MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων (Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas)

Η ταινία «Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων» (Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas) προβάλλεται την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 στις 17:40 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Το κλασικό παιδικό παραμύθι του Θίοντορ Γκίζελ συναντά την κινηματογραφική εκδοχή του από τον Ρον Χάουαρντ. Μικροί και μεγάλοι δεν σταματούμε ποτέ να διασκεδάζουμε με τις περιπέτειες του συμπαθητικού – αλλά πανούργου – καλικάντζαρου, Γκριντς, που υποδύεται μοναδικά ο Τζιμ Κάρεϊ και που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σαμποτάρει τις γιορτές και να ξεγελάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων…

Υπόθεση

Στη μαγική πόλη Χούβιλ, όλοι ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα. Όλοι… εκτός από τον κατεργάρη Γκριντς, έναν δύστροπο ερημίτη, ο οποίος σχεδιάζει να καταστρέψει την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου!

Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ Μακιγιάζ για την εκπληκτική μεταμόρφωση του Τζιμ Κάρεϊ.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ
Ηθοποιοί: Τζιμ Κάρεϊ, Τέιλορ Μόμσεν, Κριστίν Μπαράνσκι
Διάρκεια: 100′
Παραγωγή: ΗΠΑ, Γερμανία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b