MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Who’s Hurthing Who: Ο Jack Savoretti επιστρέφει με νέο βίντεο κλιπ και συνεργασία με τον Nile Rodgers

Το πρώτο single του νέου δίσκου του Jack Savoretti τιτλοφορείται ως “Who’s Hurthing Who” και είναι μία συνεργασία με τον θρυλικό κιθαρίστα Nile Rodgers.

Jack Savoretti
Jack Savoretti
Monopoli Team

O ιδιαίτερα αγαπητός και στην Ελλάδα καλλιτέχνης Jack Savoretti, επιστρέφει με νέο single αλλά και με την ανακοίνωση του νέου του studio album με τίτλο “Europiana” που θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου. Το πρώτο single & προπομπός του album τιτλοφορείται ως “Who’s Hurthing Who” και είναι ένα funky disco τραγούδι σε συνεργασία με τον θρυλικό κιθαρίστα Nile Rodgers.

“Ο Nile φέρνει τον ρυθμό, την λάμψη και το κομψό στοιχείο, όλα όσα είναι η “Europiana”, λέει ο Jack Savoretti. “’Η Europiana δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς τον Nile Rodgers”.

Jack Savoretti: Who's hurting who

Jack Savoretti: Who’s hurting who

Γιορτάζοντας τη νέα κυκλοφορία αυτή ο Jack Savoretti ανακοινώνει παράλληλα και τη νέα του τουρνέ στην Αγγλία για την άνοιξη του 2022, που αποτελείται από 12 ημερομηνίες συναυλιών.

Το album “Europiana” είναι το επόμενο άλμπουμ μετά το breakthrough χρυσό δίσκο του καλλιτέχνη “Singing To Strangers” που κυκλοφόρησε το 2019, που έφτασε μάλιστα μέχρι και το Νο.1 των Βρετανικών charts.

Λίγα λόγια για το “Europiana”
Το εξώφυλλο του Europiana

Το εξώφυλλο του Europiana

Ο νέος δίσκος δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown στο home studio του καλλιτέχνη, στο Oxfordshire.

“Το Europiana δεν είναι ένας ήχος. Είναι οι αναφορές, η έμπνευση και τα συναισθήματα που προκαλούν” λέει ο Jack Savoretti. “Είναι η μουσική των καλοκαιριών των παιδικών μου χρόνων, αναδιαμορφωμένη στο σήμερα”.

Cam Blackwood (George Ezra, London Grammar, Florence & The Machine), είναι ο παραγωγός του album που αποτελείται από 11 νέα τραγούδια. Είναι γεγονός μάλιστα, πως συναντώνται και οι φωνές της συζύγου του Jack και των παιδιών του σε ορισμένα από τα κομμάτια, μιας και που πολλά από αυτά μιλούν για την οικογενειακή αγάπη.

“Το Europiana είναι η αίσθηση που νιώθεις όταν βλέπεις έναν καθαρό μπλέ ουρανό, είναι ο ήχος μιάς ηλιόλουστης μέρας. Είναι το soundtrack του καλοκαιριού”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Jack.

Δείτε κι εσείς το νέο βίντεο κλιπ του Jack Savoretti:

Βρείτε και το “Who’s Hurting Who” και ψηφιακά. Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMovement Radio: Ο Κωστής Νικηφοράκης επιλέγει τα top 5 τραγούδια της εβδομάδας12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b