MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
WEBINAR

Γονεϊκότητα και ανάπτυξη: Νέο webinar με επίκεντρο τα παιδιά, από το Ίδρυμα Ωνάση

Το Ίδρυμα Ωνάση διοργανώνει νέο webinar με επίκεντρο τα παιδιά, στο πλαίσιο του προγράμματος «Θετική γονεϊκότητα στα πρώτα κρίσιμα χρόνια».

Monopoli Team

Η διαδικασία της μάθησης είναι καλύτερη όταν είναι συμμετοχική. Γι’ αυτό το Ίδρυμα Ωνάση καλεί σε μια νέα διαδικτυακή συνάντηση νέους γονείς που έχουν απορίες, προβληματισμούς και συγκεκριμένες ανάγκες. Μπείτε στη συζήτηση που ξεκινάει με τις δικές σας ερωτήσεις.

To πρόγραμμα «Θετική γονεϊκότητα στα πρώτα κρίσιμα χρόνια», που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσα από 3 webinars, έθεσε ως βασικό στόχο την υποστήριξη των γονέων που θέλουν να λειτουργήσουν θετικά στην ανάπτυξη του παιδιού τους. Η συμμετοχή νέων γονέων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ ολόκληρες οι διαδικτυακές συναντήσεις είναι διαθέσιμες στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube (με περισσότερες από 17.500 προβολές).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚορονοϊός και διαταραχή αυτιστικού φάσματος: Νέο webinar από το Ίδρυμα Ωνάση12.09.2018

Αυτή τη φορά, οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί, καθώς και όλες οι θεματικές που ανοίχτηκαν από τους συμμετέχοντες γονείς μέσα στις προηγούμενες συναντήσεις, γίνονται το κεντρικό θέμα του τέταρτου κατά σειρά webinar με τίτλο «Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη γονεϊκότητα και την ανάπτυξη του παιδιού», που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου. Από τους πρώτους μήνες ζωής του βρέφους, τις προσδοκίες των γονέων, τις δεξιότητες ανά ηλικία, την επιβράβευση, τη συναισθηματική και την κοινωνική εξέλιξη του κάθε παιδιού, όλα μπορούν να γίνουν αφορμή για μια νέα συζήτηση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συντελεστές:

Εισηγήτρια: Νένη Περβανίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ
Σχεδιασμός και οργάνωση προγράμματος: Χριστίνα Παναγιωτάκου (Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων), Κορίνα Δευτεραίου (Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων)

Το πρόγραμμα τελεί υπό την επιστημονική αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ

Πληροφορίες:

Απευθύνεται σε: Γονείς βρεφών και παιδιών προσχολικής ηλικίας
Ημερομηνία & Ώρα: Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 | 17:30-19:00
Διάρκεια: 90 λεπτά
Κόστος: Δωρεάν
Email: [email protected]

Διαδικασία αίτησης:

Για τη συμμετοχή σας, συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα πατώντας εδώ

Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
VIMA_WEB3b