MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

My Greece: Η Δέσποινα Βανδή στην Αίγινα με συνταξιδιώτη το Γιώργο Καπουτζίδη

Η Δέσποινα Βανδή με ξεναγό τον Γιώργο Καπουτζίδη μάς προσκαλούν σε μία βόλτα γεμάτη…«My Greece» απολαυστικές στιγμές.

Monopoli Team

Μια εντυπωσιακή απόδραση έχει ετοιμάσει για αυτό το Σαββατοκύριακο το «My Greece». Η Δέσποινα Βανδή με ξεναγό τον Γιώργο Καπουτζίδη κάνουν «άνω κάτω» την Αίγινα, μάς αποκαλύπτουν τα κρυμμένα μυστικά της και μάς προσκαλούν σε μία βόλτα γεμάτη…«My Greece» απολαυστικές στιγμές.

Πόσο καλή θα ήταν η Δέσποινα Βανδή στο ρόλο της μανάβισσας; Πόσα γλυκά και πόσες γεύσεις παγωτού υπάρχουν με βάση το διάσημο φιστίκι Αιγίνης; Στο παραδεισένιο νησί της Μονής θα είναι άραγε τα παγώνια …«Vandicted»; Επιπλέον πόσο καλά τα καταφέρνει ο Γιώργος Καπουτζίδης στη μαγειρική και τι σχέση έχει η Αίγινα με την Ισπανία και το Ναό της Αφαίας;

Αυτό το Σάββατο 24 Απριλίου μαθαίνουμε γιατί η Αίγινα είναι το νησί των καλλιτεχνών, γνωρίζουμε την παράδοση στην τέχνη της κεραμικής και βλέπουμε το νησί του Αργοσαρωνικού με άλλα μάτια.

Το ταξίδι του «My Greece» στην Αίγινα συνεχίζεται την Κυριακή 25 Απριλίου με τον Γιώργο Καπουτζίδη να υποβάλλει την Δέσποινα Βανδή σε ορεινές και πεζοπορικές περιπέτειες. Ορειβατικά παπούτσια, μπατόν και πολλά, πολλά γέλια. Παχειά Ράχη, Ελλάνιο Όρος, Παλαιοχώρα, Ελαιώνας. Ο Γιώργος περπατά όλη την Αίγινα και η Δέσποινα καλείται να ακολουθήσει. Και κάπου εκεί μαθαίνει με τρόπο εντυπωσιακό και νόστιμο για την κτηνοτροφία του νησιού. Από την περιήγηση δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά η Αίγινα του Καποδίστρια.

Δείτε το τρέιλερ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMy Greece: Η Δέσποινα Βανδή στην Ευρυτανία με συνταξιδιώτη τον Χρήστο Λούλη12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Απριλίου στις 18:40.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης
Executive Producer: Κεβορκ Σαρκισιαν
Project Manager: Έλενα Κατραβά
Αρχισυνταξία: Αγγελική Ρίζου
Διεύθυνση Παραγωγής: Γρηγόρης Νιζάμης
Παραγωγός: Barkingwell Media

 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b