MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ

Η 93η τελετή απονομής των βραβείων OSCARS® θα προβληθεί απόψε στις 03:00 το πρωί αποκλειστικά στην COSMOTE TV, στο pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD.

Monopoli Team

Η 93η τελετή απονομής των βραβείων OSCARS® πλησιάζει και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν για μία ακόμη χρονιά ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Στις 03.00 (ξημερώματα Δευτέρας 26/4, COSMOTE CINEMA OSCARS HD) θα ξεκινήσει η τελετή απονομής με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη, που θα βρίσκεται στο Λος Άντζελες και τη Χριστίνα Μπίθα από την Αθήνα.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, η τελετή απονομής θα διεξαχθεί φέτος σε 3 διαφορετικά venues: το Union Station στο Λος Άντζελες, το Dolby® Theatre και το Highland Center® στο Χόλυγουντ, ενώ θα γίνουν δορυφορικές συνδέσεις και με επιλεγμένα venues απ’ όλο τον κόσμο.

Στα διαλείμματα της απονομής, η εκπομπή «OSCARS’ Night» θα επιστρέφει στο οσκαρικό κανάλι της COSMOTE TV με όλο το παρασκήνιο της μεγάλης βραδιάς και τα σχόλια των δύο παρουσιαστών. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η μετάδοση του «Oscars®After Dark» show και τη σκυτάλη θα πάρει ξανά ο Γιώργος Σατσίδης από το Λος Άντζελες.

Οι φαν των βραβείων OSCARS® θα απολαύσουν την ξεχωριστή βραδιά και με υπότιτλους τη Δευτέρα 26/4 στις 20.00, όπου θα πέσει και η αυλαία του pop-up καναλιού COSMOTE CINEMA OSCARS HD.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b