MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Το Άλογο του Πολέμου (War Horse)

Η ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, προβάλλεται την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 στις 22:30, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ “Το Άλογο του Πολέμου (War Horse)”, προβάλλεται την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 στις 22:30, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για ένα αμερικανικό πολεμικό δράμα του 2011, βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μάικλ Μορπούργκο που κυκλοφόρησε το 1982 και το 2007 μεταφέρθηκε στη θεατρική σκηνή του Λονδίνου και του Μπρόντγουεϊ. Πρωταγωνιστούν οι Τζέρεμι Ίρβιν, Έμιλι Γουάτσον, Πίτερ Μούλαν, Ντέιβιντ Θιούλις, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τομ Χίντλστον.

“Το Άλογο του Πολέμου” κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου 2011. Απέσπασε θετικές κριτικές και έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Υπόθεση

Στο Ντέβον της Αγγλίας, λίγο πριν το ξέσπασμα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο νεαρός Άλμπερτ Νάρακοτ παρακολουθεί τη γέννηση ενός αλόγου.

Λίγους μήνες αργότερα, ο πατέρας του αγοράζει το άλογο που ο Άλμπερτ ονόμασε Τζόι, με τη μητέρα του να είναι σίγουρη ότι θα τους οδηγήσει στη χρεοκοπία. Ο Άλμπερτ υπόσχεται να τον εκπαιδεύσει ώστε να μπορεί να βοηθάει στις δουλειές και με τον καιρό δένεται μαζί του.

Όλα θα αλλάξουν όταν ο πατέρας του θα αναγκαστεί να πουλήσει τον Τζόι στο βρετανικό ιππικό. Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ο Τζόι θα βρίσκεται στο μέτωπο του πολέμου και θα περνάει το χρόνο του με ένα ζευγάρι Γερμανών, έναν Γάλλο αγρότη και την εγγονή του και τέλος με έναν ευγενικό Γερμανό στρατιώτη, ενώ ο Άλμπερτ δεν σταματά να τον αναζητά.

Info

Κατηγορία: Πολεμική
Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Ηθοποιοί: Τζέρεμι Ίρβιν,Έμιλι Γουάτσον,Ντέιβιντ Θιούλις
Διάρκεια: 160′
Παραγωγή: ΗΠΑ, Βρετανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b