MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 19 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 19 Μαΐου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρέτα μου τον πλάτανο επ 143

Επεισόδιο 143: Η Χρύσα δεν παίρνει με καλό μάτι τη σχέση της μητέρας της με τον παπά και ειδικά το ενδεχόμενο ότι θα πρέπει να φέρεται σαν παπαδοκόρη. Η Βαρβάρα συναντά τον αγαπημένο της ηθοποιό και μοιάζει να είναι ο έρωτας της ζωής της. Η Φιλιώ με την Κατερίνα προσπαθούν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους για χάρη του Παναγή, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Ο Κανέλλος, που δεν έχει σχέση, είναι ο πλέον αντικειμενικός να συμβουλεύσει τους φίλους του, που έχουν προβλήματα στις σχέσεις τους. Ο Θοδωρής με τη σειρά του στήνει μια παγίδα στη Μυρτώ, και μάλιστα με σχέδιο που έχει εμπνευστεί ο Τζώρτζης.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ήλιος επ. 162

Επεισόδιο 162: Ο Διονύσης και ο Φίλιππος βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, καθώς στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του Φίλιππου που οδηγούσε ο Διονύσης βρίσκεται το πτώμα μιας κοπέλας, ενώ ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν τα λασκαρισμένα λάστιχα οφείλονταν σε ατύχημα ή σε δολιοφθορά. Ο Διονύσης οδηγείται στο τμήμα, παρόλο που αρνείται ότι γνώριζε το θύμα. Η έρευνα της αστυνομίας φέρνει στο φως ένα στοιχείο που τον καθιστά τον κύριο ύποπτο. Στο μεταξύ, ένα περίεργο μήνυμα φτάνει στην Διώνη από ένα πρόσωπο του παρελθόντος της.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8 λέξεις επ. 215

Επεισόδιο 215: Ο Σίμος συνεχίζει με το σχέδιο της παγίδευσης του κυκλώματος των τοκογλύφων, ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει το κανάλι από την κατρακύλα. Η Μαίρη ξεκαθαρίζει στον Μάρκο πως δεν πρόκειται να βγει η χαμένη της υπόθεσης. Ο Αιμίλιος ειδοποιείται και τρέχει στο νοσοκομείο, όπου και μαθαίνει άσχημα νέα. Ο Άκης ανακοινώνει στον Δημήτρη πως θέλει να φύγει οριστικά από την εταιρεία και δεν αλλάζει γνώμη σε όσα του είπε, γεγονός που σημαίνει ότι η Ηλιάνα πέτυχε τον σκοπό της και έβγαλε τον αδερφό της από τη μέση. Ο γιατρός ενημερώνει τον Αιμίλιο για την κατάσταση της Μάγδας, αφήνοντάς τον καταρρακωμένο και γεμάτο ενοχές.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 130: Η Τζένη ανησυχεί για τον πατέρα της που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι θέλει το καλό της επιχείρησης, με την Αθηνά να τον υποστηρίζει. Η Κατερίνα ρωτάει ευθέως τον Δημήτρη αν σκότωσε τον αστυνόμο Μακρή και τον αναγκάζει να παραδεχτεί την αλήθεια. Η Σοφία μιλάει στα παιδιά για το καινούργιο σπίτι αλλά η αντίδραση τους δεν είναι αυτή που θα ήθελε. Ο Δημήτρης πηγαίνει να τρίξει τα δόντια του Νικόλα όταν μαθαίνει από το Γιάννη ότι γνωρίζει για την επικοινωνία που έχουν.

Ο Αποστόλης ξυπνά στο ίδιο κρεβάτι με την Ιωάννα και η αντίδραση του την απογοητεύει. Ο Χανδρινός χάνει τη μάχη με τη ζωή και η Τζένη κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατό του, ενώ δέχεται παρηγοριά από κάποιον που ποτέ δεν θα το φανταζόταν.  Η Αγγελική πάει να συλλυπηθεί την Τζένη και εκείνη της αποκαλύπτει ότι είπε στον Παύλο την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα. Η Αγγελική καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει εφόσον οι Αργυροί ξέρουν ποια είναι και ζητάει από τη Ζωή να συναντηθούν… μια συνάντηση όμως που δεν θα γίνει ποτέ.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 54: Κάποιος ανακαλύπτει την κρυψώνα του Μηνά, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος. Η Βίκυ περνά χρόνο με τη μητέρα της, αναπληρώνοντας το χαμένο χρόνο. Η Κλαίρη και ο Αλέξανδρος αφιερώνονται στη σχέση τους, μετά από καιρό. Ο Κωστής βρίσκεται σε αδιέξοδο με την υπόθεση του Μηνά. Η Εβίτα νιώθει χαμένη. Βομβαρδίζει το Τζώρτζη με ερωτήσεις σχετικά με τη Ζωή. Την ίδια ώρα, η Ίριδα αποφασίζει να την αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Η Μαρίνα ακολουθεί μια πληροφορία του Θάνου και φτάνει σε μια μεγάλη ανακάλυψη.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 άγριες μέλισσες επ.142

Επεισόδιο 142: Στο σπίτι των Σεβαστών όλοι τα έχουνε χαμένα με την άφιξη της Δόμνας ενώ η Πηνελόπη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία προσπαθώντας να αλιεύσει πληροφορίες. Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη βρίσκουνε τον μάρτυρα που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του Δούκα. Θα τον πείσουνε να τους αποκαλύψει την αλήθεια; Ο Δούκας λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει. Η Ελένη προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα της και να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους. Μια νέα άγνωστη πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά της, αλλά ο Λάμπρος και σύσσωμο το Διαφάνι θα σταθεί στο πλευρό της αλλά και στο πλευρό όλων των αγροτών που χάσανε τα πάντα. Το ίδιο βράδυ αποκαλύψεις που συγκλονίζουν θα βγούνε στο φως, θύματα και θύτες θα επιδοθούν σ’ ένα αγώνα δρόμου για τη νίκη και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ42∘C: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά της COSMOTE TV (video)12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 «Λευκός Οίκος Η Πτώση (White House Down)» στο MEGA Λευκός Οίκος-η πτώση

Ταινία δράσης-περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία Ρόλαντ Έμεριχ. Ηθοποιοί: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζέιμι Φοξ, Μάγκι Τζίλενχαλ, Τζέιμς Γουντς

Υπόθεση: Ένας νεαρός αστυνομικός του Καπιτωλίου επισκέπτεται με τη μικρή κόρη του τον Λευκό Οίκο για επαγγελματική συνέντευξη, καθώς έχει κάνει αίτηση να προσληφθεί ως μυστικός πράκτορας. Όταν το προεδρικό μέγαρο δέχεται επίθεση και καταλαμβάνεται από τρομοκράτες, είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την κόρη του, τον πρόεδρο και τη χώρα.

23:30 «Wrong Turn At Tahoe» στο OPEN BEYOND Wrong turn at Tahoe

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής (2009). Σκηνοθεσία Φρανκ Χαλφούν. Ηθοποιοί Κούμπα Γκούντινγκ Τζ., Χάρβεϊ Καϊτέλ, Μίγκουελ Φέρερ, Μάικ Σταρ

Υπόθεση: Ο Τζόσουα, ένας μικροκακοποιός, αναγκάζεται να σκοτώσει έναν διακινητή ναρκωτικών, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι αυτός εργαζόταν για το αφεντικό του μεγαλύτερου κυκλώματος παρανόμων της χώρας.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 «Τροία: Ο Μύθος της Ωραίας Ελένης» στο COSMOTE HISTORY HD Τροία

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2004). Σκηνοθεσία Στίβεν Σαράντον. Αφηγήτρια: Σούζαν Σαράντον

Υπόθεση: Με αφηγήτρια την ηθοποιό Σούζαν Σαράντον και ομιλητές τους πρωταγωνιστές της ταινίας ‘Τροία’, το ντοκιμαντέρ διερευνά τον διάσημο μύθο της Ωραίας Ελένης, από τη σύλληψή της μέχρι την άλωση της Τροίας από τους αρχαίους Έλληνες.

22:00 «’Επιχείρηση Ερμής’- Η Μάχη της Κρήτης» στο COSMOTE HISTORY HD Επιχείρηση ερμης

Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής COSMOTE TV (2021). Σκηνοθεσία Βικτώρια Βελλοπούλου

Επεισόδιο 1:  Πριν τη Μάχη. Αφιέρωμα: ’80 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης’. Με την ηπειρωτική Ελλάδα υπό την κατοχή τους, οι Γερμανοί σχεδιάζουν την από αέρος κατάληψη της Κρήτης – μια εύκολη νίκη, εκτιμούν. Όμως, δεν υπολογίζουν το κρυφό ‘όπλο’ των Συμμάχων, ούτε βέβαια τη σθεναρή αντίσταση των Κρητικών.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b