MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Higher Power: Το νέο τραγούδι των Coldplay «έπαιξε» από το διάστημα

Οι Coldplay επιστρέφουν με νέο single με τίτλο «Higher Power» μετά από δύο χρόνια και κάνουν ντεμπούτο στο…διάστημα!

Monopoli Team

Οι Coldplay επιστρέφουν με νέο single

Την περασμένη εβδομάδα, το συγκρότημα ανακοίνωσε, μέσω ενός tweet, ότι το νέο τους single «Higher Power» «είναι ένα τραγούδι που έφτασε σε ένα μικρό πληκτρολόγιο και έναν νιπτήρα μπάνιου στις αρχές του 2020. Με παραγωγό τον Max Martin που είναι ένα πραγματικό θαύμα του σύμπαντος. Κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Μαΐου. Με αγάπη c, g, w & j».

Συγκεκριμένα είχαν ανακοινώσει πως το τραγούδι πρόκειται να κυκλοφορήσει σε πλατφόρμες streaming ήχου, με τους θαυμαστές να αποκρυπτογραφούν τα σύμβολα που μοιάζουν με γράμματα για να ανακαλύψουν τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑID-Art: Με το νέο app της Interpol οι χρήστες εντοπίζουν κλεμμένα έργα τέχνης με το κινητό τους12.09.2018

Πώς το «Higher Power» έκανε ντεμπούτο στο διάστημα;

Ο Γάλλος αστροναύτης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) Τομά Πεσκέ, ο οποίος βρίσκεται αυτή την περίοδο στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, «έπαιξε» μια ειδική ερμηνεία του τραγουδιού με χορευτικά που περιελάμβαναν εξωγήινα ολογράμματα.

Πριν από την πρεμιέρα του τραγουδιού, οι Coldplay συνδέθηκαν με τον Πεσκέ για μια online συνομιλία. Εκείνος τους έδειξε την εκπληκτική θέα του διαστήματος, ενώ συζήτησαν μαζί τα κοινά μεταξύ περιοδείας και ζωής στο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο τραγούδι ακούγεται στο διάστημα. Διάσημα άλλα όπως το κλασικό «Jingle Bells», το «Heartbreak Hotel» του Έλβις Πρίσλεϊ και το «Space Oddity» του Ντέιβιντ Μπάουι, είναι τραγούδια που «παίχτηκαν» στο παρελθόν εκτός Γης.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b