MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

House of Gucci: Lady Gaga και Άνταμ Ντράιβερ στην πρώτη φωτογραφία από την επερχόμενη ταινία

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί τη ταινία η οποία εστιάζει στη δολοφονία του μεγιστάνα της δυναστείας Gucci, Μαουρίτσιο Γκούτσι.

Φωτογραφία: Twitter/@ladygaga
Monopoli Team

Η Lady Gaga μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, «House of Gucci», η οποία αφηγείται το σκάνδαλο πίσω από τη δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι, πρώην επικεφαλής της αυτοκρατορίας Gucci και εγγονό του ιδρυτή του brand, Γκούτσιο Γκούτσι.

Πρωταγωνιστώντας ως Πατρίτσια Ρετζιάνι, η Lady Gaga ποζάρει με τον συμπρωταγωνιστή και σύζυγό της στην ταινία Άνταμ Ντράιβερ, στην πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα, που βγήκε στη δημοσιότητα και αποτυπώνει τους δύο πρωταγωνιστές, ιδιαίτερα στιλάτους, σε ένα χιονισμένο τοπίο.

Σε σκηνοθεσία του Σκοτ και σενάριο του Ρομπέρτο Μπεντιβένια, το «House of Gucci» ξεκίνησε γυρίσματα από τη Ρώμη τον περασμένο μήνα. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τη δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι – τον οποίο, φυσικά, υποδύεται ο Άνταμ Ντράιβερ – από πληρωμένο δολοφόνο το 1995 και όλο το σκάνδαλο που ακολούθησε το συμβάν.

Τότε η Πατρίτσια Ρετζιάνι ή αλλιώς «Μαύρη Χήρα» οδηγήθηκε σε δίκη για τον ρόλο της στη δολοφονία του πρώην συζύγου της, με τον οποίο είχε πάρει διαζύγιο το 1991, αφού την άφησε για μια νεότερη γυναίκα. Η Ρετζιάνι τελικά καταδικάστηκε σε 26 χρόνια φυλάκισης αλλά αποφυλακίστηκε το 2016, αφού είχε εκτίσει 18 χρόνια από την ποινή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBAFTA 2021: Με έμφαση στη διαφορετικότητα οι υποψηφιότητες για τα βρετανικά κινηματογραφικά βραβεία12.09.2018

Το «House of Gucci» στο οποίο θα εμφανίζονται επίσης ο Τζάρεντ Λέτο, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζέρεμι Άιρονς, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου.

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b