MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 1 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 1 Ιουνίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρετα μου τον πλάτανο επ. 152

Επεισόδιο 152: Ο Ηλίας αρνείται να φιλοξενήσει τον Νικόλα, γεγονός που κάνει έξαλλη την Καλλιόπη, η οποία αποφασίζει να βγει μαζί του μια βόλτα στο χωριό. Εκεί τους βλέπει η Βαρβάρα, η οποία προτείνει για λύση να μείνει σ’ ένα δωμάτιο της Μάρμως. Ο Ηλίας συλλαμβάνει την τέλεια ιδέα για το θέμα με τη δασική περιοχή που ανήκει στο Φωτεινό, απαιτείται όμως και μια ιδιαίτερη συμμετοχή του παπά, ενώ ο Νικόλας συνεχίζει την πίεση στην Κατερίνα. Ο Παναγής το αντιλαμβάνεται και μπαίνει σε σκέψεις. Έτσι, αποφασίζει να ακολουθήσει την Κατερίνα και η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, γιατί θα βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ήλιος επ.171

Επεισόδιο 171: Ο Δημήτρης παλεύει ανάμεσα στο υπηρεσιακό και στο πατρικό του καθήκον. Η Ελένη τον πιέζει να δώσει τα κλεμμένα χρήματα στους απαγωγείς της κόρης τους κι εκείνος δέχεται. Η Λήδα αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Δήμο και να γυρίσει μαζί του σελίδα στη ζωή της. Ο Νικήτας, πικραμένος απ’ την απόφασή της αυτή, παίρνει ένα ρίσκο που μπορεί να του στοιχίσει την ελευθερία του. Ο Φίλιππος κι η Διώνη δέχονται την πρόταση της Αθηνάς να κρυφτούν για λίγο. Τα στοιχεία δείχνουν έναν αδίστακτο κι απρόβλεπτο δολοφόνο που απειλεί την ασφάλεια και των δύο. Ο Δημήτρης καταφέρνει να βρει και να φέρει πίσω την Μαριάνθη. Το κοριτσάκι, όμως, αποφασίζει να πει την αλήθεια στον πατέρα του και ο Δημήτρης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που δεν περίμενε.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8 λέξεις επ. 222

Επεισόδιο 222: Ο γυναικολόγος εξηγεί στον Φρίξο και την Έλλη τι ακριβώς συμβαίνει και η Έλλη καταρρακώνεται εντελώς, ενώ ο Φρίξος κάνει μια μεγάλη «πατάτα» και την εξοργίζει αφάνταστα. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης οριστικοποιεί τον χωρισμό, αφήνοντας τα κλειδιά του σπιτιού στην Κατερίνα. Σπύρος και Φρίξος προσπαθούν να πείσουν την Έρση να ζητήσει συγνώμη από τον Οδυσσέα, η αντίδρασή της όμως είναι πολύ έντονη. Ο Άκης προσπαθεί να ανακαλύψει τον αποστολέα του μέιλ με τα video και η Ηλιάνα είναι πλέον σίγουρη ότι θα την ανακαλύψει.

Ο Έκτορας καταθέτει μηνύσεις εκ μέρους του Οδυσσέα και διεκδικεί ένα μεγάλο ποσό από τους ανθρώπους που τον συκοφάντησαν. Ο Σίμος καταγράφει την άκρως ενοχοποιητική συνομιλία που έχει με τον τοκογλύφο και λίγο αργότερα, ο αστυνόμος Βρανάς προχωρά σε μαζικές συλλήψεις. Ο Άλκης παίρνει την Ιφιγένεια τηλέφωνο και εμπιστευτικά της λέει ότι οι γονείς της έχουν χωρίσει, κάτι το οποίο δεν γνώριζε. Η Μαίρη λέει στη Ναυσικά όλη την αλήθεια για τη δουλειά με τον Μάρκο και την εκβιάζει για πολλά χρήματα, απειλώντας ότι θα εκθέσει τον Μιχαήλ ανεπανόρθωτα.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA αγγελική επ. 137

Επεισόδιο 137: Η Σοφία με την Ιωάννα και τον Ανδρέα καταλήγουν στην αστυνομία για να βρουν τον Γιώργο και την Αθηνούλα που το σκάσανε απ’ το σχολείο. Ο Παύλος ζητάει τα ρέστα από τη Τζένη που είπε στην Αγγελική ότι τους μίλησε, πράγμα που κάνει τη Τζένη να τον ρωτήσει τι είναι αυτό που κρύβει σχετικό με το παρελθόν της Αγγελικής και δεν της λέει. Η Αθηνά λέει στην Αγγελική πως θα τη βοηθήσει να πείσει τον Στέφανο να φύγουν από το κτήμα μόνο αν της δώσει όλες τις κόπιες του βίντεο. Η Ζωή επικοινωνεί με τον Μιχάλη και του λέει ότι θα φύγει τελικά και του ζητάει να προσέχει τον εαυτό του και την Αγγελική. Η Τζένη αποφασίζει να μάθει τι κρύβουν οι Αργυροί σχετικά με την Αγγελική ενώ την ίδια στιγμή ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δημήτρη στον στάβλο.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA έξαψη επ. 59

Επεισόδιο 59: Η αίτηση της νεκροψίας φέρνει μεγάλη αναταραχή στην οικογένεια. Η Εβίτα δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις, που τρέχουν. Η Μαρίνα έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ορφέα, ο οποίος υποπτεύεται ότι είναι εκείνη που κρύβει το Μηνά. Η απώλεια μνήμης της Βίκυς, έχει αρχίσει να τη φτάνει στα όριά της. Ο Γιάννος συνεχίζει να αυτοτιμωρείται. Μοιάζει να παραιτείται από τη ζωή. Η εμφάνιση της Χαράς Δελή, ξυπνά στον Αλέξανδρο μνήμες από το παρελθόν. Ήρθε η ώρα να μιλήσει ανοιχτά στην Κλαίρη.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 άγριες μέλισσες επ. 149

Επεισόδιο 149: Οι τρεις αδερφές τρέμουν την αντίδραση της Μυρσίνης και του Δούκα και στέλνουν το Σέργιο στη Λάρισα για να είναι ασφαλής. Η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσμα και η Ασημίνα πηγαίνει μόνη ν’ αντιμετωπίσει τον Δούκα. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας; Η Πηνελόπη αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι και ζητάει τη βοήθεια της Ανέτ, ενώ η Δόμνα έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για το φόνο του πατέρα της. Το βράδυ τους βρίσκει όλους σε θέση μάχης και τις τρεις αδερφές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Το Καρφί (Snitch)» στο OPEN BEYOND Το καρφί

Ταινία δράσης, αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής (2013). Σκηνοθεσία Ρικ Ρόμαν Γουό. Ηθοποιοί: Νουέιν Τζόνσον, Μπάρι Πέπερ, Σούζαν Σάραντον, Τζον Μπέρνθαλ

Υπόθεση: Ο 18χρονος γιος του επιχειρηματία Τζον Μάθιους συλλαμβάνεται για διακίνηση ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ποινή πολυετούς φυλάκισης. Για να μπορέσει να τον βγάλει από τη φυλακή, ο πατέρας του αναγκάζεται να υποδυθεί τον μυστικό πράκτορα και να εισχωρήσει σε ένα επικίνδυνο καρτέλ εμπορίας ναρκωτικών με σκοπό να το εξαρθρώσει.

23:00 «Οι Ιππότες της Σανγκάης (Shanghai Knights)» στον ALPHA Οι Ιππότες της Σανγκάης

Κωμική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ντόμπκιν. Ηθοποιοί: Τσάκι Τσαν, Όουεν Γουίλσον, Ντόνι Γεν, Έινταν Γκίλεν, Φαν Γουόνγκ

Υπόθεση: Ένας κινέζος επαναστάτης θα δολοφονήσει τον πατέρα του Τσον και αφού κλέψει την αυτοκρατορική σφραγίδα, θα καταφύγει στην Αγγλία. Ο Τσον με τον φίλο του Ρόι, δε χάνουν χρόνο και ακολουθούν τον δράστη στο Λονδίνο με στόχο την εκδίκηση. Εκεί, ωστόσο, βρίσκεται για τον ίδιο λόγο και η αδελφή του Τσον, η Λιν, η οποία όμως θα ανακαλύψει μια απίστευτη συνωμοσία που εξυφαίνεται κατά της βασιλικής οικογένειας. Κι ενώ φαινομενικά τα δύο γεγονότα δε φαίνεται να συνδέονται, οι εξελίξεις που ακολουθούν θα είναι ραγδαίες.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 «Η Τελευταία Μάχη των 330» στο COSMOTE HISTORY HD Η μάχη των 300

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2007). Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Πάντρας

Υπόθεση: Θερμοπύλες, 480 π.Χ. 7.000 Έλληνες αναμετρώνται με τη μεγαλύτερη πολεμική δύναμη της εποχής, τους Πέρσες. Στην πρώτη γραμμή, 300 Σπαρτιάτες. Η μάχη που καθόρισε την πορεία του δυτικού πολιτισμού, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

23:40 «Οχυρό Ρούπελ: Απρίλιος 1941- Μέρες Δόξας» στο COSMOTE HISTORY HD Οχυρό Ρούπελ

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Πολεμικού Μουσείου (2011). Σκηνοθεσία Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση: Το οχυρό του Ρούπελ ανακαλεί στιγμές δόξας και ηρωισμού της ελληνικής ιστορίας. Απολαύστε ένα συναρπαστικό ‘ταξίδι’ σε εποχές που το ελληνικό έθνος έγραψε ιστορία και ανάγκασε τους πάντες να υποκλιθούν στην ανδρεία του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b