MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 14 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 14 Μαΐου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 ΧΑΙΡΕΤΑ-ΜΟΥ-ΤΟΝ-ΠΛΑΤΑΝΟ-επ.-140

Επεισόδιο 140: Όλοι βάζουν τα δυνατά τους να δυσφημίσουν τον Χαραλάμπη στη Βαρβάρα, ακόμα και ο ίδιος ο Χαραλάμπης, ζητώντας προίκα. Λαός και Κολωνάκι τρώνε παρέα και προσπαθούν να μπει ο ένας στα… παπούτσια του άλλου, χωρίς επιτυχία. Φιλιώ και Ηλίας αλληλοκατηγορούνται για την επιδότηση και την απαλλοτρίωση των χωραφιών της Μάρμως, η Μυρτώ μαθαίνει τυχαία για την απαλλοτρίωση και το εκμεταλλεύεται. Η Φιλιώ δεν αποδεικνύεται και πολύ φιλόξενη πεθερά.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ήλιος επ 159

Επεισόδιο 159: Η Μπέτυ το σκάει από το νοσοκομείο και ζητάει βοήθεια από τον Γιάννη, ο οποίος αρχίζει να είναι επιφυλακτικός μαζί της. Η Αλίκη δεν προλαβαίνει να αλλάξει κλειδαριά στο σπίτι και ο Δημήτρης φοβάται πως η Μπέτυ θα μπει κρυφά με τα κλειδιά της. Η Σαλκέμ βρίσκεται μόνη της και δεμένη σε μία αποθήκη χωρίς φαγητό και νερό. O Δημήτρης πιέζει τον Μηνά, ο οποίος όμως δεν αποκαλύπτει πού βρίσκεται η Σαλκέμ. Ο Εισαγγελέας καλεί για ανάκριση την Αλίκη, καθώς υποπτεύεται ότι εκείνη ευθύνεται για την εξαφάνιση της Μπέτυ από το νοσοκομείο. Ο Μηνάς βγαίνει έξω με εγγύηση και όλοι πιστεύουν ότι θα τους οδηγήσει επιτέλους στην Σαλκέμ.  Η Μπέτυ μπαίνει στο σπίτι της Αλίκης και απειλεί την ίδια και την Εύα.

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην EΡΤ1 Τα καλύτερά μας χρόνια επεισόδιο 50

Επεισόδιο 50: Ο Άγγελος κι η παρέα του αποφοιτούν από το δημοτικό κι ανακαλύπτουν πως πλέον θα πηγαίνουν σε σχολείο αρρένων. Αυτή η συνειδητοποίηση κάνει τον Άγγελο να οργανώσει ραντεβού στα τυφλά με το κορίτσι που τον ενδιαφέρει. Κι ενώ τα ραβασάκια πάνε κι έρχονται, ο Αντώνης αναλαμβάνει να συναντήσει την αρραβωνιαστικιά του δεκανέα, γεγονός που έχει απρόβλεπτες συνέπειες για όλους. Ο Νικήτας πολιορκεί την Ελπίδα, ενώ ο Στέλιος και η Μαίρη ανησυχούν για την πορεία της κόρης τους.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:30: «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2 η αυλή των χρωμάτων

Ένα αφιέρωμα στο συνθέτη Σπύρο Παπαβασιλείου παρουσιάζει “Η Αυλή των Χρωμάτων” με την Αθηνά Καμπάκογλου. Ο συνθέτης και μαέστρος Σπύρος Παπαβασιλείου έδωσε μεγάλες επιτυχίες στο λαϊκό τραγούδι, ίσως οι πιο πολλοί δεν γνωρίζουν το όνομά του, αλλά είναι βέβαιο ότι έχουν αγαπήσει και έχουν τραγουδήσει τις δημιουργίες του. “Καλοκαίρια και Χειμώνες”, “Όμορφη μου Κατερίνα”, “Άσε με να σε αγαπάω”, “Σ’ αγαπώ σαν αμαρτία”, “Στόμα γλυκό μου στόμα” και τόσα άλλα τραγούδια, τα οποία μας συντροφεύουν σε όλες τις εκφάνσεις του βίου μας, έχουν την σφραγίδα του σημαντικού συνθέτη.

Δώδεκα χρόνια μετά τον θάνατό του, μια παρέα αγαπημένων φίλων συναντήθηκε για να τιμήσει το έργο και την πορεία του. Ο σπουδαίος στιχουργός Τάσος Οικονόμου, ο μαέστρος του πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ Γιώργος Γκαβογιάννης και η κόρη του Αναστασία Παπαβασιλείου μας διηγήθηκαν ωραίες ιστορίες, οι οποίες διανθίζουν την ιστορία του λαϊκού μας τραγουδιού.

21:00 «Celebrity Game Night» στο MEGA Celebrity Game Night

Υπόθεση: Αυτή την Παρασκευή, η Σμαράγδα Καρύδη, καλωσορίζει στο «Celebrity Game Night» ακόμα 6 αγαπημένους καλεσμένους και τους «προκαλεί» σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις.

Ο Tonis Sfinos, η Σοφία Βογιατζάκη και ο Θανάσης Πασσάς αναμετρώνται απέναντι στους Γιώργο Κοψιδά, Σοφία Παυλίδου και Νίκο Βουρλιώτη. Οι δύο ομάδες διαγωνίζονται στα ευφάνταστα παιχνίδια «Κράτα το Παντελόνι», «Ανέβα στο Βινύλιο», «Μίλα στη κορνίζα» και «Τυχερό κουτί». Τελευταίο παιχνίδι δεν είναι άλλο από το «Κάνε μου λιγάκι Ντου- έτο», χαρίζοντας μας απίστευτες στιγμές γέλιου. Είναι άραγε όλοι καλοί στο ντου – ντου; Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό της ομάδας τους νικητή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Ρόκι V (Rocky V)» στο OPEN BEYOND Rocky V

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής (1990). Σκηνοθεσία Τζ. Αβιλντσεν. Ηθοποιοί: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τάλια Σάιρ, Μπαρτ Γιανγκ

Υπόθεση: O Ρόκι αποφασίζει να αποσυρθεί από το ρινγκ, αλλά δέχεται να γίνει ο μάνατζερ ενός νέου πυγμάχου, τον οποίο σύντομα ανεβάζει στην κορυφή.

21:00 «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος Του Σπαθιού (King Arthur: Legend Of The Sword)» στο STAR Βασιλιάς Αρθούρος

Περιπέτεια εποχής, αμερικανικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι. Ηθοποιοί: Τσάρλι Χάναμ, Άστριντ Μπερζές Φρίσμπι, Τζουντ Λο, Έρικ Μπάνα

Υπόθεση: Ο ατίθασος νεαρός Αρθούρος είναι κυρίαρχος των δρόμων του Λονδίνου με την συμμορία του και αγνοεί τον σκοπό, για τον οποίο ήρθε στη ζωή, μέχρι τη στιγμή που παίρνει στα χέρια του το Εξκάλιμπερ και μαζί με αυτό το μέλλον του. Από την πρώτη στιγμή, το θρυλικό ξίφος θα τον προκαλέσει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Συντασσόμενος με την Αντίσταση και με μια μυστηριώδη γυναίκα, πρέπει να μάθει να τιθασεύει τη δύναμη του ξίφους, να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του και να ενώσει τον λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, ο οποίος έκλεψε το στέμμα του και δολοφόνησε τους γονείς του, και να γίνει Βασιλιάς.

22:10 «Ο Τρελοπενηντάρης» στο MEGA Ο τρελοπενηντάρης

Υπόθεση: Ο Ανδρέας (Λάμπρος Κωνσταντάρας) διευθύνει μια σχολή μοντέλων και βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Ένας φίλος του από την Αμερική (Νίκος Παπαχρήστος), που διαθέτει μεγάλη περιουσία, του προτείνει να εργαστεί ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στην επιχείρησή του. Ο Ανδρέας φεύγει για την Ύδρα, υποδυόμενος τον πλούσιο. Ενώ φλερτάρει μια πλούσια γυναίκα (Ρίκα Διαλυνά), εμφανίζεται η αρραβωνιαστικιά του (Καίτη Πάνου), η οποία φλερτάρει με ένα νεαρό δημοσιογράφο (Κώστας Φυσσούν). Η κατάσταση θα περιπλακεί και άλλο, όταν στην παρέα θα προστεθεί και η κόρη του Ανδρέα (Βίκυ Βανίτα), η οποία φτάνει στο νησί για διακοπές και καταλήγει να ερωτευτεί ένα νεαρό που υποδύεται τον πλούσιο, όπως άλλωστε και ο πατέρας της.

23:45 «Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει Σήμερα (A Good Day To Die Hard)» στο STAR Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα

Περιπέτεια, αμερικανικής, βρετανικής και ουγγρικής συμπαραγωγής (2013). Σκηνοθεσία Τζον Μουρ. Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Τζέι Κόρτνεϊ, Σεμπάστιαν Κοχ, Μέρι Ελίζαμπεθ Γουΐνσεντ, Πάτρικ Στιούαρτ, Γιούλια Στιούαρτ

Υπόθεση: Ο Τζακ, ο αποξενωμένος γιος του Τζον Μακ Κλέιν βρίσκεται σε μπελάδες με την αστυνομία στη Ρωσία και ο Μακ Λέιν ταξιδεύει ως τη Μόσχα για να τον βοηθήσει. Εκεί ανακαλύπτει πως ο Τζακ στην πραγματικότητα δουλεύει ως μυστικός πράκτορας της CIA και συγκεκριμένα στην προσωπική ασφάλεια ενός σημαντικού πληροφοριοδότη για την αμερικανική κυβέρνηση, του Κομάροφ, προσπαθώντας να αποτρέψει μια καταστροφική συνωμοσία, που θα μπορούσε να προκαλέσει τον μεγαλύτερο πυρηνικό εφιάλτη της ανθρωπότητας.

Θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους, πατέρας και γιος έρχονται αντιμέτωποι με τη σκληρή Ρώσικη μαφία και προσπαθούν να ξεπεράσουν απροσδόκητα εμπόδια, προκειμένου να καταφέρουν να προστατέψουν τον Κομάροφ και να αποτρέψουν ένα καταστροφικό έγκλημα.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 «Εγώ, ο Καίσαρας: Κωνσταντίνος ο Μέγας» στο COSMOTE HISTORY HD Εγώ ο Καίσαρας

Ντοκιμαντέρ, βρετανικής παραγωγής (1993). Σκηνοθεσία Φιλ Γκράμπσκι

Υπόθεση: Οι επαναστατικές του πολιτικές έσωσαν τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ενώ η νέα πρωτεύουσα που ίδρυσε, η Κωνσταντινούπολη, ‘έλαμψε’ για πάνω από 1.000 χρόνια. Γνωρίστε τον Κωνσταντίνο, έναν από τους σπουδαιότερους Ρωμαίους Αυτοκράτορες.

22:00 «Αναζητώντας τον Καζαντζάκη» στο COSMOTE HISTORY HD Αναζητώντας τον Καζαντζάκη

Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής COSMOTE TV και ελculture (2018). Σκηνοθεσία Αλέξανδρος Σκούρας

Επεισόδιο 1: Οι μεγάλες ιδέες. Πώς διαμορφώθηκε η σκέψη του Νίκου Καζαντζάκη; Ακαδημαϊκοί, κριτικοί λογοτεχνίας και μεταφραστές μιλούν για τη σχέση του συγγραφέα με την Κρήτη και τον πατέρα του, τις ιδεολογικές του αναζητήσεις και την ‘Ασκητική’.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b