MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 83: Η Τούλα έχει γίνει έξω φρενών μετά την αποκάλυψη ότι ο Θοδωρής είναι πίσω από τα μηνύματα που έστελνε ο Τζώρτζης στη Χρύσα. Ο Παναγής με την Κατερίνα κάνουν ό,τι μπορούν να την πείσουν να μην τους προδώσει. Θα καταφέρουν, όμως, να κάνουν τη λαλίστατη Τούλα να κρατήσει το στόμα της κλειστό; Ο Σίμος με τον Κανέλλο προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με το στρωμένο τραπέζι στο Δημαρχείο, ενώ ο Στάθης αγωνιά για τη Φωτεινή, που έμαθε για την πλαστογράφηση της υπογραφής της κι ετοιμάζεται να έρθει στο χωριό. Ο φόβος ότι η Φωτεινή μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα είναι στο τραπέζι και το συμβούλιο των Πλατανιωτών μοιάζει πάλι να απειλείται.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 83: Ο Δημήτρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Όλοι αγωνιούν για τη ζωή του, ενώ ο Μάρκος εξακολουθεί να διαφεύγει την σύλληψη, γεγονός που ενισχύει τον φόβο όλων για μια νέα επίθεση. Η Αλίκη νιώθει ένοχη για τον βαρύ τραυματισμό του Δημήτρη και συνειδητοποιεί πόσο σημαντικός είναι για τη ζωή της. Η Αθηνά την κατηγορεί και τη διαβεβαιώνει πως η ίδια θα φροντίσει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη. Η Διώνη προκαλεί την οργή του Φίλιππου όταν τον παρακάμπτει, παίρνοντας μια πρωτοβουλία για την επιχείρηση χωρίς να τον ρωτήσει. Η Εύα δυσκολεύεται να ξεπεράσει το σοκ από την τραυματική εμπειρία της στα χέρια του Μάρκου και βασανίζεται από εφιάλτες. Ο Δήμος αρχίζει να υποψιάζεται πως ο δικηγόρος δεν ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα για το μπαρ και πως η επένδυσή του σ’ αυτό κρύβει άλλες σκοπιμότητες. Ο Μάνος χάνει τον έλεγχο και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό στη Νέλλη και τον Ντίνο.

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 30: Η Πελαγία οργανώνει ένα τραπέζι με κόκορα από την Κούφη, για να αποδείξει, αφενός, πως είναι χρυσοχέρα κι, αφετέρου, για να προξενέψει τον Μανούσο. Ο Αντώνης προσφέρει τις δικηγορικές γνώσεις του για να αποκαταστήσει μια αδικία κι ο Άγγελος αποφασίζει να αρχίσει απεργία πείνας, προκειμένου να ακουστούν τα αιτήματά του κατά της βίας. Ο Ίαν αναγκάζεται να μετακομίσει στο σαλόνι του Αντωνόπουλων, γεγονός που προκαλεί εντάσεις ανάμεσα στον Στέλιο και τη Μαίρη.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Γκαρσονιέρα Για Δέκα” στο MEGA

Υπόθεση: Ένας φιλότιμος και ταλαίπωρος λογιστής στο εργοστάσιο των Σουλτάνογλου & Μουράτογλου, ο Χρόνης, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση επειδή ο γαμπρός του έκανε ένα μεγάλο οικονομικό «άνοιγμα». Στην προσπάθειά του να τον βοηθήσει, διπλοενοικιάζει το σπίτι του στον ερωτύλο Απόστολο Σουλτάνογλου και ταυτόχρονα στη γυναίκα του Ντόρα, η οποία με τα πολλά έχει αποφασίσει να απατήσει τον σύζυγό της. Ο Απόστολος οδηγεί εκεί την πεταχτούλα σταρλετίτσα Άντζελα, ενώ η Ντόρα τον συνέταιρο του άνδρα της Πέτρο Μουράτογλου. Ακολουθεί απερίγραπτο μπέρδεμα, δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση, κι ο Χρόνης τώρα πρέπει να αποδείξει, ενώπιον της αστυνομίας, ότι το σπίτι του δεν είναι άντρο ακολασίας.

22:00 “Το Πιο Λαμπρό Αστέρι” στον ANT1

Υπόθεση: Μια όμορφη κοπέλα εργάζεται στην ψαραγορά και ψυχαγωγεί τον κόσμο με τα τραγούδια της. Ονειρεύεται να γίνει τραγουδίστρια και σύντομα θα εργαστεί στο νυχτερινό κέντρο του Μενεξέ. Δουλεύει μαζί με τον σπουδαστή κλασικής μουσικής, με τον οποίο δεν έχει καλές σχέσεις. Αγνοεί ότι η επιτυχία της οφείλεται, εν πολλοίς, στον στιχουργό των τραγουδιών της που δεν είναι άλλος από τον συγκεκριμένο σπουδαστή. Εκείνος πεισμώνει και, παρά την έλξη που υπάρχει ανάμεσά τους, θα παντρευτεί μια άλλη κοπέλα, κόρη ενός πλούσιου οικογενειακού φίλου. Όταν τελικά παραμερίσουν τους ανταγωνισμούς τους, οι δύο νέοι θα ξαναβρεθούν για να ζήσουν ευτυχισμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασιλική οικογένεια: Θα εγκρίνει τη νέα ταινία με την Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Νταϊάνα;12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία ” στο COSMOTE HISTORY HD

Ο νεοελληνικός Διαφωτισμός: Με ρίζες στο αντίστοιχο πνευματικό κίνημα της Ευρώπης, αλλά με σαφή ελληνοκεντρικό και ορθόδοξο προσανατολισμό, ο νεοελληνικός Διαφωτισμός υπήρξε βασική προϋπόθεση της ανάκαμψης του Γένους. Ας δούμε τη συμβολή του!

23:00 “Το Τέλος των Οθωμανών: Έθνη εναντίον Αυτοκρατορίας” COSMOTE HISTORY HD

Για έξι αιώνες, η Οθωμανική Αυτοκρατορία απλωνόταν σε τρεις ηπείρους και επτά θάλασσες. Όταν κατέρρευσε, ένας νέος κόσμος γεννήθηκε. Η αρχή έγινε με την απελευθέρωση της Ελλάδας το 1830 και τους Βαλκανικούς Πολέμους το 1912-13.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b