MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Οι 5 καλύτερες ζωντανές εμφανίσεις της Lady Gaga

H Lady Gaga κλείνει τα 35 και έχει ήδη αποδείξει σε όλο τον κόσμο το τεράστιο ταλέντο της. Δεν φοβάται ποτέ να τραγουδήσει ζωντανά και αρκούν 5 εμφανίσεις για να ξέρουμε το γιατί.

Lady Gaga
Lady Gaga
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

H Lady Gaga γιορτάζει σήμερα, 28 Μαρτίου, τα 35 της χρόνια. Η νεαρή τραγουδίστρια ξεκίνησε την πορεία της στην μουσική βιομηχανία το 2008 με το άλμπουμ “Fame”. Κέρδισε γρήγορα την προσοχή όλων με τις άκρως εκκεντρικές εμφανίσεις και τα hit που έφταναν την κορυφή. Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Το ταλέντο της την απογείωσε στην μεγαλύτερη pop star της σύγχρονης γενιάς, δείχνοντας σε όλους όσους την αμφισβήτησαν, την αξία της! Και φυσικά, αργότερα κατέπληξε τους πάντες και με το υποκριτικό της ταλέντο -και- στην ταινία “Α Star Is Born”. Έχει κερδίσει αναρίθμητα βραβεία στα μεγαλύτερα φεστιβάλ (Oscar, Grammy, BAFTA, Golden Globes).

H Lady Gaga με το πρώτο της Όσκαρ

H Lady Gaga με το πρώτο της Όσκαρ

Η τελευταία της κυκλοφορία είναι το άλμπουμ “Chromatica” που κυκλοφόρησε το 2020. Αναμένεται, επίσης, η ταινία “House of Gucci” στην οποία πρωταγωνιστεί.

Τιμώντας το ταλέντο της, ανατρέχουμε στις 5 καλύτερες ζωντανές εμφανίσεις της καριέρας της!

5. Bad Romance – Gaga Live Sydney Monster Hall, 2011

Η συναυλία που έδωσε η Gaga το 2011 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας ήταν μοναδική. Αποφάσισε να είναι μια one-of-a-kind παράσταση για τον εορτασμό του άλμπουμ “Born This Way” στην Αυστραλία. Μάλιστα, άλλαξε και το όνομα του μέρους για μια βραδιά από Sydney Town Hall σε Sydney Monster Hall! Η τραγουδίστρια ζήτησε αποκλειστικά από την Donatella Versace να της σχεδιάσει όλα τα κοστούμια για την συγκεκριμένη συναυλία. Σε αύτη την εκτέλεση του γνωστού τραγουδιού “Bad Romance”, δείχνει τον άψογο χειρισμό των φωνητικών σε συνδυασμό με την χορογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPhoebe Bridgers: Το φαινόμενο της indie σκηνής που έγινε η απόλυτη rock star του lockdown12.09.2018

4. Born This Way – Βραβεία Grammy, 2011

Την ίδια χρονιά και στα πλαίσια προώθησης του νέου της άλμπουμ, τραγούδησε στα Grammy το ομώνυμο τραγούδι. Η φωνή με την χορογραφία και τα κοστούμια ήταν για άλλη μια φορά σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό που ξεχώρισε ήταν η είσοδός της στην σκηνή ή μάλλον η έξοδός της μέσα από έναν γιγάντιο αυγό. Το πιο εκκεντρικό ήταν πως η άφιξή της στο κόκκινο χαλί έγινε εξίσου μέσα στο αυγό, το οποίο μετέφεραν συνεργάτες ντυμένοι στην ίδια θεματική.

Η Lady Gaga μέσα σε ένα γιγάντιο αυγό στα Grammy, 2011

Η Lady Gaga μέσα σε ένα γιγάντιο αυγό στα Grammy, 2011

3. Million Reasons, Royal Variety Performance, 2016

Στην συγκεκριμένη εμφάνιση, η Lady Gaga έδειξε το άλλο της πρόσωπο. Γιατί μπορεί να υποστηρίζει τα πιο περίεργα σύνολα αλλά όλοι γνωρίζουμε πια ότι της ταιριάζουν εξίσου και τα κομψά look. Κι εφόσον τραγουδούσε για την Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας, επέλεξε ένα απλό ροζ φόρεμα του Βrandon Maxwell. Απέφυγε το έντονο μακιγιάζ και τα χρωματιστά μαλλιά ενώ έκρυψε και τα τατουάζ της. Τραγούδησε μια μπαλάντα από το τότε νέο της άλμπουμ με τίτλο “Joanne”, η ερμηνεία της οποίας συνοδευμένη από ζωντανή ορχήστρα, είναι ανατριχιαστική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ: Μεγάλη δωρεά στον αγώνα κατά της φτώχειας και του ρατσισμού στη Βρετανία12.09.2018

2. Shallow – Βραβεία Όσκαρ, 2019

Η συγκεκριμένη βραδιά στα Όσκαρ τελείωσε με την Gaga να έχει κερδίσει το Όσκαρ για την Καλύτερη Πρωτότυπη Μουσική για το τραγούδι “Shallow” στην ταινία “A Star Is Born”, στην οποία πρωταγωνίστησε. Δεν γινόταν όμως να μην το τραγουδήσει και ζωντανά στην τελετή απονομής μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Bradley Cooper. Η μαγευτική τους ερμηνεία έκανε τους πάντες να μιλάνε για αυτήν και για την πιθανότητα του να είναι ζευγάρι. Το πλάνο στο πιάνο που τραγουδούν μαζί από το ίδιο μικρόφωνο ενώ εκείνη παίζει, έγραψε την δική του ιστορία στα βραβεία. Η Gaga για ακόμη μια φορά απέδειξε σε όλους την τεράστια δυναμική της φωνής της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOscars 2021: Για πρώτη φορά online και ανοιχτό στο κοινό το ετήσιο πάρτι του Elton John12.09.2018

1. Pepsi Zero Sugar Super Bowl, 2017

Η εμφάνιση της Gaga στο Super Bowl δεν περιλαμβάνει ένα μόνο τραγούδι αλλά έξι! Κι αυτά είναι τα εξής: “Poker Face”, “Born This Way”, “Telephone”, “Just Dance”, “A Million Reasons” και “Bad Romace”. Έκανε θεαματική είσοδο χορεύοντας κρεμασμένη σε σχοινί και καθ’ όλη τη διάρκεια των τραγουδιών ακολουθούσε τις χορογραφίες με μια εκπληκτική ομάδα χορευτών. Είναι μια εμφάνιση- παράδειγμα των δυνατοτήτων της καθώς δεν σταματά να τραγουδά στον ρυθμό παρά την έντονη κίνηση και την διαδοχή του ενός hit μετά το άλλο.

Περισσότερα από Σαν σήμερα
VIMA_WEB3b