MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Θα Μπορούσες Ποτέ να με Συγχωρέσεις; (Can You Ever Forgive Me?)

Η ταινία «Θα Μπορούσες Ποτέ να με Συγχωρέσεις;» (Can You Ever Forgive Me?) προβάλλεται την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 στις 17:15 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία του 2018, «Θα Μπορούσες Ποτέ να με Συγχωρέσεις;» (Can You Ever Forgive Me?), σε σκηνοθεσία της Μαριέλ Χέλερ, ακολουθεί την αληθινή ιστορία της κορυφαίας σε πωλήσεις βιογράφου διασημοτήτων Λι Ισραελ, την οποία υποδύθηκε η Μελίσα ΜακΚάρθι.

Υπόθεση

Στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει το οικονομικό αδιέξοδο, μια άλλοτε επιτυχημένη βιογράφος διασημοτήτων, που τώρα βρίσκεται σε επαγγελματικό τέλμα, στρέφεται στην απάτη και στην πλαστογραφία…

Η ταινία είχε τρεις οσκαρικές υποψηφιότητες. Εκτός της Μελίσα ΜακΚάρθι που ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, υποψήφιος ήταν ακόμη ο Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ για Β’ Ανδρικού Ρόλου αλλά και το διασκευασμένο σενάριο των Νικόλ Χολοφσένερ και Τζεφ Γουάιτι.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Μαριέλ Χέλερ
Ηθοποιοί: Μελίσα ΜακΚάρθι, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, Ντόλι Γουέλς
Διάρκεια: 102′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b