MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Όλα όσα θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 3 Μαΐου

Όλα όσα μπορείτε να απολαύσετε στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 3 Μαΐου.

άγριες μέλισσες επ 132
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρέτα μου τον πλάτανο επ 131

Επεισόδιο 131: Όσο ο Τζώρτζης με τη Μυρτώ ψάχνουν τη Μάρμω, εμφανίζεται ο Τζίμης, που την ψάχνει κι αυτός, και ξαφνικά τα πράγματα πάνε πολύ στραβά. Η Φιλιώ παλεύει να μη στείλει ο Ηλίας την αίτηση για την επιδότηση της απαλλοτρίωσης των χωραφιών της Μάρμως, αλλά κι αυτό πάει στραβά. Η Κατερίνα με τον Παναγή, σε αναταραχή για την τύχη της Μάρμως, ξεκινάνε την έρευνα από την αρχή, αλλά κάποια ευρήματα τούς απογοητεύουν πολύ. Ο Κανέλλος, από την άλλη, ανακρίνει τους πάντες, η Μυρτώ συνωμοτεί με τον Ηλία, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του Μένιου. Η Μάρμω ζει; Τι βρέθηκε στο Φωτεινό, που πάγωσε το αίμα όλων;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 150: Η Λήδα εξομολογείται στον Νικήτα το πώς αποφάσισε να συνεργαστεί με την αστυνομία και πως γνωρίζοντάς τον καλύτερα άλλαξαν τα αισθήματά της γι’ αυτόν. Ο Νικήτας της ζητά επίμονα να τον ακολουθήσει και να φύγουν μαζί. Η Διώνη με την Ορόρα καταφεύγουν σ’ ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο για να είναι ασφαλείς. Ο Μηνάς αντιδρά έντονα όταν ο Φίλιππος αρνείται να του πει πού διαμένουν. Βλέποντας πως τα άθλια σχέδιά του εμποδίζονται, διαμαρτύρεται και στον Δημήτρη ο οποίος έχει αρχίσει και τον υποπτεύεται. Ο Δημήτρης και η Αλίκη αποφασίζουν να βάλουν μπροστά ένα σχέδιο που θα τους βοηθήσει να αποκαλύψουν τον ένοχο για τον φόνο του πιλότου, αλλά και τις απειλές προς όλους.  Στο ξενοδοχείο, η Ορόρα, πέφτει τυχαία σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 205: Ο Σίμος αποφασίζει να μπει στα κυκλώματα των τοκογλύφων με σκοπό να τους αποκαλύψει. Η Ιφιγένεια γνωρίζεται καλύτερα με τον Άλκη και φαίνεται να συμπαθούν ο ένας τον άλλον, αλλά η Κατερίνα δεν έχει την ίδια γνώμη. Η Αλίκη λέει στον Φρίξο ότι θα φύγει από το σουβλατζίδικο και τον ταράζει, αλλά περισσότερο τον ταράζουν οι εξεζητημένες ιδέες της Έλλης για τον γάμο τους. Ο Αιμίλιος ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ ότι η σχέση τους έχει τελειώσει και υπερασπίζεται τη στάση της γυναίκας του, που την παρακαλά ακόμη για μια δεύτερη ευκαιρία.

Στην Κέρκυρα, οι υπογραφές πέφτουν κι ο Οδυσσέας με την Έρση θέλουν να γιορτάσουν για το καινούριο τους σπίτι. Η Ηλιάνα συνεχίζει τις προσπάθειες να παγιδέψει τον Δημήτρη και τη Μαίρη, οι οποίοι ανησυχούν για το κλεμμένο laptop. Εντωμεταξύ, ενδιαφέρεται φανερά για τον Παύλο χωρίς να υποψιάζεται ότι μπορεί να έχει ανταγωνισμό. Η Κατερίνα, πάνω στον θυμό της για την παρουσία του Άλκη στη ζωή τους, κατηγορεί τον Μιλτιάδη ότι αυτός σκότωσε τον Φοίβο!

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 άγριες μέλισσες επ 132

Επεισόδιο 132: Ο Μελέτης με τη βοήθεια του Μεγαρίτη ανακαλύπτει πως ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη. Ποια θα είναι η αντίδρασή του; Θα αναμετρηθεί με τον Δούκα; Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να υποχωρήσει στις απειλές του Λάμπρου και να πάρει πάλι τα φάρμακά του. Είναι όμως αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιο του για ν’ απελευθερωθεί ο συνεταιρισμός από τον Δούκα. Η Ασημίνα αρνείται να πάει στη Λάρισα με το παιδί και ο Νικηφόρος αποφασίζει να συνεχίσει με την αγωγή για να της πάρει την επιμέλεια. Η Ελένη φοβάται πως δε θα καταφέρει ν’ αποκτήσει παιδί αλλά φοβάται να το μοιραστεί με τον Λάμπρο.

Ο Λάμπρος με τον Κωνσταντή βρίσκουν κοινό έδαφος το συνεταιρισμό και προσπαθούν να συνετίσουν το Νικηφόρο. Εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να πάρει το Σέργιο και να μείνουν στη Λάρισα. Πώς θα αντιδράσουν η Ασημίνα και η Δρόσω; Θα αποχωριστούν τον γιο τους για άλλη μια φορά; Η Σοφούλα γνωρίζει μια μοναχή κι αρχίζει να της ανοίγεται ενώ το γράμμα του Άγγελου φαίνεται να την επηρεάζει. Ο Αλέξης ψάχνει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού του με την Πηνελόπη και οι υποψίες του τον οδηγούν στο γυναικολόγο. Θα μάθει την αλήθεια για το παιδί;

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Η Νύφη Τό ‘Σκασε» (Runaway Bride) στο OPEN BEYOND Η νύφη το΄σκασε

Ρομαντική κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής (1999). Σκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ. Ηθοποιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, Ρίτσαρντ Γκιρ, Έκτορ Ελιζόντο, Ρίτα Γουίλσον, Τζόαν Κιούζακ

Υπόθεση: Ένας δημοσιογράφος απολύεται από τη δουλειά του, γιατί έγραψε ένα άρθρο για μια επαρχιωτοπούλα, η οποία παράτησε σύξυλους τρεις γαμπρούς στην εκκλησία. Πηγαίνει να τη γνωρίσει από κοντά, πιστεύοντας ότι θα επαναλάβει το κατόρθωμά της, αλλά δεν φαντάζεται ότι ο υποψήφιος τέταρτος γαμπρός θα είναι ο ίδιος.

21:00 «Γάμος Αλα Ελληνικά 2» (My Big Fat Greek Wedding 2) στο STAR Γάμος αλά ελληνικά 2

Κωμωδία, αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής (2016). Σκηνοθεσία: Κερκ Τζόουνς. Ηθοποιοί: Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Μάικλ Κονσταντάιν

Υπόθεση: Ενώ η Τούλα ανησυχεί μήπως η κόρη της Πάρις διαλέξει πανεπιστήμιο μακριά από το σπίτι τους, θα βρεθεί στη μέση της απρόβλεπτης διαμάχης που θα ξεσπάσει ανάμεσα στους γονείς της, όταν εκείνοι διαπιστώσουν πως ο προ πεντηκονταετίας γάμος τους είναι άκυρος.

22:00 «Το Χρονικό Της Νάρνια: Το Λιοντάρι, Η Μάγισσα Και Η Ντουλάπα» στον ALPHA Το χρονικό της Νάρνια

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής και αγγλικής συμπαραγωγής (2005). Σκηνοθεσία: Άντριου Άνταμσον. Ηθοποιοί: Τίτλντα Σουίντον, Τζορτζι Χένλι, Σκάνταρ Κέινς, Άνα Πόπλγουελ

Υπόθεση: Τέσσερα αδέλφια ανακαλύπτουν σε ένα βρετανικό πύργο μια μαγική ντουλάπα που τους οδηγεί στην παραμυθένια χώρα της Νάρνια και βοηθούν το λιοντάρι Ασλάν να πολεμήσει μια κακιά βασίλισσα-μάγισσα, η οποία θέλει να επιβάλλει αιώνιο ψύχος. Από τη σειρά των βιβλίων του Κλάιβ Λιούις.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 «Οι Ρίζες της Βασιλικής Οικογένειας» στο COSMOTE HISTORY HD Οι Ρίζες της Βασιλικής Οικογένειας

Ντοκιμαντέρ, γερμανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία: Χανς Σούλερ.

Υπόθεση: Εξετάζοντας την οικογενειακή καταγωγή της Βασίλισσας Ελισάβετ, το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τις γενεαλογικές συνδέσεις των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, από τη Βρετανία και τη Νορβηγία ως την Πορτογαλία και την Ελλάδα.

23:00 «Ρεμπέτικο» στο COSMOTE HISTORY HD Ρεμπέτικο

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία: Τίμων Κουλμάσης & Ηρώ Σιαφλιάκη.

Υπόθεση:  Μια ‘περιπλάνηση’ στους δρόμους και στα μονοπάτια του ρεμπέτικου τραγουδιού, μέσω της οποίας αναδεικνύονται γνωστές, άγνωστες ή ξεχασμένες εκφάνσεις αυτής της τόσο αγαπημένης μουσικής, που συνδέεται άμεσα με την ιστορία των Ελλήνων.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b