MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένα Mini… τροχόσπιτο για διακοπές στη φύση!

Μια εναλλακτική πρόταση διακοπών με το δημοφιλές μικρό αυτοκίνητο που δεν θα φανταζόσασταν πότε πού μπορεί να σας… οδηγήσει!

Monopoli Team

Μικρά με… μεγάλες δυνατότητες

Tο MINI Cooper SE Countryman ALL4 και το MINI Cooper SE είναι δύο μοντέλα που είναι ιδανικά για βιώσιμες διακοπές στη φύση.

Το φετινό καλοκαίρι, πολλοί είναι εκείνοι που θα προτιμήσουν να πάνε διακοπές σε κοντινές περιοχές ή να κάνουν ταξίδια εξερεύνησης στην ύπαιθρο της χώρας τους. Και ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις τη φύση δεν είναι άλλος από το κάμπινγκ. Ο συγκεκριμένος τρόπος διακοπών είναι μάλιστα και πιο φιλικός στο περιβάλλον, ειδικά όταν συνδυάζεται με βιώσιμο σύστημα κίνησης.

Μικρό αλλά οικολογικό

Η MINI διαθέτει δύο ευέλικτα και ιδιαίτερα οικονομικά μοντέλα με σύστημα ηλεκτροκίνησης και τον κατάλληλο εξοπλισμό: το MINI Cooper SE Countryman ALL4 με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE. Εξοπλισμένα σε κάθε περίπτωση με ειδικά συστήματα μεταφοράς από τη σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ MINI και μία σκηνή οροφής, αποτελούν τον πιο οικολογικό στόλο οχημάτων για κάμπινγκ στον κόσμο.

Χάρη στην τετρακίνηση που εξασφαλίζει το υβριδικό σύστημα και τη συνολική ισχύ των 162 kW/220 hp, το MINI Cooper SE Countryman ALL4 είναι ιδανικό για εκδρομές στην ύπαιθρο. Με τα πακέτα ALL4 Trim ή Classic Plus, στον εξοπλισμό προστίθεται μεταξύ άλλων και μία ράγα οροφής. Μία σκηνή οροφής μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ράγες οροφής με την κατάλληλη βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο Reporter.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b