MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 74: Η Μαργαρίτα, εγκαταλείποντας τον Πλάτανο, αποκαλύπτει στην Κατερίνα ότι η εγκυμοσύνη της ήταν μια καλοστημένη απάτη του Λουκά και ο κόσμος της Κατερίνας γκρεμίζεται. Ο Παναγής δεν κρατιέται, θέλει να βρει τον Λουκά και να του σπάσει τα μούτρα, αλλά η Κατερίνα θέλει η εκδίκησή της να είναι ένα… πιάτο, που θα του το σερβίρει κρύο. Η Μάρμω κάνει τσακωτούς στο σπίτι της τον Γιάγκο με τον Βαγγέλα και μαθαίνει για μια συμφωνία, που έγινε πίσω από την πλάτη της. Προδομένη, λέει στον Βαγγέλα ότι παύει να τον στηρίζει και του ζητάει να φύγει από το σπίτι της.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 Ήλιος – Επεισόδιο 91

Επεισόδιο 91: Ο Φίλιππος προσπαθεί να κάνει την Εύα να καταλάβει και να δεχτεί τα λάθη της. Εκείνη υποκρίνεται την υπάκουη, αλλά γίνεται όλο και περισσότερο θύμα του Μάρκου, σε βάρος της οικογένειάς της. Ο Δημήτρης είναι ανοιχτός σε πολλά μέτωπα: Αναζητά την αλήθεια στην υπόθεση του Γιάννη, ψάχνει την χαμένη Μυρτώ και βασανίζεται από ενοχές για τον νεκρό δράστη, καθώς η Αθηνά τον πιέζει να θυμηθεί κάθε λεπτομέρεια της συμπλοκής.  Η Αλίκη του συμπαραστέκεται, ενώ κι εκείνη έχει στον νου της την Εύα, αλλά και την αγωνία για τον άντρα που της επιτέθηκε και είναι ακόμη ελεύθερος. Ο Δήμος αγωνιά για την Μυρτώ που ακόμη αγνοείται κι η Λήδα είναι στο πλευρό του.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8-2

Επεισόδιο 159: Ο Οδυσσέας γυρίζει σελίδα στη ζωή του κι αποφασίζει να αντιμετωπίσει με αισιοδοξία τη νέα πραγματικότητα. Ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια περνάνε μια ακόμα δοκιμασία σαν ζευγάρι, καθώς το ναυτικό ατύχημα τούς βρίσκει σε αντίπαλα στρατόπεδα. Ο Δημήτρης μαλώνει άσχημα με τον Άκη, καθώς αρνείται να δεχτεί την Ηλιάνα στο εργοστάσιο κι απειλεί πως θα παραιτηθεί και θα φύγει. Η Σμαράγδα αποφασίζει να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα με τον Αντώνη, αλλά σταδιακά αρχίζει να συνειδητοποιεί πως της λείπει κι ο Σίμος. Την ίδια ώρα, ο Σίμος με την Εύα και τον Νικηφόρο γυρνάνε από Λονδίνο για την ταφή της Ρωξάνης. Οι γκρίνιες ανάμεσα σε Σπύρο κι Ιφιγένεια συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕΖΟΝ 7

Επεισόδιο 46: Η Μένη εξαφανίζεται και η Καίτη κινεί γη και ουρανό να τη βρει. Όταν όμως μαθαίνει το λόγο εξαφάνισης της Μένης εύχεται να μην είχε γυρίσει πίσω ποτέ. Η Βέλη αναλαμβάνει τα νέα της καθήκοντα στον ξενώνα, όμως ο Άγγελος αγχώνεται για τις καλές σχέσεις που αναπτύσσει με τον προϊστάμενο. Ο Μπάμπης λείπει τα βράδια γιατί λέει πως έχει δουλειές στον Ποντιακό Σύλλογο. Όταν όμως η Ξένια μαθαίνει ότι την δουλειά του δεν την λένε Σύλλογο, αλλά το μυστικό του Μπάμπη αποκαλύπτεται. Η Βούλα ανακαλύπτει ότι ο Μηνάς έγινε ρατσιστής και ο θυμός της είναι λίγο πιο μικρός από το σύμπαν, γιατί πρέπει να χωράει κάπου.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA ΕΞΑΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14-15 - Λόγια-Σταράτα

Επεισόδιο 13: Η Κλαίρη φτάνει στο πατρικό της σπίτι στη Δημητσάνα. Η Εβίτα θέλει να φύγουν νωρίτερα από το Ναύπλιο, όμως έρχεται αντιμέτωπη με την άρνηση ολόκληρης της οικογένειας. Ο Τζώρτζης πηγαίνει στο νοσοκομείο να επισκεφθεί τη Βίκυ. Ο Νικηφόρος ενημερώνει τη Μαρίνα ότι το αυτοκίνητο του Αξιώτη βρέθηκε τρακαρισμένο τη μέρα του ατυχήματος. Ένα δυνατό χτύπημα στην πόρτα μέσα στη νύχτα ξυπνά την Κλαίρη.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84-85-86-87 (2ος κύκλος) · Epeisodia.com

Επεισόδιο 84: Η Ελένη προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της, στη βοήθεια του Αλέξη. Ο Νικηφόρος σοκάρεται με την αποκάλυψη για το παρελθόν της Δρόσως και ενημερώνει την Ασημίνα πως η συμφωνία χαλάει και η Δρόσω δεν θα ξαναπλησιάσει το παιδί. Η Δρόσω μαθαίνει για την καινούρια καταστροφή που προκάλεσε ο Τάκης και όλοι φοβούνται πως το νέο, είναι θέμα ωρών, να κάνει το γύρο του Διαφανίου. Η σχέση του Άγγελου και του Νέστορα κλονίζεται ύστερα απ’ τις αποκαλύψεις για τον Κυπραίο ενώ η άφιξη της Ζωρζέτ γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών αλλά μεγάλη ζήλεια στη Πηνελόπη. Ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της Σοφούλας και του Βόσκαρη, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός, φαίνεται πως θα δώσει τέλος και στο δικό τους μαρτύριο και στης Ελένης.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA Αγγελική: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 75-78

Επεισόδιο 75: Ο Στέφανος υποψιάζεται ότι η Τζένη τον απατάει και το λέει στην Αγγελική. Εκείνη δεν καταφέρνει να πάει στη συνάντηση με τον Μάκη, τον οποίο παρακολουθεί στενά ο Τολέγας. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στ’ αδέλφια του τη σχέση της Αθήνας με τον γιατρό και στη συνέχεια τον κατηγορεί για κάτι που θα αναστατώσει την οικογένεια. Ο Μιχάλης ζητάει από την Κατερίνα να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουν να φιληθούν χωρίς να ξέρουν ότι κάποιος τους είδε. Το αγόρι που έχει ερωτευτεί η Δανάη, της ζητάει να συναντηθούν σπίτι της και η Αγγελική παραξενεύεται.

ΤΑΙΝΙΕΣ

23:00 “Air Force One” στον ALPHA Air Force One , Κριτική - Σινεμά - αθηνόραμα

Υπόθεση: Στο προεδρικό αεροπλάνο-το καλύτερα φρουρούμενο αεροπλάνο στον κόσμο- ο πρόεδρος Μάρσαλ επιστρέφει μαζί με την οικογένεια του και αρκετούς κυβερνητικούς αξιωματούχους. Λίγο μετά την απογείωση το αεροσκάφος καταλαμβάνεται από ριζοσπάστες κουμμουνιστές με αρχηγό τον αδίστακτο τρομοκράτη Κορσουνόφ. Ο Κορσουνόφ απειλεί να σκοτώσει τους πάντες αν δεν απελευθερωθεί ο φυλακισμένος δικτάτορας της χώρας του. Ο πρόεδρος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη να σωθεί, να σώσει όλους τους επιβάτες και φυσικά τον κόσμο από ένα παράφρονα.

21:00 “Είμαι Το Νούμερο Τέσσερα” στο OPEN TV ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΕΣΣΕΡΑ (I AM NUMBER FOUR) | Σινεμά | LiFO

Υπόθεση: Ο Τζον Σμιθ, όσο θυμάται τον εαυτό του, βρισκόταν μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι, αναγκασμένος να αλλάζει διαρκώς τόπο διαμονής και ταυτότητα, προκειμένου να ξεφύγει από τους αδίστακτους διώκτες του. Αποτελώντας, εν αγνοία του, ένα από τα εννέα παιδιά που κάποτε φυγαδεύτηκαν από τον μακρινό πλανήτη Λόριεν και προσγειώθηκαν στη Γη λίγο μετά την καταστροφή του και που το καθένα τους είναι προικισμένο και με διαφορετική υπερφυσική ικανότητα, πολύ σύντομα θα βρεθεί στο στόχαστρο των Μογκαντόριαν. Με έναν άγραφο νόμο να ορίζει πως οι εναπομείναντες Λόριεν πρέπει να εξολοθρευτούν με μια συγκεκριμένη σειρά, ο Τζον, πληροφορούμενος πως τρεις εξ αυτών έχουν ήδη πέσει θύματα της δολοφονικής μανίας των αποκρουστικών διωκτών τους και πως ο ίδιος είναι ο επόμενος, αποφασίζει να σταθεί για πρώτη φορά στο ύψος των περιστάσεων και να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στα αποτρόπαια σχέδια των Μογκαντόριαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSpencer: Η πρώτη εικόνα της Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Νταϊάνα12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Ιωάννης Καποδίστριας – Η Zωή και το Έργο του” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Ανακήρυξη & άφιξη του Κυβερνήτη στην Ελλάδα: Ως Κυβερνήτης, ο Καποδίστριας υποβάλλει υπόμνημα προς τις τρεις Μεγάλες Δυνάμεις για την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας. Με την άφιξή του στη χώρα, ξεκινά το κυβερνητικό του έργο και τις διαπραγματεύσεις για τα ελληνικά σύνορα.

23:00 “Γέννηση: Το Ελληνικό Θαύμα” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Αρχαία Ελλάδα η κοιτίδα της φιλοσοφίας και των θετικών επιστημών. Ένα συναρπαστικό αφιέρωμα στη γέννηση της αστρονομίας, των μαθηματικών, της γεωμετρίας και της φυσικής, στη χώρα του Δημόκριτου, του Πυθαγόρα και του Αρχιμήδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b