MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 5 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 5 Μαΐου.

άγριες μέλισσες επ 134
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο επ. 133

Επεισόδιο 133: Η Μυρτώ αντιλαμβάνεται ότι η «Ελένη» δεν είναι η πραγματική Ελένη και παίρνει τα μέτρα της και ο Τζίμης αναγκάζει τη Μάρμω να του παραχωρήσει τα χωράφια της. Η Τούλα προσπαθεί να ανεβάσει τις μετοχές του Θοδωρή απέναντι στην Ελένη και τελικά εκνευρίζει τον Σίμο για τα καλά. Ο Χαραλάμπης, με την όμορφη έκπληξή του περνά το τεστ της Καλλιόπης, ενώ η Μυρτώ ύστερα από μια στημένη παρτίδα μπιρίμπα αποτυγχάνει παταγωδώς στο τεστ του Μένιου. Η Φιλιώ με τον Ηλία ετοιμάζουν σχέδιο, για να πάρουν από τον Τζίμη το έγγραφο της μεταβίβασης των χωραφιών της Μάρμως και να το καταστρέψουν. Η σχέση του Παναγή και της Κατερίνας δοκιμάζεται, για άλλη μια φορά, αλλά με happy end, καθώς τελικά η Κατερίνα δέχεται να παντρευτούν κρυφά.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ήλιος επεισόδιο 152

Επεισόδιο 152: Ο Δημήτρης προσπαθεί να κάνει την Μπέτυ να τον εμπιστευθεί και να του αποκαλύψει το επόμενο χτύπημά της εναντίον του Γιάννη, ενώ ταυτόχρονα ψάχνει διάφορες δικαιολογίες για να αποκρούσει τις επιθέσεις της. Η Αλίκη υποφέρει από τη συνειδητοποίηση ότι η γυναίκα που θεωρούσε αδελφική φίλη είναι διπρόσωπη και επικίνδυνη. Ο Φίλιππος και η Διώνη ανακαλύπτουν πως ο αστυνόμος Μηνάς Περάτης παίζει βρόμικο παιχνίδι και το λένε στον Δημήτρη, ο οποίος δυσκολεύεται να το πιστέψει, αλλά αποφασίζει να το ψάξει. Η Λήδα βλέπει αδιέξοδο στη σχέση της με τον Νικήτα, ενώ ο Αντώνης φοβάται μήπως ο Νικήτας την πείσει να φύγει μαζί του. Κάνει ψευδή καταγγελία για απαγωγή της Λήδας, ενώ την ίδια στιγμή ο Μάνος βρίσκει πού κρύβεται ο Νικήτας.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8 λέξεις επ. 207

Επεισόδιο 207: Η Εύα μαθαίνει πως η Ολυμπία εξακολουθεί να αρνείται να φάει κι έτσι ο Σίμος ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο για να την φέρει πίσω. Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης και παραξενεύεται με όσα ακούει. O Δημοσθένης κι η Ναυσικά δυσκολεύονται να συνηθίσουν τη νέα κατάσταση και δεν ξέρουν αν έχει πλέον προοπτική η σχέση τους. Η Μαίρη εξομολογείται στον Μάρκο πως ο σύντροφός της είναι φυλακή αλλά δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα. Η Βικτώρια μαθαίνει πως ο Μιχαήλ της είπε ψέματα και γίνεται έξω φρενών ενώ εκείνος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο Αιμίλιος λέει στη Μάγδα ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη και δεν θέλει να υπογράψει το διαζύγιο. Ο Παύλος φλερτάρει ανοιχτά με την Ελισάβετ, αλλά όταν το μαθαίνει η Ηλιάνα γίνεται έξαλλη. Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα πηγαίνουν στην Κέρκυρα για τον γάμο του Φρίξου.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 άγριες μέλισσες επ 134

Επεισόδιο 134: Πέντε μέρες μετά η ζωή στο χωριό συνεχίζει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς της. Όχι όμως για όλους. Στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη επικρατεί αγωνία για την επικείμενη δίκη με τον Νικηφόρο ενώ η Ελένη επισκέπτεται κρυφά απ’ τον Λάμπρο μια γυναικολόγο. Ο Σέργιος συνεχίζει να μην περνάει καλά στο καινούριο του περιβάλλον και η μόνη του χαρά είναι το σχολείο και η μέρα που θα επισκεφθεί την Ασημίνα, η οποία του ετοιμάζει μια έκπληξη με την Δρόσω, που θα τον χαροποιήσει. Οι δουλειές της Ουρανίας συνεχίζουν τον πετυχημένο ρυθμό τους, όμως ο Σαραντόπουλος δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος ενημερώνεται για μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία του στη δίκη. Η μέρα των εγκαινίων του εργοστασίου φτάνει κι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA αγγελικη επ 122

Επεισόδιο 122: Η Αγγελική δέχεται να παντρευτεί τον Στέφανο και το γεγονός δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην Αθηνά και το Δημήτρη.  Η Τζένη απολογείται στον Παύλο για τη σχέση της με τον Σταυριανό. Οι Ζάχοι αποφασίζουν να φύγουν από το κτήμα και το ανακοινώνουν στο Στέφανο, ο οποίος δεν το περίμενε και αναστατώνεται πολύ με την απόφασή τους. Η Αγγελική καταλαβαίνει ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη της Αθηνάς και υποψιάζεται ότι η Τζένη της έχει αποκαλύψει την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα.

Ο Παύλος συνδυάζοντας πια όλες τις πληροφορίες που έχει αποφασίζει να ρωτήσει την Αθηνά αν σκότωσε τον πατέρα της Αγγελικής. Ο Νικόλας, όσο κι αν πονάει με αυτό που κάνει, επιλέγει να κρατήσει σε απόσταση τη Χριστίνα για να την προστατέψει από το Δημήτρη. Η Χριστίνα δεν καταλαβαίνει την απότομη μεταστροφή στην συμπεριφορά του αλλά εκείνος δεν μπορεί να της πει την αλήθεια και οι εξηγήσεις που της δίνει δεν την ικανοποιούν.

Η Αγγελική συναντάει μια ακόμα φορά τη Τζένη για να εξακριβώσει αν οι υποψίες της σχετικά με την Αθηνά είναι σωστές. Την Τζένη όμως την πιάνουν ξαφνικά έντονοι πόνοι κι έτσι μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Ο αστυνόμος που ερευνά την υπόθεση του Σταυριανού ρωτάει τη Σοφία αν θεωρεί τον Παύλο ικανό να διαπράξει φόνο και εκείνη το αρνείται. Η Κατερίνα όμως θα του δώσει μια πληροφορία  που μπορεί να βάλει τον Παύλο σε μπελάδες.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Daredevil» στο OPEN BEYOND Daredevil

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία Μαρκ Στίβεν. Ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Κόλιν Φάρελ.

Υπόθεση: Η ιστορία του Daredevil, του γνωστού ήρωα κόμικς, που η τύφλωση του από τοξικά χημικά όταν ήταν αγόρι, ενίσχυσε τις υπόλοιπες αισθήσεις του κάνοντας τον άσσο στις πολεμικές τέχνες και βοηθώντας τον να πολεμήσει το έγκλημα.

23:00 «Overdrive» στον ALPHA Overdrive

Περιπέτεια, αγγλικής και γαλλικής συμπαραγωγής (2017). Σκηνοθεσία Αντόνιο Νεγκρέτ. Ηθοποιοί: Άνα ντε Άρμας, Γκάια Βάις, Σκοτ Ίστγουντ, Φρέντι Θορπ

Υπόθεση: Οι αδελφοί Άντριου και Γκάρετ Φόστερ είναι κορυφαίοι κλέφτες πολυτελών αυτοκινήτων, οι οποίοι συλλαμβάνονται από τον Γάλλο μαφιόζο στον οποίο ανήκε η Bugatti που μόλις έκλεψαν. Για να σώσουν τη ζωή τους, του προτείνουν να του παραδώσουν μια σπάνια Ferrari ενός ανταγωνιστή του.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 «Ανάμεσα σε Δύο Νησιά: Το Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Σύρου» στο COSMOTE HISTORY HD Ανάμεσα σε δύο νησιά
Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Νίκου Γκίνη (2014). Σκηνοθεσία Μιχάλης Σταυρόπουλος
Υπόθεση: Η γέννηση κι ο θάνατος ενός πρωτοποριακού ηλεκτρικού αυτοκινήτου, του Enfield 8000, που παρουσιάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’70, 40 χρόνια προτού ανακαλυφθούν τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης, και το οποίο κατασκευαζόταν στη Σύρο!

23:30 «Η Εκστρατεία της Μικράς Ασίας» στο COSMOTE HISTORY HD Η εκστρατεία της Μικράς Ασίας

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Πολεμικού Μουσείου (2012). Σκηνοθεσία Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση:  Μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό, το Πολεμικό Μουσείο παρουσιάζει την εκστρατεία των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, μια εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και οδήγησε στη Μικρασιατική Καταστροφή.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b