MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Oscars 2021: Για πρώτη φορά online και ανοιχτό στο κοινό το ετήσιο πάρτι του Elton John

Το καθιερωμένο pre-Oscars πάρτι του Elton John, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Elton John AIDS Foundation, επιστρέφει φέτος, ανοιχτό για το κοινό και online με headliner την Dua Lipa και παρουσιαστή τον Neil Patrick Harris.

Monopoli Team

Το καθιερωμένο pre-Oscars πάρτι του Elton John, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το ίδρυμα του Βρετανού καλλιτέχνη, Elton John AIDS Foundation, επιστρέφει φέτος στις 25 Απριλίου, για πρώτη φορά ανοιχτό για το κοινό και online με headliner την Dua Lipa και παρουσιαστή τον Neil Patrick Harris.

Ο Harris θα παρουσιάσει την εικονική εκδήλωση μαζί με τον Elton John και τον σύζυγο του και πρόεδρο του ιδρύματος, David Furnish. Η Dua Lipa θα δώσει μία “λιτή” συναυλία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενώ περισσότεροι μουσικοί και guests θα ανακοινωθούν αργότερα αυτό τον μήνα.

“Φέτος, φέρνουμε το πάρτι των Oscars στα σπίτια του κόσμου για πρώτη φορά εικονικά για ένα αξέχαστο βράδυ με τον David, εμένα, τον φίλο μας Neil Patrick Harris και την εξαιρετική Dua Lipa, καθώς και πολλά άλλα ονόματα-έκπληξη” δήλωσε ο Elton John σε επίσημη ανακοίνωση. “Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να σιγουρευτούμε ότι μία πανδημία δεν θα παραμερίσει μία άλλη, και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα 38 εκατομμύρια ανθρώπων που ζουν με HIV σε όλο τον κόσμο και χρειάζονται τη φροντίδα, την αγάπη και τη στήριξη μας. Ελπίζουμε όλοι να “παρευρεθείτε” στο φετινό Pre-Party των Oscars”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑIt’s a Sin: 10 λόγοι για να μη χάσετε τη νέα σειρά που έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης12.09.2018

Η Dua Lipa δήλωσε ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της, αναφέροντας: “Είναι τιμή μου να είμαι μέρος ενός τόσο επικού πάρτι και είμαι περήφανη που στηρίζω το Ίδρυμα του Elton John για το AIDS (Elton John AIDS Foundation), που βοηθά να αντιμετωπιστεί το στίγμα γύρω από τον ιό HIV, όσο χτίζουμε έναν πιο καλό και ανοιχτό κόσμο”.

Τα εισιτήρια, που κοστίζουν 16.99€, βρίσκονται προς πώληση, ενώ πάνω από 100 χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα μπορούν να παρακολουθήσουν εικονικά το event. Στην Ευρώπη και τη Μεγάλη Βρετανία το πάρτι θα προβληθεί στις 26 Απριλίου, στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδος, ώστε να συμπίπτει με την έναρξη των Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b