MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 29 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 29 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 108: Η Κατερίνα επισκέπτεται το σπίτι της Μάρμως και ανακαλύπτει τυχαία το πορτοφόλι του νεκρού παππού της! Η Μάρμω τα μπαλώνει όπως-όπως, άλλα η Κατερίνα δεν δείχνει να πείθεται. Σπεύδει να ζητήσει τη βοήθεια του Παναγή και του Κανέλλου. Έχει πλέον βάσιμες υποψίες ότι ο παππούς της ζει. Έτσι, αποφασίζουν να καλωδιώσουν το σπίτι της Μάρμως και να το γεμίσουν κρυφές κάμερες, ώστε να μάθουν την αλήθεια. Η Χρύσα πάει στο δωμάτιο του Τζώρτζη, για να τον ευχαριστήσει που δεν έκανε καταγγελία στους φίλους της, και είναι έτοιμη να του δώσει όποιο αντάλλαγμα της ζητήσει. Ο Τζώρτζης, όμως, θα μας δείξει την πιο τρυφερή πλευρά του εαυτού του. Τα νεύρα της Τούλας δεν είναι καλά, κλαίει στην αγκαλιά της μαμάς της, αφού έχει αδιάσειστα στοιχεία ότι ο Σίμος την απατά με Φωτεινιώτισσα. Από την άλλη, ο Μένιος έχει πάλι κέφια, στήνει χουνέρι στη Μυρτώ, και βάζει τα δυνατά του να την πείσει ότι έχει στα χέρια του έναν αρχαίο αμφορέα, που στοιχίζει μια περιουσία!

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 130: Ο Φίλιππος αδυνατεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Επιτίθεται στην Αλεξάνδρα, ενώ εκείνη, για να του αποδείξει πόσο αγαπάει την οικογένειά της, του αποκαλύπτει μία ακόμη σοκαριστική αλήθεια. Ο Χρήστος δηλώνει στην Δάφνη πως δεν θα έχει καμιά απαίτηση στο θέμα του παιδιού, προκειμένου να την πείσει να μην διακόψει την εγκυμοσύνη της. Η Δάφνη δυσκολεύεται να τον πιστέψει. Η Αλίκη οργανώνει με μεγάλη χαρά ένα ταξίδι με την Ιωάννα. Η Ιωάννα απ’ την πλευρά της, απολαμβάνει την αγάπη και τη φροντίδα της Αλίκης αλλά και της Εύας. Η Διώνη ετοιμάζεται να φύγει για πάντα απ’ την πόλη, ενώ ο Δήμος κινδυνεύει στη φυλακή. Η Αλίκη, ενώ ξαναβρίσκει σιγά σιγά την ηρεμία της, θα αιφνιδιαστεί από μια νέα επίθεση.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8 Λέξεις 2 κύκλος - Επεισόδιο 190 - video Dailymotion

Επεισόδιο 190: Ο Μιλτιάδης με τον Άλκη επισκέπτονται το εργαστήριο της Ναυσικάς, προκειμένου να κάνουν την εξέταση dna σε απόλυτη μυστικότητα. Η Αποστολία συγκρούεται με τον Άκη όταν ακούει πως θα ψάξει να βρει ύπουλο τρόπο για να πάρει το παιδί από τη Σμαράγδα. Ο Μιχαήλ καλείται να πάρει σοβαρές πολιτικές αποφάσεις που θα κρίνουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά και του κόμματός του. Ο Αιμίλιος ενδίδει στις ερωτικές πιέσεις της Ελισάβετ αλλά της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί ποτέ. Ο Οδυσσέας δίνει συνέντευξη στον Σίμο και μιλάει εφ’ όλης της ύλης. Ο Δημοσθένης μετακομίζει στο σπίτι της Ναυσικάς αλλά ο Οδυσσέας δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή τη συγκατοίκηση. Ο Μάρκος αρχίζει να φλερτάρει με τη Μαίρη κι εκείνη κολακεύεται.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 37: Μια νέα ανάμνηση της Βίκυς, φέρνει στο φως τη γνωριμία της με το Μηνά. Η Τζόυ σοκάρεται όταν μαθαίνει, τυχαία, την αλήθεια για τον πατέρα της. Κλαίρη και Αγάπη μοιράζονται αληθινές στιγμές μάνας- κόρης. Η Εβίτα μιλά ανοιχτά στον Αλέξανδρο για το παρελθόν της με τον Κωστή. Αλέξανδρος και Κωστής έρχονται αντιμέτωποι, τόσο με την αλήθεια όσο και μεταξύ τους. Ανάμεσα σε Ορφέας και Μαρίνα, φαίνεται να υπάρχουν άλυτες υποθέσεις. Η σχέση του Γιάννου με το ποτό ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Μια εξαφάνιση έρχεται να τους αναστατώσει όλους.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 116: Η Ασημίνα συνεχίζει να πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν αυτό όμως θα κοστίσει την επιβίωση του γάμου τους. Η σύγκρουσή τους για την αλλαγή της απόφασής της και την επιμονή της θα τους φέρει αντιμέτωπους και ο Νικηφόρος θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση. Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης προσπαθούν ν’ αποδείξουν την αθωότητα τους, για τον φόνο του Θέμελη ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Θα προδώσει τον αδερφό της για να σώσει τον γιο της; Η Σοφούλα παραμένει εξαφανισμένη ενώ στο δικαστήριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των κατηγορουμένων. Στο δικαστήριο ο Βόσκαρης δηλώνει την αθωότητα του.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 106: Ο Δημήτρης εξοργισμένος με την Αθηνά την αντιμετωπίζει για το μεγάλο της μυστικό ενώ ο Μιχάλης με την Αγγελική καταστρώνουν σχέδιο για να εκθέσουν το Δημήτρη καθώς πιστεύουν ότι περπατάει. Όταν ο Αποστόλης τους ακούει, ο Μιχάλης του λέει όλη την αλήθεια. Η Τζένη σαμποτάρει τη συμφωνία του Στέφανου με το Σταυριανό όπως ακριβώς είχε συμφωνήσει με τον πατέρα της ότι θα κάνει. Η Σοφία καταρρακωμένη ψυχικά και σωματικά επιστρέφει στο σπίτι, όπου και εμφανίζεται ο Παύλος μετανιωμένος αλλά η Σοφία τον διώχνει μια και καλή από τη ζωή της. Ο Μιχάλης δέχεται την επίσκεψη της Ελένης και μετά από πίεση της λέει ότι είναι αδέρφια.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Ανταρκτική Στα Όρια Του Αδύνατου” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ο Τζέρι Σέπαρντ είναι οδηγός στην αμερικάνικη Επιστημονική Ερευνητική Βάση στην Ανταρκτική. Μαζί του στη παγωμένη τοποθεσία εργάζονται ο Τσάρλι Κούπερ και η κατά καιρούς αγαπημένη του, Κέιτι. Ο Τζέρι έχει αναπτύξει μια δυνατή σχέση με τα οκτώ χάσκι που εκπαίδευσε για να κινούν τα έλκηθρα. Το κάθε ένα έχει όνομα και διαφορετική προσωπικότητα. Η εμπιστοσύνη και η αφοσίωση του στα σκυλιά θα ενισχυθούν όταν σε μια δύσκολη αποστολή τα χάσκι θα αποδείξουν τις ικανότητές τους σώζοντας τον ερευνητή Ντέιβιντ ΜακΚλάρεν. Το κλίμα όμως επιδεινώνεται επικίνδυνα και η ερευνητική ομάδα αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη βάση και τα σκυλιά στο έλεος του χειμώνα. Ο Τζέρι ξεκινά μια προσπάθεια διάσωσης των αγαπημένων του φίλων, αλλά κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται αρκετά για τη μοίρα των ζώων.

23:00 “12 Δυνατοί” στον ALPHA

Υπόθεση: Λίγες εβδομάδες μετά το εφιαλτικό τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, μίαεπίλεκτη ομάδα δώδεκα αντρών των Ειδικών Δυνάμεων αναλαμβάνει την πρώτη απόρρητη αποστολή αντεπίθεσης των ΗΠΑ. Οι δώδεκα στρατιώτες προσγειώνονται σε μια δύσβατη ορεινή περιοχή του Αφγανιστάν με σκοπό να  συνεργαστούν με έναν τοπικό πολέμαρχο εναντίον των Ταλιμπάν. Όλες οι πιθανότητες είναι εναντίον τους, καθώς υστερούν όχι μόνο σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σε πυρομαχικά.

Οσκαρικές ταινίες στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

17:20 “Australia” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Λίγο πριν το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μια Αγγλίδα αριστοκράτισσα κληρονομεί ένα αχανές ράντζο στην Αυστραλία και προσπαθεί να το προστατέψει με τη βοήθεια ενός σκληροτράχηλου κτηνοτρόφου. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ. 

20:05 “Πιάσε με αν Μπορείς” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία ενός καταζητούμενου από το FBI νεαρού, ο οποίος υιοθέτησε με επιτυχία διάφορες ταυτότητες, ενώ πλαστογράφησε επιταγές συνολικής αξίας μερικών εκατομμυρίων δολαρίων. Η ταινία κέρδισε 2 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

22:30 “Μόναχο” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Η ιστορία της μυστικής ισραηλινής ομάδας, η οποία είχε εντολή να δολοφονήσει τους Παλαιστίνιους που φέρονταν ως υπεύθυνοι για το θάνατο των Ισραηλινών αθλητών, στους Ολυμπιακούς του Μονάχου το 1972. Η ταινία προτάθηκε για 5 Όσκαρ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Από την Άλωση της Πόλης στην Επανάσταση του 1821” στο COSMOTE HISTORY HD

Μέσα από εμπεριστατωμένα στοιχεία, παρουσιάζονται τα ιστορικά και πολιτισμικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν την περίοδο της Τουρκοκρατίας και υπήρξαν καθοριστικά στη διαμόρφωση της ιδέας που οδήγησε στην Επανάσταση του 1821.

23:00 “Αρχαία Ελλάδα – Μέτρον Άριστον” στο COSMOTE HISTORY HD

Κατά την αρχαιότητα η πολυτέλεια δεν ήταν θέμα χρημάτων. Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ, που ερευνά τον καταλυτικό ρόλο της πολυτέλειας στην Αρχαία Αθήνα της κλασικής περιόδου, την Αρχαία Σπάρτη και τη Μακεδονία του βασιλέα Φίλιππου Β’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDocudrama: Η γλώσσα του ντοκιμαντέρ ανανεώνεται στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b