MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 4 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 4 Μαρτίου.

«Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1
«Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 95: Τη στιγμή που ο Βαγγέλας κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στον Τζώρτζη και η Μάρμω προσπαθεί να τον βγάλει τρελό, η Μυρτώ, «πουλάει παραμύθι» στον Μένιο για να τον πάρει με το μέρος της και να μάθει τι σκαρώνει με τον Στάθη. Τη στιγμή που η Κατερίνα έχει αποφασίσει πως όλα τελείωσαν με τον Παναγή, ο Σίμος με τον Κανέλλο αποφασίζουν να γίνουν φίλοι με τον Θοδωρή. Ο Στάθης δεν πιστεύει με τίποτα τη Μυρτώ και προσπαθεί να την ξεμπροστιάσει, ενώ ο Μένιος έχει «φάει» το παραμύθι της και κοκορεύεται. Η Βαρβάρα θα προσπαθήσει να του ανοίξει τα μάτια.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 114: Ο Μενέλαος δίνει εντολή στενής παρακολούθησης του Δήμου. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε απόγνωση μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Μενέλαου στο γραφείο της. Εκείνος της ξεκαθαρίζει πως μοναδική του επιθυμία είναι η ολοσχερής καταστροφή της. Η Λένα και ο Ντίνος εξακολουθούν να είναι φοβισμένοι μπροστά στην προοπτική να γίνουν γονείς. Ο Φίλιππος βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς η συνεργασία του με τον Δημήτρη για να παγιδέψουν τον Μενέλαο θα σημάνει το τέλος της σχέσης του με την Διώνη, που στο μεταξύ έχει αποφασίσει να αποκαλύψει τη σχέση τους στον Μενέλαο. Η Νέλλη προσπαθεί να πλησιάσει τον Μιχάλη, ο οποίος όμως δείχνει να την αποφεύγει. Η Αλίκη ανησυχεί για τον Δημήτρη, ο οποίος δεν της αποκαλύπτει την επικινδυνότητα της νέας του αποστολής. Ο Δημήτρης, με τη βοήθεια του Φίλιππου, καταφέρνει να μπει στο γραφείο του Μενέλαου για να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο στο οποίο ο Μενέλαος φυλάει τα μυστικά του.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 178: Ο Άκης προσπαθεί να τρίξει τα δόντια στην Ελισάβετ, αλλά εκείνη αναλαμβάνει τις ευθύνες της, δεν του αφήνει περιθώρια και του ξεκαθαρίζει πως κουμάντο στα προσωπικά της κάνει μόνο εκείνη. Ο Σπύρος αρχίζει να αναπολεί τις τρέλες της Ιφιγένειας και την παίρνει τηλέφωνο. Ο Σίμος μοιράζεται μια πληροφορία με τον Έκτορα που αφορά μία βουλευτή του κόμματος. Σε χωρισμό οδηγούνται κι ο Φρίξος με την Έλλη, καθώς εκείνη δεν θέλει καμία επαφή μαζί του μετά το φιάσκο της πρότασης γάμου. Ο Άκης παραξενεύεται όταν η Αποστολία βγαίνει στο ρεπό της χωρίς να του πει πού πάει και με ποιον. Ο Δημοσθένης πολιορκεί ξανά τη Ναυσικά, ενώ εκείνη αποφασίζει να προχωρήσει με το θέμα της εξέτασης της Τζουλιάνας. Η Εύα παίρνει τον μικρό Άγγελο στο σπίτι της ενώ η Βικτώρια δείχνει υπέρμετρη προστασία απέναντί του.

21:00 «Έρωτας με διαφορά» στο STAR

Επεισόδιο 6: Η Ζέτα αισθάνεται λίγο άβολα με τη μόνιμη παρουσία του Κωστή στο σπίτι της, εξαιτίας της κατάληψης του δικού του δωματίου από τη Στέλλα. Προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις των παιδιών και της Μάρως, που τής ανακοινώνει ότι δεν ανέχεται άλλο την κατάσταση και θα πάει να μείνει με τη φίλη της, την Ιουλία. Η Στέλλα έχει «φορτωθεί» κανονικά στον Άρη, ο οποίος πλέον ασφυκτιά. Παράλληλα, η σχέση του με τη Μπέτυ έχει γίνει τόσο παθιασμένη, που γίνονται απρόσεκτοι στη δουλειά τους και απολύονται. Η Ζέτα συνειδητοποιεί ότι, αν της συμβεί κάτι, δεν έχει φροντίσει για την επιμέλεια των παιδιών της, δεδομένου ότι ο πατέρας τους έχει εξαφανιστεί. Η γνωριμία της με τη μητέρα του Κωστή, τη Ναταλία, είναι πιο επεισοδιακή απ’ ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί και με εντελώς απρόβλεπτη κατάληξη.

22:00 “Τα καλύτερά μας χρόνια” στην ΕΡΤ1
Επεισόδιο 33: Το 1972 μπαίνει με παλιόκαιρο και η οικογένεια των Αντωνόπουλων προσπαθεί με κόπο να αναθερμάνει τις σχέσεις μεταξύ των μελών της. Κάτι όχι ιδιαίτερα εύκολο, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη, με δυο ξανθιές τρίχες στο κοστούμι του Στέλιου να βάζουν στη Μαίρη υποψίες για τρίτο πρόσωπο μέσα στον γάμο τους. Την ίδια στιγμή, μια συνταρακτική αποκάλυψη για τον Αποστόλη φέρνει τα πάνω κάτω στη σχέση του με τη Νανά, ενώ η γυναικεία αλληλεγγύη σπρώχνει τη Ρούλα να δώσει στην Ελπίδα πολύτιμες πληροφορίες για το πού γυρνάει ο «Μάι Ντάρλινγκ» τα βράδια.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 103: Η αλήθεια για την Ελένη έχει ταράξει το Σέργιο. Η έκρηξη της Μυρσίνης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά αλλά εκείνη δείχνει αμετανόητη παρά τις επικρίσεις όλης της οικογένειας. Η κατάσταση οδηγεί την Ασημίνα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν στο Παρίσι. Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν με την υιοθεσία του Ευτύχη παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης όμως θα πάει να βρει τον Λάμπρο για να το ξεκαθαρίσει. Ο Θέμελης μαθαίνει πως το μυστικό του έχει αποκαλυφθεί και αποφασίζει να δράσει. Η Κούλα στέκεται δίπλα στη Δρόσω που παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για το γιο της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή. Ο Νέστορας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν καθώς δέχεται την επίσκεψη του Νικολαΐδη.

22:00 “Αγγελική” στον ALPHA

Επεισόδιο 93: Η Σοφία συγκρούεται με τον Παύλο. Ο Μιχάλης συμβουλεύει την Αγγελική να προστατέψει την κόρη της από την αλήθεια. Ο Δημήτρης βρίσκει σταδιακά τον παλιό κακό του εαυτό, ζητάει βοήθεια από τον Παύλο και εκείνος συγκρούεται με την Αθηνά. Ο Νικόλας προσεγγίζει εκείνους που αγαπάει, αλλά οι αντιδράσεις δεν είναι από όλους θετικές. Η Λένα βασανίζεται από ενοχές, ενώ ο Μιχάλης ψάχνει τι έχει συμβεί με εκείνη και τον Αργυρό. Ο Στέφανος ζητάει από την Αγγελική να παραδεχτεί τα αληθινά της αισθήματα. Η Ελένη παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ dna και ο Μιχάλης τη συμβουλεύει να μείνει μακριά από τους Αργυρούς. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι τον Αργυρών, θα αναστατώσει τον Στέφανο.

23:00 «Σχεδόν Ενήλικες» στο MEGA

Επεισόδιο 9: Αντιμέτωποι με την πραγματικότητα έρχονται οι σχεδόν ενήλικες. Η Νικόλ μετά τις τελευταίες εξελίξεις και με το φλασάκι κατεστραμμένο, δυσκολεύεται να κοιμηθεί και καταλήγει στο ίδιο κρεβάτι με τον Θωμά και την Έλενα. Το ζευγάρι μετά από το επεισοδιακό αυτό βράδυ, πηγαίνουν μαζί στη δουλειά όπου θα συναντήσουν ένα γνωστό του Θωμά από την παλιά του ζωή, που όπως όλα δείχνουν θα γίνει ο νέος συνεργάτης τους. Για τον Αποστόλη τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά, ενώ η δύσκολη οικονομική κατάσταση του, θα χειροτερέψει όταν το αφεντικό του μάθει για τις παράλληλες δραστηριότητές του. Ο Αλέξης και η Μεταξία συνεχίζουν τη συνεργασία τους, που επιτέλους περνάει στο επόμενο στάδιο.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 “Αληθινά Ψέματα” στο ΣΚΑΙ

Υπόθεση: Ο Harry Tasker είναι ένας κορυφαίος μυστικός πράκτορας που ζει με τη βιτρίνα του πωλητή υπολογιστών ενώ ούτε καν η σύζυγός του γνωρίζει για το κρυφό του επάγγελμα. Η μοίρα όμως θα τους φέρει σε αναπάντεχες καταστάσεις και οι δυο τους θα προσπαθήσουν να σώσουν τις ζωές τους αλλά και το γάμο τους.

22:10 “The Matrix” στο OPEN TV

Υπόθεση: Έτος 1999. Η ζωή κυλά ήρεμα για τον νεαρό χάκερ Thomas Anderson, μέχρι τη στιγμή που προσεγγίζεται από τον αινιγματικό Μορφέα. Ο τελευταίος είναι αυτός που θα του αποδείξει πως η ζωή του δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ψέμα, αφού στην πραγματικότητα πρόκειται για το έτος 2199 και οι μηχανές έχουν καταλάβει τον κόσμο. Τα κομπιούτερς έχουν δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα της ζωής του 20ου αιώνα, όπου εκμεταλλεύονται την ενέργεια των ανθρώπων προς όφελός τους. Ο Μορφέας αποκαλύπτει στον Anderson πως αυτός είναι «ο εκλεκτός», που σύμφωνα με το μύθο, θα πολεμήσει ενάντια στις μηχανές και θα απελευθερώσει τους ανθρώπους. Στην αρχή, ο Anderson διστάζει να τον πιστέψει, όταν όμως αντιλαμβάνεται ότι οι «Πράκτορες» βρίσκονται στο κατόπι του με σκοπό να τον σκοτώσουν.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Η Γέννηση ενός Έθνους-Κράτους” στο COSMOTE HISTORY HD

Η ελληνική Επανάσταση (Μέρος Β’): Με φόντο τις διαμάχες για την εξουσία και αφορμή τη διαχείριση των αγγλικών δανείων, εμφύλιοι ξεσπούν μεταξύ των Ελλήνων. Πνοή στον Αγώνα ξαναδίνουν οι νίκες του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη αλλά και η τραγωδία του Μεσολογγίου.

23:00 “Ιστορικές Διαδρομές” στο COSMOTE HISTORY HD

Λημνία Γη: Η ‘Λημνία γη’ αναφέρεται από την αρχαιότητα ως τον 19ο αιώνα ως υλικό με ποικίλες θεραπευτικές ιδιότητες. Υπήρξε το πρώτο τυποποιημένο φάρμακο στην ιστορία της ιατρικής κι εξορυσσόταν τελετουργικά από τον λόφο Δεσπότης της Λήμνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b