MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 20-21 Μαρτίου

Όλες οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 20-21 Μαρτίου.

Monopoli Team

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 20/03, 20:00 «Art Week» στην ΕΡΤ2

H Λένα Αρώνη συναντάει αυτήν την εβδομάδα στο Εθνικό Θέατρο τον αγαπημένο καλλιτέχνη Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Με αφορμή την παράσταση που ανεβαίνει διαδικτυακά με τίτλο “Βαβυλωνία” του Δημήτρη Βυζάντιου σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Ο Ιεροκλής μιλάει για τις πρόβες, τo live streaming, την πανδημία.

Σάββατο 20/03, 22:00 «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» στην ΕΡΤ1

Αυτό το Σάββατο η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ! μας ταξιδεύει στις γειτονιές των Βαλκανίων και της Μεσογείου, με οδηγό τον εξαιρετικό κλαρινίστα και συνθέτη, Σταύρο Παζαρέντση.

Από τα παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας, της Αρμενίας, του Λιβάνου, στα αγαπημένα λαϊκά και έντεχνα και από ποπ σε δυναμικά τσιγγάνικα κομμάτια των Βαλκανίων, ο Σταύρος Παζαρέντσης με τους δύο γιούς του, την εικοσαμελή ορχήστρα του και, φυσικά, με τους φίλους ερμηνευτές, γέμισαν το πλατώ μας με υπέροχες μουσικές. Πότε με τις πρωτότυπες, διεθνείς επιτυχίες του και πότε με ευφάνταστες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών. Ξεχωριστή στιγμή η παρουσία του «δάσκαλου», Λευτέρη Ζέρβα, ο οποίος μαζί με το Χρήστο Δάντη, μας ταξίδεψαν σε ηπειρώτικα μονοπάτια.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 20/03, 20:00 “Διπλοπενιές” στον ALPHA

Υπόθεση: Κάποια μέρα που ο Γρηγόρης δουλεύει στην οικοδομή και ταυτόχρονα τραγουδάει, τυχαίνει να περνούν από εκεί ένας μαέστρος, ο Βαγγέλης, και δύο μπουζουξήδες. Τον ακούνε, μαγεύονται απ’ την καθάρια φωνή του και του προτείνουν να γίνει μέλος της ορχήστρας τους. Έτσι, ο νιόπαντρος μεροκαματιάρης βρίσκεται και με μια δεύτερη δουλειά, στο νυχτερινό κέντρο του κυρ-Λευτέρη. Στο κέντρο έρχεται βέβαια και η γυναίκα του η Μαρίνα, η οποία δεν αργεί να ανεβεί στην πίστα, να κάνει τα τσαλίμια της και να μαγέψει τους πάντες. Η επιτυχία της όμως έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην οικογενειακή ζωή του ζευγαριού, μιας και οι θαυμαστές της Μαρίνας, όπως και οι θαυμάστριες του Γρηγόρη τούς απομακρύνουν τον ένα απ’ τον άλλο. Όμως, οι ζήλιες και οι καβγάδες, μετά από κάποια έξαρση, υποχωρούν και το ζευγάρι επανέρχεται στην ομαλή συμβίωση.

Σάββατο 20/03, 21:50 “Ο Κατάσκοπος Της Διπλανής Πόρτας” στον ALPHA

Υπόθεση: Ο Τζάκι Τσαν υποδύεται τον Μπομπ Χο, έναν υπερκατάσκοπο της CIA, ο οποίος αποφασίζει να εγκαταλείψει την καριέρα του και να ζήσει μια ήρεμη ζωή με την φίλη και γειτόνισσά του, Τζίλιαν. Ο Μπομπ όμως, πρέπει να φέρει σε πέρας μια ακόμα αποστολή πριν συμφωνήσει η Τζίλιαν να τον παντρευτεί: να κερδίσει την εκτίμηση των τριών ξεροκέφαλων παιδιών της. Όταν η Τζίλιαν αναγκάζεται να φύγει αιφνίδια από την πόλη, ο Μπομπ προσφέρεται να κρατήσει τα παιδιά της προκειμένου να κερδίσει την αγάπη τους.

Κυριακή 21/03, 21:00 “Doctor Strange” στον ALPHA

Υπόθεση: Η ζωή του παγκοσμίως διάσημου νευροχειρουργού, Δρ. Στίβεν Στρέιντζ, αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα του στερεί τη χρήση των χεριών του. Οταν η παραδοσιακή φαρμακευτική ιατρική αποτυγχάνει, ψάχνει για βοήθεια και ελπίδα σε έναν αναπάντεχο τόπο: ένα μυστηριώδες μέρος γνωστό ως Καμάρ-Ταζ, στα βάθη του Νεπάλ. Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν είναι ένα απλό κέντρο ανάρρωσης, αλλά η πρώτη γραμμή μάχης ενάντια στις αόρατες σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν την πραγματικότητα μας. Τώρα, ο Δρ. Στρέιντζ –εξοπλισμένος με καινούργιες μαγικές ικανότητες- αναγκάζεται να επιλέξει αν θα επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του ή θα την αφήσει για να υπερασπιστεί τον κόσμο ως ένας παντοδύναμος μάγος.

Κυριακή 21/03, 22:50 “Τζένη Τζένη” στο STAR

Υπόθεση:  Η φοιτήτρια φιλολογίας Τζένη Σκούταρη, κόρη του τοπικού κομματάρχη Κοσμά Σκούταρη, επισκέπτεται συχνά την ιδιωτική βιβλιοθήκη του εφοπλιστή Μίλτου Κασσανδρή, πολιτικού αντιπάλου του πατέρα της. Ο Κασσανδρής, λοιπόν, προετοιμάζει τον ανηψιό του και παλιό φίλο της Τζένης, Νίκο Μαντά, για υποψήφιο βουλευτή στις προσεχείς εκλογές. Ο συνυποψήφιός του Γκόρτσος έχει προβάδισμα, ενώ υποστηρίζεται από τον Σκούταρη, ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Έτσι, ο Κασσανδρής αποφασίζει να υποχρεώσει την Τζένη να παντρευτεί με λευκό γάμο τον ανιψιό του, ενώ παράλληλα ξελασπώνει οικονομικά τον πατέρα της, προκειμένου να εξασφαλίσει την εκλογή του ανιψιού του. Ο λευκός γάμος του ζευγαριού τελικά μετατρέπεται τελικά σε αληθινό έρωτα και ακολουθούν απρόσμενες εξελίξεις.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 20/03, 23:30 “Τα Σύνορα της Ελλάδας” στο COSMOTE HISTORY HD

Η ίδρυση της Ελλάδας (1821-1832): Πώς συγκροτήθηκε η εθνική μας ταυτότητα και οδηγηθήκαμε στην ίδρυση ενός ανεξάρτητου κράτους; Από την παρακμή της οθωμανικής αυτοκρατορίας ως την καθοριστική εμπλοκή των Μεγάλων Δυνάμεων, δείτε τη ‘γέννηση’ της σύγχρονης Ελλάδας.

Κυριακή 21/03, 21:00 “Οι Συνελεύσεις και τα Συντάγματα του Αγώνα” στο COSMOTE HISTORY HD

Οι πρώτες Εθνοσυνελεύσεις: Στα τρία πρώτα χρόνια του Αγώνα πραγματοποιήθηκαν δύο Εθνοσυνελεύσεις, ψηφίστηκαν τα δύο πρώτα Συντάγματα και ως πρωτεύουσα του κράτους ορίστηκε η Κόρινθος. Μαζί ήρθαν και οι πρώτες διαμάχες για την εξουσία.

Κυριακή 21/03, 22:00 “ΕΥΡΗΚΑ! Επιστήμη, Τέχνη & Τεχνολογία των Αρχαίων Ελλήνων” στο COSMOTE HISTORY HD

Πεκίνο, Νοέμβριος 2017. Κορυφαία επιτεύγματα της αρχαίας ελληνικής επιστήμης, τέχνης και τεχνολογίας εκτίθενται στο κινεζικό κοινό. Μια καταγραφή της έκθεσης που εξελίχθηκε σε γεγονός διεθνούς ενδιαφέροντος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b