλά και με μια ενδιαφέρουσα ματιά στην πιο σύγχρονη εκδοχή της.
Σάββατο 3/7, 21:30
Εισιτήριο: 4€. Προπώληση: viva.gr
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Αθήνα. Τηλ: +30 210 3460347, +30 210 3452277. gazarte.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«You and AI» από τη Στέγη: Μια δυστοπική φαντασία στο Πεδίον του Άρεως12.09.2018

17. Προβολές σε θερινά σινεμά: Athens Open Air Film Festival: «Η Κληρονόμος» του Γουίλιαμ Γουάιλερ στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας παραστάσεις σήμερα

Το Athens Open Air Film Festival, ο δημοφιλής καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός της Αθήνας επιστρέφει, 14 Ιουνίου με 20 Αυγούστου, με πλούσιο πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών και ελεύθερη είσοδο. Παρακολουθήστε το Σάββατο 3 Ιουλίου, στις 21:30, την ταινία «Η Κληρονόμος» του Γουίλιαμ Γουάιλερ στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας.
Τετάρτη 30/6, στις 21:30
Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιείται με ηλεκτρονική προκράτηση δελτίων εισόδου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, Λόρδου Βύρωνος 3, Πεντέλη. Προβολή με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα.

18. Προβολές ταινιών σε θερινά: Park Your Cinema Kids – «Ψυχρά κι Ανάποδα 2» (2019) στο ΚΠΙΣΝ παραστάσεις σήμερα

Τη φετινή σεζόν στο Park Your Cinema Kids, οι μικροί θεατές και οι οικογένειές τους θα ανακαλύψουν απίθανους ήρωες σε κόσμους που δεν χωράει ο νους, με ταινίες που επέλεξε το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας και συνθέτουν το πιο διασκεδαστικό κινηματογραφικό καλοκαίρι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το Σάββατο 3 Ιουλίου  στις 21:00 παρακολουθήστε, στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ψυχρά κι Ανάποδα 2» («Frozen 2») (2019).
Σάββατο 3/7, 21:00
Ελεύθερη Είσοδος
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού, Καλλιθέα. Τηλ. (+30) 216 8091000. Email: [email protected]. snfcc.org.

19. Προβολές σε θερινά σινεμά: 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης παραστάσεις σήμερα

Το 23o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ξεκινά την Πέμπτη 24 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε θερινούς κινηματογράφους στη Θεσσαλονίκη και online για χρήστες σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα προβληθούν 92 ταινίες στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης και σε επτά ακόμα θερινούς κινηματογράφους της πόλης ενώ 142 ταινίες θα προβληθούν και online στο online.filmfestival.gr.
24 Ιουνίου – 4 Ιουλίου
Τιμή εισιτηρίου: 4€. Τα εισιτήρια του Φεστιβάλ εκδίδονται αποκλειστικά online (www.filmfestival.gr και www.viva.gr).
Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b