MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 89: Η Κατερίνα είναι πολύ θυμωμένη με τον Παναγή, δε τον συγχωρεί και ο Παναγής βρίσκει πολύ άδικη τη στάση της. Η Φιλιώ κρύβει από τον Παναγή το γράμμα που άφησε ο Παρασκευάς, θέλοντας να πιστεύει ότι δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα ακόμα κακόγουστο αστείο του. Όταν, όμως, μείνει μόνη και δει πως λείπει το διαβατήριό του, της κόβονται τα πόδια. Η κόντρα της Καλλιόπης και της Βαρβάρας και τα πισώπλατα μαχαιρώματα για την προεδρία του συλλόγου καλά κρατούν, ενώ ο Ηλίας ως νέος πρόεδρος του χωριού κάνει μεγάλα σχέδια για τον Πλάτανο. Σχέδια που θα φέρουν τα πάνω κάτω στο ήσυχο χωριουδάκι και κυρίως στις δουλειές της Μάρμως. Ο Βαγγέλας δοκιμάζει ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο, προκειμένου να διώξει τον Στάθη από το χωριό. Η άφιξη του Μένιου στον Πλάτανο, όχι μόνο θα λύσει όλες τις απορίες της Φιλιώς σχετικά με τη φυγή του αδερφού του, του Παρασκευά, αλλά θα ταράξει και όλο τον Πλάτανο.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 107: Ο Άγγελος φοβάται ότι θα κατηγορηθεί για τον θάνατο του ασθενούς, ενώ η Λήδα κάνει ό,τι μπορεί για να τον στηρίξει. Ο Δημήτρης προτείνει στον Φίλιππο να προσπαθήσει να «κλέψει» πληροφορίες από την Διώνη για το ποιος είναι το Αφεντικό, όμως ο Φίλιππος δεν θέλει να κάνει τίποτα πίσω από την πλάτη της! Ο Δήμος, μετά από έναν τσακωμό με τη Σοφία, αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για την «επιχείρηση» που έχει στήσει ο Δικηγόρος κάτω από τη μύτη τους! Η Σοφία σοκάρεται και τον συμβουλεύει να πάει στην Αστυνομία. Ο Δημήτρης μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του από έναν συγκρατούμενό του που, όμως, φοβάται ότι η όποια ομολογία του δεν θα γίνει αποδεκτή στο δικαστήριο.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 172: Η πεθερά του Αιμίλιου συναντάει την Ελισάβετ και της μιλάει έξω από τα δόντια αλλά η Ελισάβετ αρνείται την οποιαδήποτε σχέση με τον Αιμίλιο. Εκείνος, θορυβημένος από τις εξελίξεις, αποφασίζει να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με τη Μάγδα. Η σύλληψη της εγκληματικής οργάνωσης ξυπνάει επώδυνες μνήμες στην Κατερίνα που αναρωτιέται διαρκώς που έκανε λάθος κι ο Φοίβος πήρε τόσο σκοτεινό δρόμο. Η Ιφιγένεια υποψιάζεται ότι ο Σπύρος σαλιαρίζει με την Αλκμήνη, αλλά πάει με τα νερά του μέχρι να αποφασίσει πως θα το χειριστεί. Ο Οδυσσέας με την Έρση και τον Μάρκο φτάνουν στη Γενεύη κι ετοιμάζονται για την πρώτη επίσκεψη στον γιατρό. Ο Νικηφόρος επιμένει με το θέμα της πατρότητας, αλλά η Εύα δεν δίνει ούτε περιθώριο σκέψης. Ο Νικηφόρος, πάνω στην απελπισία του, της ζητάει να χωρίσουν.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 23: Η συνάντηση του Αλέξανδρου και της Κλαίρης είναι πιο ηλεκτρισμένη από ποτέ. Η Βίκυ ξυπνά, χωρίς να έχει καμία μνήμη γύρω από τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας. Η απόδραση του Μπαρδάκα αναστατώνει τον Αλέξανδρο και την Κλαίρη. Ο Μηνάς βάζει φιτιλιές στη Μαρίνα για τον Κωστή. Η Εβίτα δε σταματά να υποψιάζεται τον Αλέξανδρο. Ο Γιάννος βρίσκει παρηγοριά στη Βάλια. Ο Τζώρτζης δέχεται μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη στη φυλακή. Μια κρυμμένη αλήθεια έρχεται στο φως, για να ταρακουνήσει τον Κωστή.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 56: Ο Άγγελος δείχνει μαγκωμένος σε σχέση με τη δουλειά, όμως η Βέλη δεν μπορεί να φανταστεί τι γίνεται πίσω από την πλάτη της. Με αφορμή την εξαφάνιση ενός άντρα, το χωριό χωρίζεται σε δυο ομάδες για να βοηθήσει στις έρευνες. Μηνάς και Βούλα, βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα. Η Καίτη κληρονομεί μια ποδοσφαιρική ομάδα και προσπαθεί να αποφασίσει αν θα κάνει αποδοχή κληρονομιάς ή όχι. Μέχρι να πάρει αυτή την απόφαση όμως, ευχαριστιέται την ζωή της σαν πρόεδρος, τρελαίνοντας τον Ηλία. Ο Μπάμπης δεν αντέχει την πίεση της Ξένιας για να αλλάξει στυλ στο ντύσιμο και υποκύπτει. Η Ξένια όμως δεν φαντάζεται τι θα προκύψει.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 97: Ο Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος, καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του, δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα. Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω και γίνεται έξαλλη με τον γιο της. Είναι, όμως, αποφασισμένη να κρατήσει όρθιο το σπίτι τους. Ο Κωνσταντής προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση τους. Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του  για να κερδίσει τη δίκη. Η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη, ενώ ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης, έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας. Μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις. Η Ελένη θα μάθει ένα νέο που θα τη συγκλονίσει.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 88: Ο Στέφανος παραδέχεται στη Τζένη πως δεν είναι πλέον ερωτευμένος μαζί της και θέλει να χωρίσουνε, πράγμα που αναγκάζει τη Τζένη να τον ρωτήσει ξεκάθαρα αν είναι λόγω της Αγγελικής. Η Αγγελική προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του Δημήτρη και να τον αναγκάσει να της ομολογήσει όσα έχει κάνει, αλλά τελευταία στιγμή τους πιάνει η Αθηνά. Η Λένα αποφασίζει να βρει το Θωμά και να λύσουν μια και καλή την παρεξήγηση με τη Μαριάνθη. Η Σοφία συνειδητοποιεί πως παρά τις προσπάθειές της είναι δύσκολο να κρατήσει τον Παύλο έξω απ’ τη ζωή της. Τέλος, η Τζένη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον ντετέκτιβ που της αποκαλύπτει κάτι για το παρελθόν της Αγγελικής.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 «Η Ζωή είναι στιγμές» στην ΕΡΤ2

Καλεσμένος στον Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», ένας πυλώνας του ελληνικού τραγουδιού, της ορχηστρικής και κινηματογραφικής μουσικής, ο Γιώργος Κατσαρός.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:15 “Αληθινό Θράσος” στο OPEN

Υπόθεση: Στη μετεμφυλιακή Αμερική του 1870, η 14χρονη Μάτι φτάνει στο Αρκάνσας για να εκδικηθεί τον δολοφόνο του πατέρα της. Μισθώνει γι’ αυτόν το σκοπό τον μονόφθαλμο και μέθυσο ομοσπονδιακό πράκτορα Ρούστερ Κόγκμπερν και μαζί ξεκινούν μια ανορθόδοξη καταδίωξη. Σύντομα συναντούν τον κυνηγό επικηρυγμένων Λα Μπιφ και οι τρεις τους συνεχίζουν το ταξίδι, μέχρι να φτάσουν στη στιγμή της αλήθειας.

22:00 “Κόκκινη Αυγή” στο MEGA

Υπόθεση: Στις ΗΠΑ εισβάλουν αιφνιδίως οι Βορειοκορεάτες. Δύο αδέρφια καταφέρνουν να διαφύγουν στα βουνά με έξι φίλους τους, καθώς οι οικογένειές τους βρίσκονται αιχμάλωτες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Οι οκτώ φυγάδες πρέπει να επιβιώσουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, αλλά και να βρουν τον τρόπο να σώσουν την πόλη τους από τον κλοιό των στρατιωτικών δυνάμεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι πρώτοι ρόλοι 10 ηθοποιών που έγιναν οι μεγαλύτεροι κινηματογραφικοί αστέρες12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Κάθε Μέρα στην Αρχαία Ελλάδα ” στο COSMOTE HISTORY HD

Ένα 24ωρο στην Αρχαία Ελλάδα: Πώς ήταν μία τυπική ημέρα στην Αρχαία Αθήνα; Από τη διάταξη του σπιτιού μίας οικογένειας και τον καταμερισμό των εργασιών, έως τα ψώνια και τη βόλτα στο mall της εποχής, ένας Αθηναίος μάς συστήνει τις συνήθειες της αρχαιότητας.

23:00 “Θρύλοι των Επιστημών: ‘Ανοίγματα’ στο Σύμπαν” στο COSMOTE HISTORY HD

Τι κοσμολογικές θεωρίες ανέπτυξαν οι άνθρωποι στο πέρασμα των αιώνων; Από το γεωκεντρικό μοντέλο της αρχαιότητας ως τη σύγχρονη ιδέα ενός άπειρου σύμπαντος, δείτε πώς εξελίχθηκε ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b