MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου θυμούνται τις αγαπημένες τους στιγμές από τα «Φιλαράκια»

Οι δυο ηθοποιοί μοιράζονται μερικές αστείες στιγμές από τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς, στο πλαίσιο της εκπομπής «Actors on Actors» του περιοδικού Variety.

Monopoli Team

Δυο από τις πιο διάσημες «φίλες» στην ιστορία της τηλεόρασης, η Ρέιτσελ και η Φοίβη, συναντήθηκαν διαδικτυακά, για τις ανάγκες της εκπομπής «Actors on Actors» του περιοδικού Variety.

Η Τζένιφερ Άνιστον και η Λίζα Κούντροου, που έγιναν παγκοσμίως γνωστές για τους ρόλους τους στην πετυχημένη κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια», συζήτησαν για πολλά θέματα σχετικά με τη καριέρα τους μετά την σειρά που τις έκανε γνωστές.

Τι κάνουν οι δύο ηθοποιοί σήμερα

Παίρνοντας συνέντευξη η μία από την άλλη, όπως προβλέπει η εκπομπή, οι δυο ηθοποιοί, που είναι φίλες και στη πραγματικότητα, μίλησαν για τους πιο πρόσφατους ρόλους τους στη τηλεόραση, που μπορεί να τους εξασφαλίσουν υποψηφιότητες για βραβείο Emmy. Η Άνιστον πρωταγωνιστεί στη σειρά του Apple TV, «The Morning Show», και η Κούντροου έχει δεύτερους ρόλους στις σειρές «Feel Good» και «Space Force» στο Netflix.

Η πρώτη συνάντηση των έξι φίλων

Φυσικά η συζήτηση, κάποια στιγμή, πηγαίνει στα «Φιλαράκια» και στην πρώτη φορά που συναντήθηκαν όλοι οι ηθοποιοί μεταξύ τους, στο πρώτο ομαδικό διάβασμα του σεναρίου. «Φορούσες το καταλληλότερο ρούχο για το ρόλο σου ως Φοίβη, ένα λευκό λινό, χίπικο πουκάμισο και ένα σωρό κοχύλια και κολιέ», είπε ο Άνιστον. «Προσπαθούσα να μπω στον χαρακτήρα!», απαντά η Κούντροου. «Και τα μαλλιά σου ήταν τραβηγμένα με δύο μικρά κλιπ και είχες αυτά τα πανέμορφα ξανθά μαλλιά. Ήταν τόσο όμορφα! Και η Κόρτνεϊ Κόξ φορούσε ένα ροζ μπλουζάκι με λίγο λευκό στο τελείωμα», θυμάται η ηθοποιός.

Τζένιφερ Άνιστον, Λίσα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ σε σκηνή της σειράς.

Παρακολουθούν σήμερα την σειρά;

Η Άνιστον αργότερα ανέφερε, ότι κάποιες φορές ψάχνουν με την Κόρτνεϊ Κοξ (η γνωστή Μόνικα από τη σειρά), βιντεάκια με bloopers στο διαδίκτυο και γελούν με τους εαυτούς τους. «Αυτό που μου αρέσει όταν βλέπω ένα επεισόδιο, είναι να θυμάμαι που γελούσαμε κατά τη διάρκεια της σκηνής. Εσύ ειδικά είχες αυτή την υπέροχη ικανότητα, που ήταν τόσο αξιολάτρευτο…Έλεγες την ατάκα και ξεσπούσες σε γέλια και μετά γυρνούσες πάντα στο κοινό και έλεγες: «Λυπάμαι, είναι πραγματικά αστείο!», είπε η Άνιστον στην Κούντροου.

Βloopers από τα γυρίσματα.

Η Κούντροου από την άλλη, δεν παρακολουθεί ποτέ τη σειρά. «Δεν το βλέπω ακόμα, με την ελπίδα ότι μια μέρα θα καθίσουμε και θα τα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί», ανέφερε.

Τα έξι «Φιλαράκια» θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο του HBO Max, όταν θα είναι ασφαλές να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. «Αυτό θα είναι πραγματικά υπέροχο», είπε η Λίζα Κούντροου. «Ανυπομονώ να το κάνουμε αυτό!».

Δείτε ολόκληρη την συζήτηση της Τζένιφερ Άνιστον με την Λίζα Κούντροου:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Courteney Cox μιλάει για την αγαπημένη της στιγμή στα “Φιλαράκια”12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b