MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 86: Ο Στάθης εμπιστεύεται στον Παρασκευά την ανακάλυψή του σχετικά με τις τρούφες κι απ’ ό,τι φαίνεται το δίδυμο είναι έτοιμο για νέες περιπέτειες. Η Κατερίνα, προσπαθώντας να ευνοήσει τον Θοδωρή, ζητάει από τον Παναγή να μην ενθαρρύνει τον Κανέλλο στη διεκδίκηση της Χρύσας. Η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την προεδρία του συλλόγου κόντρα στα σενάρια συμμαχίας Βαρβάρας και Ηλία. Τόσο η Μάρμω όσο και η Φιλιώ βάζουν τα δυνατά τους για να εγκαταλείψει η Φωτεινή τον Πλάτανο κακήν κακώς. Η Φωτεινή, όμως, ανακαλύπτει σε μια κούτα στα πράγματα της Μάρμως κάποια γράμματα του Βαγγέλα.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 103: Ο Φίλιππος απογοητεύεται όταν η Διώνη του προτείνει να ξεχάσουν ό,τι έγινε μεταξύ τους και να μείνουν μόνο συνεργάτες. Ο Χρήστος υποψιάζεται ότι ο Δήμος συνεργάζεται με τον Δικηγόρο. Ο Μάνος παγιδεύει με ψέματα τη Νέλλη και την φέρνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Ο Άγγελος εκφράζει στην Λήδα τα συναισθήματά του και τις προθέσεις του. Ο Μάρκος θα βρεθεί νεκρός σε μία ερημική παραλία και ο Φίλιππος θα θεωρηθεί από την αστυνομία ο πρώτος ύποπτος για την δολοφονία του. Η Αλίκη καταρρακωμένη αποχαιρετά τον Δημήτρη λίγο πριν σβήσει ο Άγγελος τα μηχανήματα που τον κρατούν στην ζωή.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 169: Ο Έκτορας ενημερώνει τον Μιχαήλ για τις τελευταίες εξελίξεις και οι δυο τους ανησυχούν πάρα πολύ για τη ζωή της Κατερίνας. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης πιάνει τον Σπύρο να έρχεται αργά στο σπίτι και τον ανακρίνει μέχρι να ομολογήσει ότι ήταν με άλλη γυναίκα. Η Ελισάβετ βρίσκεται σε μια πολύ αμήχανη κατάσταση και αναγκάζεται να δειπνίσει μαζί με τη Μάγδα, τον Αιμίλιο και την πεθερά του. Ο Μιχαήλ ενημερώνει τον Μιλτιάδη για την κατάσταση κι αυτός παίρνει την Κατερίνα και γυρίζουν άρον άρον στην Αθήνα. Ο Νικηφόρος προσπαθεί και πάλι να πείσει την Εύα να κάνουν παιδί, πέφτει όμως ξανά σε «τοίχο». Ο Μάρκος καλεί τον Οδυσσέα σπίτι του και τον παρακαλάει να μιλήσει στον Νικηφόρο για να τα βρούνε επιτέλους μετά από αυτό που έγινε. Ο Βάσιλας δίνει εντολή στον Αντώνη και του λέει ότι η Κατερίνα πρέπει να έχει βγει από τη μέση μέχρι αύριο.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 21: Ο Τζώρτζης οργανώνει τις κινήσεις του μέσα από τη φυλακή, χωρίς να αποκαλύπτει, σε κανέναν, τα σχέδιά του. Οι εφιάλτες στοιχειώνουν τη Βίκυ, φέρνοντας, παράλληλα, νέα στοιχεία στη μνήμη της. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πλησιάσει την Εβίτα, η οποία, τον εκδικείται για την απιστία του. Ένα σακουλάκι κόκα βάζει τον Τίμο σε μπελάδες. Οι παρανομίες του Γιάννου κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Ο Τζώρτζης προσπαθεί, μέσω του Πέτρου, να αποκτήσει πλήρη έλεγχο στην εξέλιξη της υγείας της Βίκυς. Η Κλαίρη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με το Γιάννο.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 54: Το μάτι του Άγγελου «πετάει» τρεις μέρες τώρα κι εκείνος, παρά τα όσα του λέει η Βέλη, κάνει το λάθος να μπει στο ίντερνετ για να το ψάξει. Ένας μετα-μοντέρνος ποιητής έρχεται να ταράξει την καθημερινότητα της Βούλας και τα νεύρα του Μηνά. Ο Ηλίας υποψιάζεται ότι η Καίτη και η Μένη ανήκουν σε μια γυναικεία σπείρα διαρρηκτών που ευθύνεται για μια μεγάλη  κλοπή, και προσπαθεί να το αποδείξει. Ο ψυχολόγος ζητάει από τον Μπάμπη και την Ξένια να κάνουν ανάκληση αναμνήσεων και να θυμηθούν πώς γνωριστήκανε. Όταν όμως πηγαίνουν στο παρελθόν, τίποτα από το παρόν δεν είναι πια ίδιο.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 94: Η Μυρσίνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώνεται πως η κατάσταση είναι σοβαρή για την υγεία της. Όλη η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται και θα είναι στο πλευρό της, με πρώτο και καλύτερο τον Δούκα. Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στην Ασημίνα τον δεσμό της Δρόσως και του Κωνσταντή και οι δυο αδελφές συγκρούονται, με την Ελένη να βρίσκεται γι’ άλλη μια φορά στη μέση. Ο Βόσκαρης και η Σοφούλα ετοιμάζονται να φύγουν προσωρινά απ’ το Διαφάνι, αλλά ο Τόλλιας και η Παγώνα παρακαλούν την κόρη τους να μείνει. Η Ουρανία αντιμετωπίζει τα πρώτα προβλήματα στη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή τσακώνονται άγρια λόγω μιας σημαντικής αποκάλυψης, ενώ στον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας, θα είναι παρών ένας απρόσμενος επισκέπτης.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 85: Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Παύλο ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον Μιχάλη. Η Αγγελική κρύβει τα αληθινά της αισθήματα από το Στέφανο. Η ψυχίατρος συμβουλεύει την Αθηνά να φέρει τον Δημήτρη σε επαφή με την Κατερίνα, όμως η Αγγελική προσπαθεί να την αποτρέψει, το ίδιο και η Όλγα. Ο Δημήτρης φανερώνει στην Αγγελική ότι γνωρίζει πως ήταν έξω από τον στάβλο, ενώ εκείνος δεχόταν επίθεση από το άλογο. Η Ελένη κάνει το τεστ dna. Η Σοφία και ο Αντρέας έρχονται κοντά. Η Τζένη βγαίνει με τις φίλες της και καταλήγει στο κρεβάτι με τον Παύλο. Ο Στέφανος προσεγγίζει ξανά την Αγγελική, τους διακόπτει όμως η Τζένη, που μπαίνει στο σπίτι μεθυσμένη.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου τον κορυφαίο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και έναν από τους τελευταίους συνθέτες της χρυσής εποχής του λαϊκού τραγουδιού, τον Χρήστο Νικολόπουλο. Μαζί του δύο εξαιρετικές λαϊκές φωνές ο Στέλιος Διονυσίου και Ιουλία Καραπατάκη. Το Μουσικό Κουτί ανοίγει και τα αγαπημένα λαϊκά του Χρήστου Νικολόπουλου «Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα», «Υπάρχω», «Ζήλεια μου», «Έτσι σ΄αγάπησα», «Αν πεθάνει μια αγάπη», «Και φούμα φούμα» συνοδεύονται με ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα του αγαπημένου συνθέτη.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Jack Reacher: Ποτέ Μη Γυρίζεις Πίσω” στο OPEN TV

Υπόθεση: Όταν η Ταγματάρχης του στρατού Σούζαν Τέρνερ, που είναι τώρα επικεφαλής της παλιάς ομάδας του Ρίτσερ, συλλαμβάνεται για προδοσία, ο Ρίτσερ δε θα σταματήσει πουθενά μέχρι να αποδείξει την αθωότητά της και να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από μια τεράστια κυβερνητική συνωμοσία που αφορά στη δολοφονία στρατιωτών.

23:00 “Σκοτεινό Παρελθόν ” στον ALPHA

Υπόθεση: Η ζωή ενός εγκληματία πολέμου που έχει τραπεί σε φυγή, παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. Μετά το τέλος των Βαλκανικών πολέμων, ένας άντρας χωρίς όνομα, γνωστός μόνο ως General, αλλάζει συνεχώς κρυσφήγετα μέχρι που τελικά αποκτά το δικό του διαμέρισμα. Όταν η Τάνια, η νεαρή οικονόμος του προηγούμενου ένοικου εισέρχεται στο διαμέρισμά του άθελά της, καθίσταται σαφές ότι η αποχώρησή της χωρίς συνέπειες δεν αποτελεί επιλογή. Αυτό που ακολουθεί είναι ένα παιχνίδι γάτας – ποντικιού, κατά τη διάρκεια του οποίου η ανάγκη του General για ανθρώπινη επαφή θα τον οδηγήσει να πάρει ολοένα και μεγαλύτερα ρίσκα στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τα μυστικά της Τάνια, φέρνοντας και τους δύο αντιμέτωπους με το σκοτεινό παρελθόν τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαλλιτέχνις αναδημιουργεί διάσημους πίνακες με τη βοήθεια του…σκύλου της12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Οι Κυνηγοί της Αιωνιότητας ” στο COSMOTE HISTORY HD

Οικογένεια Ζημέρη: Από τα μέσα της δεκαετίας του 1910 και μέχρι εκείνη του ’60, ο Κωνσταντίνος Ζημέρης και τα παιδιά του απαθανάτισαν στις φωτογραφίες τους τη σταδιακή μεταμόρφωση του Βόλου, καθώς και τις ομορφιές του Πηλίου και του Παγασιτικού.

22:00 “33.333: Η ‘Οδύσσεια’ του Νίκου Καζαντζάκη” στο COSMOTE HISTORY HD

Το επικό ποίημα του Νίκου Καζαντζάκη ‘Οδύσσεια’ συγκινεί, θυμώνει, προβληματίζει. Μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις, το ντοκιμαντέρ, γυρισμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξερευνά το εν πολλοίς άγνωστο έργο του μεγάλου συγγραφέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b