MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 6 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 6 Απριλίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 114: Ένα προς ένα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Βαγγέλας είναι ζωντανός, γεγονός που αναστατώνει και διχάζει τα εγγόνια του, τα οποία τελικά θα φτάσουν ένα βήμα πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη. Η Βαρβάρα σκαλίζει παλιές πληγές και προκαλεί αναστάτωση, τόσο στον παπά όσο και στην Κική. Η Καλλιόπη έξαλλη επεμβαίνει δυναμικά και κόβει από τη ρίζα τις κακές συναναστροφές του Ηλία, ενώ Μένιος και Φιλιώ εξορμούν κρυφά και συλλέγουν τις πρώτες τους τρούφες.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 136: Η Αλίκη καταφέρνει και γλιτώνει απ’ τα χέρια του Κωστή, ενώ ο Δημήτρης ψάχνει ποιος και γιατί θέλει να κάνει κακό στην γυναίκα που αγαπάει. Η Λήδα φροντίζει τον τραυματισμένο Νικήτα, ενώ ο Κωστής ψάχνει να τον εντοπίσει φτάνοντας στο νοσοκομείο. Ο Μάνος συνεχίζει να μένει με τον Δήμο και αυτή τη φορά τον εκβιάζει με κάτι διαφορετικό. Η Διώνη αποχαιρετά το σπίτι του Μενέλαου που θα πουληθεί, κλείνοντας πια κάθε λογαριασμό της με το παρελθόν και έρχεται σε επαφή με μια νεαρή αλλοδαπή που εργαζόταν εκεί. Η Δάφνη, με την επιστροφή της στην φυλακή, θα αιφνιδιάσει για μια κόμη φορά τον Χρήστο και την Σοφία. Η Αλίκη γνωρίζει τον Δημήτρη στην παιδική της φίλη, την Μπέτυ, αλλά απ’ ότι φαίνεται οι δυο τους, έχουν ένα μυστικό που τους συνδέει ήδη.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ 8 Λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Η Έλλη ανακοινώνει κάτι πολύ σημαντικό στον Φρίξο | Έθνος

Επεισόδιο 194: Ο Φρίξος ιδρώνει μέχρι να πείσει την Έλλη ότι δεν συμβαίνει τίποτα ερωτικό ανάμεσα σε εκείνον και την Αλίκη. Παράλληλα, η Έλλη ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να διαλέξει νυφικό από το ατελιέ της Σμαράγδας, ενώ η Ιφιγένεια αποφασίζει να πάει μαζί της για να διερευνήσει τι ακριβώς της κρύβουν οι γονείς της. Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης κρύβει από την Κατερίνα τις επαφές του με τον Άλκη. Η Ναυσικά συγκρούεται με τη Βικτώρια για το θέμα του Άγγελου και ο Μιχαήλ προσπαθεί να κρατήσει ουδέτερη στάση. Ο Μάρκος με τη Μαίρη έρχονται πιο κοντά, αλλά η Μαίρη παίζει σκληρό παιχνίδι και δεν ενδίδει εύκολα. Ο Άκης είναι πυρ και μανία με τον Μιχαήλ και τον τρόπο που τούμπαρε τις εξελίξεις στη Βουλή και πιέζει τον Αιμίλιο να του ρίχνει όσο πιο πολύ λάσπη μπορεί.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 41: Η Ίριδα, τρομοκρατημένη ζητά από το Μηνά να συναντηθούν. Την ίδια ώρα, ο Μηνάς βρίσκεται σε ρομαντικό δείπνο με τη Βίκυ. Ο Ορφέας και η Μαρίνα βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στον ένοχο. Η Τζόυ κρύβεται από τους γονείς της, μη θέλοντας να τους αντιμετωπίσει. Η μαμά της Αγάπης, ανακοινώνει στην Κλαίρη ότι ήρθε η ώρα να πάρει πίσω το παιδί. Ο Γιάννος επιστρέφει στους ΑΑ, παρόλο που δεν πιστεύει καθόλου ότι θα τον βοηθήσουν. Ο Κωστής βλέπει τον Ορφέα και τη Μαρίνα σε μια τρυφερή στιγμή. Η Εβίτα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120-121-122-123 (2ος κύκλος) · Epeisodia.com

Επεισόδιο 121: Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος με την απόφαση της Μυρσίνης, να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα και καταφεύγει στην αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση. Απ’ την άλλη η Ασημίνα δεν θέλει να επιστρέψει τον Σέργιο στο σπίτι του και η κατάσταση δείχνει να οδηγείται εκτός ελέγχου. Ο Άγγελος προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του με μια νέα σχέση ενώ στο σπίτι του Μιλτιάδη έρχονται τα πάνω- κάτω, όταν το παρελθόν του Ευτύχη τους χτυπήσει την πόρτα. Στον συνεταιρισμό επικρατεί αναβρασμός ανάμεσα στον Δούκα και τους αγρότες με έναν καινούριο πόλεμο ανάμεσα τους, να είναι προ των πυλών. Ο Μελέτης συνεχίζει να ερευνά τον φόνο του Θέμελη και τα βήματα του θα τον οδηγήσουν σε μια περίεργη οργάνωση. Οι τρεις αδερφές καταρρακώνονται μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον μικρό Σέργιο.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Eπεισόδιο 110-111-112-113 · Epeisodia.com

Επεισόδιο 111: Ο Νικόλας ειδοποιεί την αστυνομία και ο Μιχάλης συλλαμβάνεται, μαζί του και ο Αποστόλης με την Αγγελική γιατί προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να διαφύγει. Ο Στέφανος το μαθαίνει και τα χάνει. Ο Μιχάλης, για να τους προστατέψει, ισχυρίζεται ότι βρίσκονταν εκεί γιατί προσπάθησαν να τον πείσουν να παραδοθεί. Με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα ο  Θωμάς αμφιβάλλει για την αθωότητα του Μιχάλη και αυτό τον φέρνει σε ρήξη με τη Λένα, η οποία δεν μπορεί να του πει την πλήρη αλήθεια για το τι συμβαίνει στο Μιχάλη και συμπεριφέρεται έτσι. Η Αθηνά φοβάται ότι ο Μιχάλης θα αποκαλύψει την αλήθεια στους γιους της και λέει στο Δημήτρη ότι για να αποφύγουν κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποσύρουν τις κατηγορίες. Η Σοφία αποφασίζει να φύγει εντελώς από το κτήμα, αλλά και να παραιτηθεί από τη δουλειά, κάτι για το οποίο η Ιωάννα προσπαθεί να την μεταπείσει.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 «Η Ζωή Είναι Στιγμές» στην ΕΡΤ2

Ηθοποιός, τραγουδιστής της μεσοπολεμικής και μεταπολεμικής περιόδου, εικαστικός και με μια κουβέντα “Η χαρά της ζωής”, ο Άγγελος Παπαδημητρίου θα είναι καλεσμένος της εκπομπής και του Ανδρέα Ροδίτη, την Τρίτη 6 Απριλίου.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Ο Ρόζ Πάνθηρας” στο OPEN BEYOND The Pink Panther 2 | Archive | tulsaworld.com

Υπόθεση: Ο επιτυχημένος προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας, εν ώρα πανηγυρισμών για την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου, πέφτει νεκρός από το ύπουλο κτύπημα ενός αγνώστου. Ταυτόχρονα όμως από το χέρι του λείπει και το πανάκριβο δακτυλίδι, το οποίο κοσμεί ένα μυθικής αξίας διαμάντι, με την ονομασία Ροζ Πάνθηρας. Οι Γαλλικές αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε συναγερμό, την στιγμή που ο ματαιόδοξος αρχηγός τους, Επιθεωρητής Ντρέιφους, αποφασίζει να αναθέσει τις έρευνες στον γκαφατζή επαρχιώτη αστυνόμο Κλουζό, που καταφτάνει στο Παρίσι, δίνοντας όρκο να εντοπίσει τον δολοφόνο του κόουτς και κλέφτη του περίφημου κοσμήματος!

23:00 “Το Μυστικό Στα Μάτια Τους” στον ALPHA

Υπόθεση: Δύο ανερχόμενοι ντεντέκτιβ, ο Ρέι και η Τζες, υπό την επίβλεψη της αρχηγού τους, Κλαιρ, κάνουν μια ανατριχιαστική ανακάλυψη. Η έφηβη κόρη της Τζες έχει δολοφονηθεί βίαια κι ανεξήγητα. Έπειτα από δεκατρία χρόνια εμμονικής έρευνας, ο Ρέι βρίσκει ένα στοιχείο που πιστεύει ότι θα εξιχνιάσει την υπόθεση. Κανείς δεν είναι προετοιμασμένος όμως, για τα μυστικά που θα έρθουν στην επιφάνεια και για τις επιπτώσεις που έχει η ανάγκη για εκδίκηση στην ανθρώπινη ψυχή.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ COSMOTE CINEMA OSCARS HD

18:00 “Στην Πύλη της Αιωνιότητας” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Η ζωή του κορυφαίου Ολλανδού ζωγράφου Βίνσεντ βαν Γκογκ την περίοδο της αυτοεξορίας του στη Γαλλία, τότε που -μαγεμένος από το τοπίο και το φως- δημιούργησε κάποια από τα πιο εμβληματικά έργα του. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

20:00 “Μια Υπέροχη Ζωή” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Ένας άγγελος προσπαθεί να αποτρέψει από την αυτοκτονία έναν απογοητευμένο από τη ζωή του επιχειρηματία, δείχνοντάς του ποια θα ήταν η τύχη της μικρής πόλης του αν εκείνος δεν είχε γεννηθεί ποτέ. Η ταινία ήταν υποψήφια για 5 Όσκαρ.

22:30 “Σχέσεις Πάθους” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Η αρμονική συνεργασία δύο μουσικών, οι οποίοι τυχαίνει να είναι αδέλφια, διαταράσσεται αναπόφευκτα, όταν αποφασίζουν να συμπεριλάβουν στις εμφανίσεις τους μια όμορφη ανερχόμενη τραγουδίστρια. Η ταινία προτάθηκε για 4 Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ αγάπη μου: Οι πέντε καλύτερες οσκαρικές ταινίες ever12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Εποχές και Συγγραφείς” στην ΕΡΤ2

Η σειρά αρχίζει με την παρουσίαση του Ζήσιμου Λορεντζάτου, μιας εξέχουσας πνευματικής προσωπικότητας, που άνοιξε νέους δρόμους τόσο στην ποίηση όσο και στο δοκίμιο. Το σημερινό επεισόδιο είναι αφηερωμένο στον Γεώργιο Βιζυηνό.

22:00 “Τροία: Ο Μύθος της Ωραίας Ελένης” στο COSMOTE HISTORY HD

Με αφηγήτρια την ηθοποιό Σούζαν Σαράντον και ομιλητές τους πρωταγωνιστές της ταινίας ‘Τροία’, το ντοκιμαντέρ διερευνά τον διάσημο μύθο της Ωραίας Ελένης, από τη σύλληψή της μέχρι την άλωση της Τροίας από τους αρχαίους Έλληνες.

23:00 “Στα Φτερά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου – Η Ταινία” στο COSMOTE HISTORY HD

Στην αρχή του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, η αεροπορία ήταν ένα όπλο αμφίβολης αξίας και άγνωστης προοπτικής. Τι ρόλο έπαιξαν οι αεροπορικές μάχες πάνω από την Ελλάδα στην έκβαση του πολέμου;

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b