MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ: Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια τριλογία live streaming συναυλιών

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ετοιμάζει τρεις live streaming συναυλίες με γενικό τίτλο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», με σκοπό να στηρίξει έμπρακτα το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Monopoli Team

Στο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», μέσα από τη μουσική 3λογία κι ερμηνεία των 3 πράξεων του Γιώργου Μαζωνάκη, θα κυριαρχήσει το συναίσθημα, το όνειρο, η ανθρωπιά, η αισιοδοξία, η επικοινωνία. Θα συναντηθεί η φωνή με την ψυχή μας, το «μέσα» με το «έξω» μας.

Οι 3 συναυλίες θα μεταδοθούν ζωντανά και μέσω της live μετάδοσής τους και της επικοινωνίας τους θα φωτίσουν και θα στηρίξουν έμπρακτα και το σπουδαίο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα  παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.

Το «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» του Γιώργου Μαζωνάκη αποτελείται από 3 πράξεις, 3 ξεχωριστές live streaming συναυλίες που τιμούν το ελληνικό τραγούδι, τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο.

1η Πράξη: «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.»

2η Πράξη: «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.»

3η Πράξη: «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.»

Η κάθε συναυλία θα αποτελεί μια ξεχωριστή πράξη του ίδιου έργου με κοινό παρονομαστή τη ζωντανή διάδραση και την επικοινωνία με το κοινό. Η υψηλών προδιαγραφών παραγωγή του live streaming από την concer.tv θα υποστηριχθεί με σύγχρονες τεχνολογίες ακρίβειας και πιστότητας στην εικόνα και τον ήχο με την υποστήριξη του νέου υπερσύγχρονου δικτύου Vodafone Giga Network 5G.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒρετανία: To Leeds & Reading Festival επιστρέφει και μάς δίνει ελπίδα12.09.2018

1η πράξη «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.»:

Η 1η live streaming συναυλία με τίτλο «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας, στο Tudor Hall του King George και θα είναι μία γενέθλια συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η 1η πράξη της 3λογίας θα έχει συμβολικό, εορταστικό χαρακτήρα για τον Γιώργο Μαζωνάκη, αφού πραγματοποιείται μια ημέρα μετά τα γενέθλια του. Ο αυθεντικός ερμηνευτής θα γιορτάσει τη γενέθλια μέρα του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και «αναγέννησης» μέσα από μία μοναδική μουσική εμπειρία, ταξιδεύοντας μας με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει στο www.georgiosmazonakis.com.

2η πράξη «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.»:

Η 2η live streaming συναυλία έχει τίτλο «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας με «χρυσοδάκτυλους» του μπουζουκιού από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

H 2η πράξη της 3λογίας εμπνέεται από την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

3η πράξη «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.»:

Η 3η live streaming συναυλία έχει τίτλο «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, σε ώρα που θα επιλέξει το κοινό μέσα από ειδική ψηφοφορία στα social media και το www.georgiosmazonakis.com.

Η 3η πράξη θα κορυφώσει την 3λογία με ένα ανεπανάληπτο μουσικό αποτύπωμα του Γιώργου Μαζωνάκη, όπου με την ξεχωριστή χροιά και δύναμη της ερμηνείας του, θα μας ταξιδέψει στο ελληνικό τραγούδι με οδηγό αξεπέραστες επιτυχίες τόσο δικές του, όσο και άλλων ερμηνευτών και δημιουργών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας
Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας
Κυριακή 18 Απριλίου 2021, σε ώρα που θα επιλέξει το κοινό

Τιμή live streaming: 15€
Προνομιακό πακέτο 3 πράξεων: 33€

* προϋπόθεση για τη δυνατότητα/δικαίωμα προβολής του προσώπου του κατόχου του εισιτηρίου, αποτελεί η αποδοχή των σχετικών όρων και η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συναίνεσης κατά την αγορά του εισιτηρίου.
**το «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» προνομιακό πακέτο 3 πράξεων περιέχει 3 διαφορετικούς κωδικούς προβολής, 1 για κάθε live streaming συναυλία.

Προπώληση εισιτηρίων: www.georgiosmazonakis.com

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b