MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πάττι Σμιθ: Ετοιμάζει newsletter με αποκλειστικό υλικό για τους συνδρομητές

Οι συνδρομητές στο newsletter της συγγραφέως και μουσικού θα έχουν πρόσβαση σε φωτογραφίες, κείμενα και άλλα, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και μία πρωτότυπη σειρά με τίτλο «The Melting».

Monopoli Team

Η Πάττι Σμιθ κυκλοφορεί ένα ενημερωτικό δελτίο (newsletter), το οποίο θα αποστέλλεται στους συνδρομητές μέσω της πλατφόρμας Substack, με τίτλο «The reader is my notebook».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάτι Σμιθ: Πρέπει να κάνεις πολλά βήματα για να κατακτήσεις την ελευθερία12.09.2018

Η μουσικός, ποιήτρια και συγγραφέας μοιράστηκε την ανακοίνωση με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, μέσω του οποίου αποκάλυψε ότι το newsletter θα περιλαμβάνει πρωτότυπα κείμενα για βιβλία ή ταινίες που η ίδια είδε μέσα στην καραντίνα, καθώς και εικόνες, ποίηση, μουσική αλλά και εξηγήσεις για πώς έγραψε κάποια από τα τραγούδια της.

Οι συνδρομητές θα αποκτήσουν επίσης πρόσβαση σε μία σειρά που γράφτηκε από το πανκ είδωλο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με τίτλο «The Melting». H ίδια η Σμιθ περιγράφει τη σειρά ως: «ένα ημερολόγιο της ιδιωτικής μου πανδημίας».

«Κάθε πρωί για μερικές ώρες, στη συνηθισμένη μου καφετέρια, κάθομαι και γράφω», αναφέρει η Σμιθ στην εισαγωγή του newsletter. «Τώρα, στην εποχή της πανδημίας, απομονωμένοι από την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους μας, επαναπροσδιορίζουμε κάποιες διαδικασίες».

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b