MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έμα Γουάτσον: Εγκαταλείπει την υποκριτική;

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας η Έμα Γουάτσον αποφάσισε να εγκαταλείψει τον κινηματογράφο. Πρόκειται για φήμες ή πραγματικότητα;

Έμα Γουάτσον, credits: David Shankbone
Έμα Γουάτσον, credits: David Shankbone
Monopoli Team

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail η Έμα Γουάτσον αποφάσισε να εγκαταλείψει τον κινηματογράφο για να αφιερώσει χρόνο στο νέο της σύντροφο, Λίο Ρόμπιντον.

Η αλήθεια είναι πως η Daily Mail δημοσιεύει συχνά φήμες δεν αληθεύουν. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ωστόσο επικαλέστηκαν δηλώσεις του ατζέντη της, ο οποίος σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα αποκάλυψε ότι η ηθοποιός είναι πλέον “αδρανής” και δεν “αναλαμβάνει νέες υποχρεώσεις” -η εφημερίδα αναφέρει ότι “στον κινηματογράφο αυτό σημαίνει ότι αποσύρεται”.

Όπως είναι λογικό, το δημοσίευμα αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις των θαυμαστών της, οι οποίοι δήλωσαν απογοητευμένοι από την 30χρονη ηθοποιό.

Σήμερα, ο ατζέντης της Γουάτσον διέψευσε τις φήμες στο Entertainment Weekly. “Οι λογαριασμοί της Έμα Γουάτσον στα social media είναι ανενεργά, αλλά η καριέρα της δεν είναι. Η Έμα δεν αποσύρεται από την υποκριτική” δήλωσε.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η τελευταία κινηματογραφική δουλειά της Γουάτσον ήταν το 2019 στις “Μικρές Κυρίες”, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή της σε κάποια επερχόμενη ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Cesar Romero μέχρι τον Jared Leto του Justice League: Η κινηματογραφική ιστορία του Τζόκερ12.09.2018

Βέβαια, η ηθοποιός είναι γνωστή για την επιλεκτικότητα της, επιλέγοντας μόνο ρόλους που πραγματικά της ταιριάζουν. Γι’ αυτό και τα τελευταία 20 χρόνια της καριέρας της έχει επιλέξει μερικούς υπέροχους ρόλους, από την Ερμιόνη στο Χάρι Πότερ, μέχρι και τη Σαμ στο “Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο”, την Μπελ στην “Πεντάμορφη και το Τέρας” και πιο πρόσφατα τη Μεγκ στις “Μικρές Κυρίες”.

Με πληροφορίες από Entertainment Weekly

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b