MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 6-7 Φεβρουαρίου

Όλες οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 6-7 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 06/02, 20:00 «Art Week» στην ΕΡΤ2

Η Λένα συναντά τον πολυγραφότατο και πληθωρικό Κραουνάκη και μιλάνε για όλα: για την έμπνευση, για την καραντίνα, τη φιλία, τις παιδικές του μνήμες και την Καλλιθέα, όπου μεγάλωσε, τον πολιτισμό, τα πνευματικά δικαιώματα, την αξία της αγάπης, τα όνειρα που κάνει. Παίζει ζωντανά τραγούδια νέα και παλαιότερα και μιλάει για το πώς δημιούργησε την καινούρια δισκογραφική του δουλειά με τίτλο: “Γιορτή στα σπίτια”.

Σάββατο, 21:00 «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στο ΣΚΑΙ Image result for στην υγεια μασ ρε παιδια αφιερωμα στον Γιάννη Μπέζο

Οι παρέες γράφουν ιστορία. Και όταν περνάνε καλά… γράφουν μουσική. Η μεγαλύτερη παρέα είναι στον ΣΚΑΪ με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας.  Αυτό το Σάββατο καλοί φίλοι και συνεργάτες τραγουδούν σε ένα αφιέρωμα στον Γιάννη Μπέζο.

Σάββατο 06/02, 22:00 «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» στην ΕΡΤ1

Η εκπομπή “Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!” επισκέπτεται τον κόσμο του Άκη Πάνου. Έναν κόσμο γεμάτο νότες και λόγια, αυτοβιογραφικά. Ο Άκης Πάνου, θεωρείται από τους πιο αυθεντικούς και σπουδαίους δημιουργούς, καθώς ότι έγραφε γίνονταν επιτυχία με τις καλύτερες φωνές. Ο μοναδικός Γιώργος Μαργαρίτης τραγουδά επιτυχίες του Άκη Πάνου και μοιράζεται μαζί μας ιστορίες από τη φιλία και τη συνεργασία τους. Μαζί του και οι Στέλιος Διονυσίου, Κώστας Καραφώτης, Χριστίνα Μαραγκόζη και Πέννυ Μπαλτατζή.

 ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 06/02, 21:00″Μια Τρελή, Τρελή Σαραντάρα” στον ΑΝΤ1 Image result for Μια Τρελλή, Τρελλή Σαραντάρα

Υπόθεση: Μια σαραντάρα χήρα ερωτεύεται ένα μουσικό, αλλά τα αδέρφια της θέλουν να παντρευτεί έναν πλούσιο πλην όμως κουφό άντρα. Η σαραντάρα θα προσπαθήσει να κάνει το χατίρι στα αδέλφια της αλλά δεν θα καταφέρει να πάψει να αγαπά τον βιολιστή της.

Σάββατο 06/02, 22:45 “Θαύμα” στον ALPHA Image result for Θαύμα (Wonder)

Γεννημένος με ιδιαιτερότητες στο πρόσωπο του που τον ανάγκασαν μέχρι σήμερα να μην πάει σχολείο, ο Η ιστορία ενός 10χρονου αγοριού με διαφορετικό πρόσωπο γίνεται μια πολύπλευρη ματιά στο τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Ο Όγκι αν και πάντα επιδίωκε την απομόνωση φορώντας το διαστημικό κράνος του, ξαφνικά πρέπει να αντιμετωπίσει ένα ολόκληρο σύμπαν από παιδιά που τον κοιτούν επίμονα και αδιάκριτα ενώ αποφεύγουν να τον κοιτάξουν στα μάτια. Ένα χρόνο αργότερα, άλλοτε με χιούμορ , άλλοτε με σκληρότητα και άλλοτε με όμορφο τρόπο ο Όγκι και όλοι γύρω του, αλλάζουν και αναδεικνύονται όλα αυτά που έχουν σημασία περισσότερο από οτιδήποτε στη ζωή: η φιλιά, το κουράγιο και η επιλογή να είσαι ευγενής καθημερινά με οποιονδήποτε εμφανιστεί στον δρόμο σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα «Πρόσωπα του Ήρωα» αποκαλύπτονται μέσα από πλήθος επετειακών εκδηλώσεων στο ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Κυριακή 07/02, 21:00 “Η Γυναίκα Μου Τρελάθηκε” στο STAR Image result for Η Γυναίκα Μου Τρελάθηκε

Υπόθεση: Η Άννα και ο Μάνος είναι παντρεμένοι εδώ και είκοσι χρόνια. Ο Μάνος αγαπάει βέβαια τη γυναίκα του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ξεσκάει κάπου κάπου στα καμπαρέ, παρέα με τον φίλο του Τέλη και τη χαριτωμένη χορεύτρια Μπίλλυ. Η Μπίλλυ είναι επίσης πελάτισσα του φίλου του Γιώργου, που είναι γιατρός. Ο τελευταίος αγαπάει μεν τη γυναίκα του Γιούλη αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να γλυκοκοιτάζει τη Μπίλλυ. Κάποια μέρα, όμως, η Άννα επαναστατεί και παριστάνοντας την τρελή –δηλώνει πως είναι αποφασισμένη να πληρώσει τον άνδρα της με το ίδιο νόμισμα–, κατορθώνει να τρομάξει για τα καλά τους δύο γυναικοθήρες κι έτσι να τους συνετίσει.

Κυριακή 07/02, 23:00 “Εκδίκηση Eκτός Nόμου” στον ALPHA Image result for Εκδίκηση Εκτός Νόμου (Vengeance: A Love Story)

Υπόθεση: Την 4η του Ιούλη, η 12χρονη Μπέθι Μαγκουάιρ υποδεικνύει στον αστυνόμο Τζον Ντρομούρ ότι η μητέρα της, η Τίνα, βιάστηκε βάναυσα από τέσσερις αλήτες που την άφησαν σχεδόν νεκρή. Αυτή που κατάφερε να την αναστήσει ήταν η δική της μητέρα, η Άγκνες, μια δεινή δικηγόρος και καλή γιαγιά, η οποία ανέλαβε τη φροντίδα και των δύο. Η κατάθεση της Μπέθι, μαζί με τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, έπρεπε να ήταν αρκετά για να μπουν οι νεαροί ισόβια. Αλλά οι γονείς τους προσέλαβαν τον πλέον αναγνωρισμένο δικηγόρο Τζέι Κέρκπατρικ, που εξαφάνισε τις αποδείξεις και έριξε τα φώτα της δίκης πάνω στην ενάγον.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 06/02, 23:15 “Τα 10 Σπουδαιότερα Επιτεύγματα της Αρχαίας Ρώμης” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Από το σκυρόδεμα ως τους υδαταγωγούς μήκους χιλιομέτρων και τις εξελιγμένες τεχνικές εξόρυξης, οι Ρωμαίοι μηχανικοί έκαναν μερικές από τις πιο ευφυείς εφευρέσεις όλων των εποχών. Ανακαλύψτε τα δέκα σπουδαιότερα επιτεύγματά τους!

Κυριακή 07/02, 21:00 “Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία: Από τον Θεό στον Άνθρωπο” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Τα αυτόματα: Στη σύγχρονη εποχή, μηχανές υποκαθιστούν πολλές ανθρώπινες πράξεις. Ως ιδέα, όμως, η αυτοματοποίηση γεννήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα και τις κορυφές του Ολύμπου. Μια αναδρομή στις σπουδαιότερες αρχαίες εφευρέσεις.

Κυριακή 07/02, 22:00 “Ο Εντοπισμός της Ατλαντίδος” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Υπήρξε η Ατλαντίδα; Σύμφωνα με τον γεωλόγο Δρ Μάρτιν Πέπερ, ναι, και μάλιστα στη Σαντορίνη. Με σύμμαχο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την ιστορική γνώση, θα ταξιδέψει από την Ελλάδα ως τα Κανάρια Νησιά για να το αποδείξει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b