MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Oscars 2021: Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο δημιούργησαν 7 αφίσες για την 93η τελετή

H Ακαδημία είχε ζητήσει από τους δημιουργούς να σχεδιάσουν τη δική τους εκδοχή για το αγαλματίδιο των Όσκαρ, απαντώντας στο ερώτημα: «Τι σημαίνουν οι ταινίες για εσάς;».

Monopoli Team

Λίγο πριν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των φετινών Όσκαρ, τα οποία θα απονεμηθούν στις 26 Απριλίου 2021, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών αποκάλυψε τις αφίσες της φετινής διοργάνωσης, οι οποίες αποτελούν μέρος μιας καμπάνιας με τίτλο «Bring Your Movie Love».

Το αποτέλεσμα περιλαμβάνει επτά διαφορετικές αφίσες από καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο, οι οποίοι είχαν κληθεί από την Ακαδημία να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή για το αγαλματίδιο των Όσκαρ, έχοντας ως έμπνευση το ερώτημα: «Τι σημαίνουν οι ταινίες για εσάς;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOscars 2021: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των φετινών βραβείων12.09.2018

Οι καλλιτέχνες στους οποίους ανήκουν οι αφίσες είναι οι: Τέμι Κόκερ (από τη Νιγηρία), Πέτρα Έρικσον (από τη Στοκχόλμη με έδρα τη Βαρκελώνη), Μάγκνους Βολ Ματίασεν (από τη Νορβηγία), Μισέλ Ρόμπινσον (από τη Νότια Κορέα με έδρα το Λος Άντζελες), Κάραν Σινγκ (από την Αυστραλία), Βικτόρια Βιλασάνα (από το Μεξικό) και Σόνα Χ (από τη Νέα Υόρκη).

Σε μια τελετή απονομής στην οποία αναμένεται να τιμηθεί η πολυπολιτισμικότητα, οι αφίσες δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικές παρά ιδιαίτερες και πολύχρωμες.

Η 93η τελετή απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου 2021 και σύμφωνα με πληροφορίες της Ακαδημίας θα διεξαχθεί σε «πολλαπλές τοποθεσίες», συμπεριλαμβανομένου του Dolby Theatre το οποίο φιλοξενεί τα Όσκαρ κάθε χρόνο. Η Ακαδημία και οι παραγωγοί Τζέσι Κόλινς, Στέισι Σερ και Στίβεν Σόντερμπεργκ δεν έχουν ανακοινώσει κάποια επιπλέον πληροφορία σχετικά με τη μορφή της τελετής, ούτε γνωρίζουμε ακόμα σίγουρα αν θα υπάρξει κάποιος οικοδεσπότης.

Δείτε παρακάτω τα επτά ξεχωριστά έργα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Robinson (@mister_michelle)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη shawna x (@shawnax)

Πηγή: www.thewrap.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b