MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
PODCAST

Παρακαλώ Υποδεχτείτε…: Ένα νέο talk show podcast με τον Λάμπρο Φισφή

To «Παρακαλώ Υποδεχτείτε…» είναι το νέο talk show podcast, με τον κωμικό Λάμπρο Φισφή και την Εβίτα Μαρκοπούλου να υποδέχονται υποδέχονται κάθε εβδομάδα έναν αγαπημένο τους άνθρωπο για να κουβεντιάσουν μαζί του.

Monopoli Team

To «Παρακαλώ Υποδεχτείτε…» είναι το εβδομαδιαίο talk show podcast με τον κωμικό Λάμπρο Φισφή και τη φίλη του Εβίτα Μαρκοπούλου να υποδέχονται κάθε εβδομάδα έναν αγαπημένο τους άνθρωπο για να κουβεντιάσουν μαζί του, να τον βάλουν στην παρέα τους και να συζητήσουν διάφορες ιστορίες από τη ζωή και την δουλειά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μίλτος Πασχαλίδης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων12.09.2018

Οι καλεσμένοι των πρώτων επεισοδίων

Ο Χάρης Ρώμας που έχει πεθάνει όλους τους συναδέλφους του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η ακατανίκητη βλακεία του άντρα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η όπως την αποκαλεί πολιτικαλ κορεκτίλα, ο Γιάννης Μπέζος που είναι απλά ο Γιάννης Μπέζος, ο Λευτέρης Λαζάρου και το κρέας που έκοψε με πριονοκορδέλα στο στρατό, η Ματθίλδη Μαγγίρα που τραγουδάει το χορό της βροχής, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και η επιχείρηση του με πιάτα για σπάσιμο στα μπουζούκια, ο Αντώνης Καφετζόπουλος που μιλάει για τα ωραία χρόνια της χούντας, κ.α. μάς φτιάχνουν τη διάθεση για μία ολόκληρη ώρα.

Τα τρία πρώτα επεισόδια είναι ήδη online και μπορείτε να τα ακούσετε στο Spotify, στο Youtube, στο Apple Podcasts, και στο Google Podcasts. Νέα επεισόδια ανεβαίνουν στις πλατφόρμες κάθε Κυριακή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συντελεστές: Λάμπρος Φισφής, Εβίτα Μαρκοπούλου
Επιμέλεια Ήχου: Βαρτάν Αμποβιάν

 

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b