MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Το Μεγάλο Φαβορί (Seabiscuit)

Η ταινία «Το Μεγάλο Φαβορί» (Seabiscuit) προβάλλεται την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 στις 18:20 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team
Το «Μεγάλο Φαβορί» (Seabiscuit) είναι μία αμερικανική, κοινωνική ταινία του 2003, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γκάρι Ρος, βασισμένη στο best seller βιβλίο του 1999, «Seabiscuit: An American Legend» της Λόρα Χίλενμπραντ.

Υπόθεση

Ένα «ξοφλημένο» άλογο κούρσας γίνεται θρύλος στα χέρια τριών ανδρών – του ιδιοκτήτη, του εκπαιδευτή και του αναβάτη του – και χαρίζει την ελπίδα στον αμερικανικό λαό, που πλήττεται από το Μεγάλο Κραχ…

Η ταινία προτάθηκε για συνολικά επτά βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα στα οποία και γι’ αυτά της Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου.

Κατηγορία: κηνοθεσία: Γκάρι Ρος
Ηθοποιοί: Τόμπι Μαγκουάιρ, Τζεφ Μπρίτζες, Ελίζαμπεθ Μπανκς
Διάρκεια: 136′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b