MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου

Όλες οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου.

Monopoli Team

Σάββατο 17/04, 20:00 «Ζακέτα να Πάρεις» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 7: Η Δέσποινα, εντελώς τυχαία και συμπτωματικά, εμφανίζεται στο σπίτι και στο γραφείο του Μάνου σε διαφορετικές ώρες. Με διάφορες προφάσεις θέλει να τσεκάρει αν έχει αλλάξει στα αλήθεια συνήθειες ή απλά της ρίχνει στάχτη στα μάτια. Ο Μάνος δεν αργεί να καταλάβει πως πίσω από τις αθώες επισκέψεις της κρύβεται έλεγχος για το αν δουλεύει. Έτσι, ακολουθεί το πρόγραμμά της και πείθει τους πάντες, ακόμα και τους φίλους του, πως έχει μπει στον ίσιο δρόμο: δουλειά και σχέση μόνο με τη Μαρίνα. Κι αν στη δουλειά όντως δίνει το «παρών» κι έχει αλλάξει, αισθηματικά συνεχίζει να είναι και με τη Μαρίνα και με την Τόνια. Κι ενώ κανονίζει να περάσει τα γενέθλιά του με την Τόνια, η Δέσποινα του ετοιμάζει πάρτι έκπληξη, για να τον ανταμείψει για την καλή του πορεία.
Ως guest εμφανίζεται ο Νίκος Ορφανός στον ρόλο του Αριστείδη.

Κυριακή 18/04, 20:00 «Ζακέτα να Πάρεις» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 8: Η Φούλη, με σύμμαχο τον Λουκά, συνεχίζει να δουλεύει στα μπουζούκια και να προσέχει μην την ανακαλύψει η Ευγενία, η οποία έχει τις δικές της αγωνίες. Ένας ιδιοκτήτης δισκογραφικής εταιρείας ψάχνει σοπράνο για ηχογράφηση και η Ευγενία θέλει τον ρόλο πάση θυσία. Ο εν λόγω ιδιοκτήτης, εκτός από λάτρης της όπερας, είναι και παλαιών αρχών. Μόλις μαθαίνει ότι μαζί τους ζει και η πεθερά της, ανυπομονεί να γνωρίσει την κλασική Ελληνίδα γιαγιά που τιμάει τις παραδόσεις και μεγαλώνει τα εγγονάκια της. Η Φούλη, που απέχει πολύ από αυτό το στερεότυπο, δέχεται να μεταμορφωθεί για τις ανάγκες του ρόλου και να βοηθήσει την Ευγενία. Η Δέσποινα επιστρατεύεται για να βοηθήσει ενδυματολογικά και η Αριστέα για να ετοιμάσει «γιαγιαδίστικα» φαγητά. Στο τέλος, όμως, ο πραγματικός χαρακτήρας της Φούλης είναι που θα χαρίσει τον ρόλο στην Ευγενία.

Κυριακή 18/04, «Σιωπηλός Δρόμος» στο MEGA

Επεισόδιο 3: Η Θάλεια βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση και οι αστυνομικοί περιμένουν με αγωνία την επόμενη κλήση των απαγωγέων. Οι γονείς δυσκολεύονται να συγκεντρώσουν τα λύτρα, ενώ παλεύουν να σταθούν όρθιοι αυτές τις δύσκολες ώρες. Η ένταση των στιγμών θα φέρει συγκρούσεις ανάμεσά τους, ενώ η οικογένεια της Θάλειας θα βρεθεί στο περιθώριο εξαιτίας της εμπλοκής της. Αφόρητη είναι και η κατάσταση μέσα στο κρησφύγετο, με την Ελπίδα και τον Σάββα να απαιτούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης από τους απαγωγείς. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση και ο Νάσος με την ομάδα του αναζητούν κάποιο στοιχείο μέσα στην ίδια την κοινότητα. Οι εμπλεκόμενοι είναι τόσοι πολλοί που το κάνει σχεδόν ανέφικτο να εστιάσουν κάπου συγκεκριμένα. Μια ανώνυμη καταγγελία όμως θα ανατρέψει την κατάσταση και θα φέρει στο προσκήνιο την διαμάχη της διευθύντριας του σχολείου με έναν απολυμένο οδηγό.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 17/04, 20:00 «Art Week» στην ΕΡΤ2 Νόνικα Γαληνέα

Mετά από πάρα πολλά χρόνια τηλεοπτικής σιωπής, η μοναδικής λάμψης κυρία του Ελληνικού Θεάτρου Νόνικα Γαληνέα σε αποκλειστική συνέντευξη.

Σάββατο 17/04, 21:00 «Συν Γυναιξί» στην ΕΡΤ2 Ρεββεκα Καμχη

Η επιτυχημένη έμπορος Τέχνης Ρεβέκκα Καμχή μιλάει στην εκπομπή «Συν γυναιξί» για τη σημασία της Τέχνης στη ζωή μας και διηγείται τη διαδρομή της από το Παρίσι, δίπλα στον γλύπτη Τάκη, μέχρι τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ξεναγείται στη διάσημη γκαλερί της στο Μεταξουργείο, έπειτα επισκέπτεται το σπίτι της, στο οποίο ζει με τη σύντροφο και την κόρη της και μεταξύ άλλων συζητούν για την πόλη, την εβραϊκή της καταγωγή και τον σεξουαλικό της προσανατολισμό. Παράλληλα, η Ρεβέκκα Καμχή εξομολογείται τις βαθιές σκέψεις της στη Νικόλ Αλεξανδροπούλου, η οποία βρίσκεται πίσω από τον φακό.

Σάββατο 17/04, 21:00 «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» στον ΣΚΑΪ στην υγεια μας ρε παιδια

Ένα ταξίδι στο χρόνο μέσα από αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, επιτυχίες των δεκαετιών ΄60 και ΄70, έχει ετοιμάσει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο  Τις ανεπανάληπτες επιτυχίες ερμηνεύουν οι: Δημήτρης Κοντολάζος, Γιώργος Γερολυμάτος, Λένα Αλκαίου, Φωτεινή Δάρρα, Πέτρος Ίμβριος, Γιάννης Σαββιδάκης και Μαριάννα Παπαμακαρίου. Σε αυτό το μουσικό Σαββατόβραδο συμμετέχουν και απολαμβάνουν τα αξέχαστα τραγούδια οι: Λάκης Νικολάου, Κωστής Γεωργίου, Πέτρος Καρσιώτης, Χριστίνα Τσάφου, Ειρήνη Αϊνδιλή, Σπύρος Πετρουλάκης, Βασίλης Γιαννακόπουλος, Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Βίκυ Μωραγιάννη και Ασημίνα Ιγγλέζου.

Σάββατο 17/04, 22:00 «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» στην ΕΡΤ1 στα τραγουδια λεμε ναι

Αυτό το Σάββατο, η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, τιμά τους Θεσσαλούς δημιουργούς.

Καλδάρας, Δερβενιώτης, Μπακάλης, Βίρβος, Κολοκοτρώνης, Σαμολαδάς, Καραπατάκης και Νταράλας, όλοι τους θρύλοι στο είδος τους, σφράγισαν το λαϊκό τραγούδι με τη σαρωτική τους εισβολή στα μουσικά πράγματα της μεταπολεμικής περιόδου. Μαζί μας σε αυτή τη γιορτή, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Μαρία Σουλτάτου, ο Ηλίας Μακρής, ο Λάμπρος Καρελάς, ο εγγονός του Χρήστου Κολοκοτρώνη, Παναγιώτης Κολοκοτρώνης, η Κωνσταντίνα Πάλλα, η Σαλίνα Γαβαλά, η Χριστίνα Μηλιού και η Εύα Βενέτη. Πολύ ιδιαίτερη στιγμή η παρουσία στο αφιέρωμα της αγαπημένης ρεμπέτισσας, Μαριώς, η οποία έδωσε το δικό της χρώμα στη θεσσαλική βραδιά. Στην παρέα μας και οι ηθοποιοί Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας, Αφροδίτη Βραχοπούλου, Ελισσάβετ Γιαννακού και Βάια Καθιώτου.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 17/04, 20:00 «Η Κυρία του Κυρίου» στον ALPHA Η κυρία του κυρίου

Υπόθεση: Η Εύα είναι η πιστή και υπάκουη σύζυγος του Μηνά, ενός ευσυνείδητου και έντιμου υπαλλήλου, υπεύθυνου για τις προμήθειες της ανώνυμης εταιρίας Πυρσός, τις οποίες κάνει με γνώμονα τον πιο συμφέροντα γι΄ αυτήν τρόπο. Η Εύα ασπάζεται τις αρχές του άνδρα της, αλλά ζηλεύει και μερικές άλλες κυρίες με γούνες και διαμαντικά. Κάποια μέρα την πλησιάζει ο επιθεωρητής Κοσμάς Σταματίου, προϊστάμενος του άντρα της και την πείθει, με το αζημίωτο φυσικά, να υποδείξει στον Μηνά έναν προμηθευτή. Στο κόλπο μπαίνει και ο Θεοφάνης, διευθύνον σύμβουλος της εταιρίας και πίσω από την πλάτη του Μηνά, όλοι παίρνουν τις μίζες τους, μέχρι που εκείνος ανακαλύπτει τις κομπίνες και κάθε κατεργάρης πηγαίνει στον πάγκο του, με πρώτο και καλύτερο τον μπερμπάντη γαμπρό του Φίλιππο που απατούσε τη γυναίκα του Αγγέλα, στην αρχή με την ταμία του Λίτσα και μετά με την πεταχτούλα Νιόβη.

Σάββατο 17/04, 23:00 «Underworld» στο OPEN BEYOND underworld

Ταινία τρόμου βρετανικής, γερμανικής, ουγγρικής και αμερικανικής συμπαραγωγής (2003). Σκηνοθεσία Λεν Ουάιζμαν. Ηθοποιοί: Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Σκοτ Σπίντμαν, Μάικλ Σιν.

Υπόθεση: Η Σελίν, θηλυκό βαμπίρ και ανελέητος κυνηγός λυκανθρώπων, σώζει τον Μάικλ από επίθεση των τελευταίων, αναρωτιέται γιατί ένας θνητός είναι τόσο σπουδαίος για τη φυλή των Λύκων και υποψιάζεται ότι κάποιοι ανάμεσα στους κόλπους των βρικολάκων έχουν προδώσει τον αγώνα κατά των αιώνιων εχθρών τους.

Κυριακή 18/04, 21:00 «Kung Fu Panda 3» στο STAR Kung Fu Panda 3

Αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων (2015). Σκηνοθεσία Τζένιφερ Γιου & Αλεσάντρο Καρλόνι.

Υπόθεση: Ενώ ο Πο συναντά τον αληθινό, χαμένο για χρόνια πατέρα του, ο ανίκητος Κάι επιστρέφει από την υπερκόσμια φυλακή του και σαρώνει την Κίνα εξολοθρεύοντας όλους τους πολεμιστές του κουνγκ φου. Ο Σίφου, οι Υπέροχοι Πέντε και ο Πο έχουν μείνει τελευταίοι.

Κυριακή 18/04, 22:50 «Μια Ιταλίδα Απ’ την Κυψέλη» στο STAR Μια ιταλίδα απ την κυψέλη

Υπόθεση: Μια πλούσια γυναίκα με απίστευτη ξενομανία, ταλαιπωρεί όλη της την οικογένεια, από τον άντρα της μέχρι και την μητέρα της. Όταν ο αδελφός της επιστρέφει στην Ελλάδα από τη Ιταλία, της παρουσιάζει την Ελληνίδα μνηστή του σαν Ιταλίδα, για να μην τον αποκληρώσει. Το ζευγάρι όμως, σε συνεργασία με τον ταλαιπωρημένο σύζυγο της αυστηρής αδελφής, θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη και να αποβάλλει την ξενομανία της.

Οσκαρικές ταινίες στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD του COSMOTE TV

Σάββατο 17/04, 17:00 «Τίνα» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Τίνα

Η ταινία είναι μία βιογραφία, αμερικανικής παραγωγής (1993). Σκηνοθεσία: Μπράιαν Γκίμπσον, Ηθοποιοί: Άντζελα Μπάσετ, Λόρενς Φίσμπερν, Τζένιφερ Λιούις

Υπόθεση: Το χρονικό της ζωής της διάσημης τραγουδίστριας της ποπ Τίνα Τέρνερ, από το ξεκίνημα της καριέρας της στο Τενεσί ως την απόλυτη καταξίωσή της, και η θυελλώδης σχέση της με τον μπλουζίστα ‘Αικ Τέρνερ. Η ταινία προτάθηκε για 2 Όσκαρ.

Σάββατο 17/04, 19:05 «Pearl Harbor» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD
Pearl Harbor

Πολεμική ταινία, αμερικανικής παραγωγής (2001). Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι, Ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ, Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Τζος Χάρτνετ

Υπόθεση:  αληθινή, συγκλονιστική ιστορία της ιαπωνικής επίθεσης στο Περλ Χάρμπορ, μέσα από τα μάτια δυο παιδικών φίλων που υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορία κι ερωτεύονται την ίδια γυναίκα… Η ταινία βραβεύτηκε με Όσκαρ.

Σάββατο 17/04, 22:30 «Master and Commander: Στα Πέρατα του Κόσμου» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD
στα περατα του κοσμου

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2003).  Σκηνοθεσία: Πίτερ Γουίρ, Ηθοποιοί: Ράσελ Κρόου, Πολ Μπέτανι, Τζέιμς Ντ’Αρσι

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια των Ναπολεόντειων Πολέμων, ο καπετάνιος μιας βρετανικής φρεγάτας καταδιώκει με μένος ένα γαλλικό πολεμικό πλοίο στις θάλασσες της Νότιας Aμερικής…και μέχρι τα πέρατα του κόσμου! Η ταινία βραβεύτηκε με 2 Όσκαρ.

Κυριακή 18/04, 18:10 «Χαμένοι στη Μετάφραση» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD χαμενοι στη μεταφραση

Δραματική Κομεντί, αμερικανικής και ιαπωνικής συμπαραγωγής (2003).  Σκηνοθεσία: Σοφία Κόπολα, Ηθοποιοί: Μπιλ Μάρεϊ, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Τζιοβάνι Ρίμπιζι

Υπόθεση: Ένας ξεπεσμένος σταρ του Χόλιγουντ και μια βαριεστημένη νεαρή κοπέλα, σύζυγος ενός εργασιομανούς φωτογράφου, συναντιούνται τυχαία με φόντο το πολύβουο Τόκιο κι αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση, σε μια ταινία που κέρδισε Όσκαρ.

Κυριακή 18/04, 22:05 «Η Μαγική Ομπρέλα» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD η μαγικη ομπρελα

Η ταινία είναι μία βιογραφία, αμερικανικής, αυστραλέζικης και βρετανικής παραγωγής . Σκηνοθεσία: Τζον Λι Χάνκοκ, Ηθοποιοί: Έμμα Τόμσον, Τομ Χανκς, Κόλιν Φάρελ

Υπόθεση: Στις αρχές της δεκαετίας του ’60, ο Γουόλτ Ντίσνεϊ προσκαλεί τη συγγραφέα Π.Λ. Τράβερς στο Χόλιγουντ και προσπαθεί να την πείσει να του παραχωρήσει τα κινηματογραφικά δικαιώματα της ‘Μαίρη Πόπινς’. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Κυριακή 18/04, 22:30 «Οι Δύο Ληστές» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Οι Δύο Ληστές

Γουέστερν, αμερικανικής παραγωγής (1969). Σκηνοθεσία: Τζόρτζ Ρόι Χιλ, Ηθοποιοί: Ρόμπερτ  Νιούμαν, Κάθριν Ρος

Υπόθεση:  Άγρια Δύση, αρχές 20ού αιώνα. Έπειτα από μια αποτυχημένη ληστεία σε τρένο, οι ληστές Μπουτς Κάσιντι και Σάντανς Κιντ διαφεύγουν προς τη Βολιβία, ενώ μια ομάδα καταδίωξης βρίσκεται στο κατόπι τους. Η ταινία κέρδισε τέσσερα Όσκαρ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 17/04, 21:00 «Ξόρκια και Προφητείες» στο COSMOTE HISTORY HD ξορκια και προφητείες

Ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV σε σκηνοθεσία Λίνας Δαμασκοπούλου

 Επεισόδιο 3: Φυλαχτά. Στην προσπάθειά τους να επιβληθούν στο άγνωστο και να προστατευτούν από το κακό, οι Αρχαίοι Έλληνες κατέφευγαν στη δημιουργία φυλαχτών, που τους συντρόφευαν ακόμα και στον Κάτω Κόσμο – μια πρακτική που επιβιώνει έως σήμερα.

Σάββατο 17/04, 22:30 «Κάλλας, Κένεντι, Ωνάσης: Δύο Βασίλισσες για έναν Βασιλιά» στο COSMOTE HISTORY HD Κάλλας, Κένεντι κλπ

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής παραγωγής σε σκηνοθεσία Φίλιπ Κολί (2018).

Υπόθεση: Τρεις λαμπερές προσωπικότητες του 20ού αιώνα, που, παρά τη δόξα, η μοίρα τούς επιφύλασσε τρομερές δοκιμασίες… Οι διάσημες ιστορίες αγάπης του Αριστοτέλη Ωνάση με τη Μαρία Κάλλας και την Τζάκι Κένεντι, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

Κυριακή 18/04, 22:00 «Όλοι οι Ρεμπέτες του Ντουνιά» στο COSMOTE HISTORY HD ολοι οι ρεμπετες του ντουνια

Ντοκιμαντέρ σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Τράγκαλου (2020).

Υπόθεση:  Τα ρεμπέτικα είναι το στοιχείο που ενώνει τα μέλη της πολυεθνικής ορχήστρας ‘The Famous SOAS Rebetiko Band’. Η κάμερα ακολουθεί τις περιοδείες τους και καταγράφει πώς μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους στο κοινό ανά τον κόσμο.

 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b