MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από τον Ντέιβιντ Μπόουι μέχρι τη Φρίντα Κάλο: Μία 8χρονη μεταμφιέζεται για καλό σκοπό

Η 8χρονη Pearl Parkin από το Μπαθ της Αγγλίας, μεταμφιέζεται σε έναν διαφορετικό χαρακτήρα κάθε μέρα, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα και να τα δωρίσει στο κοινωφελές ίδρυμα «Save the Children».

Φρίντα Κάλο / Πηγή: Instagram
Monopoli Team

Η 8χρονη Pearl Parkin, με τη βοήθεια του 10χρονου αδερφού της, Elliot, αποφάσισαν πριν από περίπου έναν μήνα, να ξεφύγουν από την πλήξη του lockdown εξαιτίας της πανδημίας, κάνοντας ταυτόχρονα μια καλή πράξη.

Η μικρή πήρε, λοιπόν, την απόφαση να θέσει στον εαυτό της ένα challenge: Να μεταμφιέζεται σε έναν διαφορετικό χαρακτήρα κάθε μέρα με σκοπό, μέσω μιας σελίδας συγκέντρωσης χρημάτων που έχει δημιουργήσει, να συγκεντρώσει χρήματα για το κοινωφελές ίδρυμα «Save the Children», που στηρίζει άπορα παιδιά. Μάλιστα, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερες από 5.000£ για τον πολύ σημαντικό αυτό φιλανθρωπικό σκοπό της, μέσα σε μόλις 23 ημέρες!

Ντέιβιντ Μπόουι / Πηγή: Instagram

Η μικρή Pearl δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τον οποίο παρουσιάζει τις καθημερινές διαφορετικές μεταμφιέσεις της, με κοστούμια που δημιουργεί η ίδια, χρησιμοποιώντας απλά υλικά που βρίσκει στο σπίτι της.

Από τη Μπίλλι Άιλις, τον Ντέιβιντ Μπόουι και τη Φρίντα Κάλο, μέχρι τη Lady Gaga και την Τζάκι Γουίβερ, αυτά είναι μερικά μόνο από τα πρόσωπα που έχει καταφέρει να «αναπαραστήσει» η μικρή, προσελκύοντας ένα ευρύ κοινό που λατρεύει ήδη τις ξεχωριστές μεταμφιέσεις της!

Τα δύο αδέρφια είχαν στόχο να συγκεντρώσουν 1.000£, μέχρι την επιστροφή τους στις τάξεις στις 8 Μαρτίου, αλλά το μέχρι στιγμής συνολικό ποσό έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες τους.

Τζον Λένον / Πηγή: Instagram

«Θέλω να συγκεντρώσω χρήματα για παιδιά σε όλο τον κόσμο που ίσως χρειάζονται βοήθεια τώρα λόγω του Covid-19 ή για άλλους λόγους», εξομολογείται η ίδια η 8χρονη. «Είναι πολύ άσχημο που κάποια παιδιά, όπως οι πρόσφυγες, δεν έχουν τα ίδια με εμένα».

«Αποφάσισα να μεταμφιέζομαι κάθε μέρα γιατί μου αρέσει να φτιάχνω κοστούμια με την οικογένειά μου. Η αγαπημένη μου στολή μέχρι στιγμής ήταν αυτή της Lady Gaga από το βίντεο κλιπ της για το «Telephone». Στη συνέχεια, θα ήθελα να δοκιμάσω να μεταμφιεστώ στην Αριάνα Γκράντε, στην πριγκίπισσα Λεία ή ίσως σε κάποια από τις Little Mix». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBjork: Δημοσίευσε playlist με τραγούδια που “της έσωσαν τη ζωή”12.09.2018

Την ίδια στιγμή, η Tammy Hoskins, υπεύθυνη συγκέντρωσης χρημάτων από φιλανθρωπίες του «Save the Children», δήλωσε: «Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την υποστήριξη της Pearl και της οικογένειάς της – οι μεταμφιέσεις της είναι τόσο διασκεδαστικές που πραγματικά έχουν φέρει ένα χαμόγελο στα πρόσωπά μας. Το έργο του Save the Children γίνεται δυνατό εμπνέοντας παιδιά όπως η Pearl για να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για άλλα παιδιά».

Πηγή: The Guardian

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b