MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 69-70-71-72-73 - Λόγια-Σταράτα

Επεισόδιο 71: Το μυστικό φλερτ του παπα-Αντρέα με την Κική συνεχίζεται, με τη Χρύσα να προσπαθεί να καταλάβει από πού προκύπτει η αλλαγή στη διάθεση της μητέρας της. Η Κατερίνα προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για την εγκυμοσύνη της Μαργαρίτας, ενώ η Βαρβάρα, από λάθος, μένει με την εντύπωση πως ο Σίμος έκανε πρόταση γάμου στην Τούλα και αρχίζει να ετοιμάζει γάμους και πανηγύρια στο μυαλό της. Ζητάει από τον παπά, εν αγνοία των παιδιών, να ορίσει ημερομηνία. Τούλα και Σίμος κινδυνεύουν, από μια παρεξήγηση, να βρεθούν στην «κρεμάλα».

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 87-88 - Λόγια-Σταράτα

Επεισόδιο 88: Ο Δημήτρης βεβαιώνεται πια ότι κάτι κρύβεται πίσω από την εμμονή του Στέλιου για τον Γιάννη. Ο Ντίνος προσπαθεί να πείσει την Εύα ότι ο Μάρκος είναι επικίνδυνος, ενώ ο Μάνος προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αλίκης. Ο Δήμος, απελπισμένος, αποφασίζει με την παρότρυνση της Λήδας να ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας. Ο Φίλιππος ομολογεί στην Αλεξάνδρα τη δική του παγίδα εις βάρος της εταιρείας της κι οι σχέσεις τους διαρρηγνύονται όσο ποτέ. Κι ενώ η Αλίκη προσπαθεί να νικήσει τους φόβους της μετά την επίθεση που βίωσε, η σκιά του βιαστή της, δεν φαίνεται να την έχει εγκαταλείψει παρά την όμορφη νύχτα που έζησε με τον Δημήτρη.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ 8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 157-158 β κύκλος · Epeisodia.com

Επεισόδιο 157: Ο χαμός της Ρωξάνης βυθίζει την Εύα στη θλίψη και το πένθος, ενώ ο Νικηφόρος με τον Σίμο δεν λείπουν στιγμή από το πλάι της. Όλοι μαζί ξεκινάνε για το Λονδίνο, προκειμένου να διευθετήσουν τα διαδικαστικά. Ο Μιχαήλ, σοκαρισμένος από τα νέα, βρίσκει σύμμαχο στο πρόσωπο της Βικτώριας που τον διαβεβαιώνει πως θα σταθεί σαν μάνα στον Άγγελο. Η Ιφιγένεια κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο κι ο Σπύρος νιώθει την απογοήτευσή του να μεγαλώνει. Ο Οδυσσέας προχωράει με τη διαδικασία της μετακόμισης στην Αθήνα και βάζει ενοικιαστήριο στο ατελιέ.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA Έξαψη: Όλες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια 10 έως 12

Επεισόδιο 12: O Γιάννος, εκτός εαυτού, κακοποιεί την Κλαίρη. Ο Αλέξανδρος αποφυλακίζεται και αποφασίζει να παραμείνει στο Ναύπλιο μέχρι να τελειώσουν οι εκλογές. Ο Μηνάς προσπαθεί να διώξει τον Κωστή από το Ναύπλιο, καθώς τον θεωρεί επικίνδυνο. Τα στοιχεία που βρίσκει η Μαρίνα κατά του Τζώρζη ολοένα αυξάνονται. Ο Αλέξανδρος ψάχνει την Κλαίρη, αλλά δεν τη βρίσκει πουθενά.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 45: Η Ξένια απορεί που άλλαξε το πρόγραμμα του τηλεφώνου της από οικογενειακό πακέτο σε ένα πιο οικονομικό, χωρίς όμως να το ζητήσει η ίδια. Η Καίτη πέφτει και χτυπάει ελαφρά το πόδι της, με αποτέλεσμα ο Ηλίας να βρίσκει την ευκαιρία να την έχει από κοντά. Το θέμα είναι αν οι φροντίδες του θα βοηθήσουν την Καίτη ή θα κάνουν την κατάστασή της χειρότερη. Η Βέλη-κάνει κοπάνα από-τη-ΦΑΠΠΑ, αλλά-η Άλκηστη επιμένει-να έρθει στο σπίτι-της. Τώρα-πρέπει να-βρει μια-καλή δικαιολογία και-σ’ αυτό θα-βοηθήσει ο Άγγελος. Ο Μηνάς είναι στα μαύρα πανιά γιατί όλα δείχνουν πως η Βούλα «ξανακύλησε» στο παλιό της πάθος με την τράπουλα.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 82: Ο Νικηφόρος ψάχνει να βρει την Ασημίνα και τον Σέργιο ενώ κατηγορεί τον Κωνσταντή για όσα έγιναν. Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναταραχή και όλοι αγωνιούν για το παιδί. Ο Τάκης προσπαθεί να πείσει την Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της αφού ο γάμος της αδερφής της διαλύεται. Η Δρόσω έχει κρυφές ελπίδες και της μοιράζεται με τον Κωνσταντή που εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά. Ο Τόλλιας και η Παγώνα μάταια προσπαθούν να πείσουν τη Σοφούλα να επιστρέψει στο σπίτι καθώς είναι αποφασισμένη να παντρευτεί το Βόσκαρη. Η Ελένη βλέποντας την κατάσταση της Ασημίνας, αποφασίζει να μιλήσει στο Νικηφόρο.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA Αγγελική Επεισόδιο 73 ~ Υποψίες! - Epeisodia.Online

Επεισόδιο 73: Ο Παύλος στην προσπάθεια του να αποδείξει πως η Τζένη τον ξεγέλασε, φυτεύει στον Στέφανο την υποψία ότι τον απατάει με τον Σταυριανό. Η Τζένη και ο Στέφανος κλείνουν την συμφωνία με τον Σταυριανό. Η Αθηνά ορίζει και πάλι διευθυντή τον Στέφανο, ενώ προτείνει στον Παύλο μια θέση στην επιχείρηση που τον εξοργίζει. Η Δανάη βλέπει τον Νικόλα να αγοράζει ναρκωτικά από το Γιάννη και λίγο αργότερα τρυπώνει κρυφά στο δωμάτιο του και κλέβει μια μικρή ποσότητα ναρκωτικών. Ο Αποστόλης παροτρύνει το Μιχάλη να τα ξαναβρεί με την Κατερίνα.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι υπόσχονται ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, στο Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ με καλεσμένες την Μάρθα Φριντζήλα και την Μαρία Παπαγεωργίου. Οι δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες ενώνουν τις φωνές τους σε τραγούδια που αγαπάνε και αγαπάμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάρθα Φριντζήλα και Κατερίνα Πολέμη σε μια συναυλία στην ψηφιακή σκηνή του Θεάτρου Πορεία12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοικιμασίες” στο OPEN TV Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες (Maze Runner: The Scorch Trials) | Σινεμά | LiFO

Υπόθεση: Ο Τόμας και οι τολμηροί σύντροφοί του έχουν βγει πια από τον εφιαλτικό Λαβύρινθο αλλά βρίσκονται αντιμέτωποι με την μεγαλύτερή τους πρόκληση μέχρι τώρα: την μυστηριώδη και παντοδύναμη οργάνωση γνωστή ως Τμήμα Παγκόσμιας Καταστροφής (WCKD). Όσο φιλόξενοι και περιποιητικοί κι αν είναι οι άνδρες που τους περισυνέλεξαν μετά την απόδρασή τους, ο Τόμας δεν μπορεί να αφήσει στην άκρη τις αμφιβολίες του σχετικά με τα αληθινά τους κίνητρα. Σιγά-σιγά εκείνος και οι φίλοι του συνειδητοποιούν ότι ο έξω κόσμος κρέμεται από μια κλωστή και ότι μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο περιμένει όλους όσοι μείνουν πίσω στην απέραντη ερημωμένη περιοχή της Πύρινη Γης.

23:00 “Φονική Καταιγίδα” στον ALPHA Φονική Καταιγίδα (2015) ⋆ Filmy.gr

Υπόθεση: Ο Τζον ΤραΒόλτα στο ρόλο ενός εναερίτη ο οποίος διακινδυνεύει καθημερινά προκειμένου να αποκαθιστά τυχόν Βλάβες στο δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος. Μετά από το θάνατο του αδερφού του -επίσης εναερίτη- εν ώρα εργασίας, ο Μπο έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανιψιό του, κόρη του αδερφού του που χάθηκε Βίαια, Μπέιλι. Τα πράγματα θα πάρουν επικίνδυνη τροπή τη νύχτα που μια φονική καταιγίδα θα πλησιάσει τη μικρή πόλη. 0 Μπο, ο Ντάνκαν και οι υπόλοιποι εναερίτες θα κληθούν να αναλάβουν τα καθήκοντά τους σε μια αγωνιώδη, υπεράνθρωπη προσπάθεια εν μέσω του τρομερού κυκλώνα να σώσουν ζωές και σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού βρίσκονται οι μαγευτικές τοποθεσίες όπου γυρίστηκαν οι πιο διάσημες ταινίες του Χόλιγουντ;12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Ρωμανιώτες: Οι Έλληνες Εβραίοι των Ιωαννίνων” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Η κοινότητα των Ρωμανιωτών, των ελληνόφωνων Εβραίων, είναι αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμικού μωσαϊκού των Ιωαννίνων. Ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία τους και την αλληλεπίδρασή τους με τις άλλες κοινότητες της πόλης.

22:15 “Φιλιά εις τα Παιδιά” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Πέντε Εβραιόπουλα στην Ελλάδα της Κατοχής, που σώθηκαν χάρη σε οικογένειες χριστιανών, θυμούνται ιστορίες τρόμου, αλλά και στιγμές ανεμελιάς μέσα σε ξένες αγκαλιές. Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ που αναβιώνει μια ολόκληρη εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b