MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
03
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έρχεται νέα σειρά με τον Χάρι Πότερ;

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Όλα δείχνουν ότι οι streaming πλατφόρμες “παλεύουν” για να κερδίσουν το κοινό μέσα από αγαπημένα franchise, όπως είναι ο Χάρι Πότερ

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η streaming πλατφόρμα HBO Max ετοιμάζει μία νέα σειρά με τον Χάρι Πότερ.

Φήμες σχετικά με την μεταφορά του αγαπημένου μας franchise στην τηλεόραση ακούγονται εδώ και καιρό. Τώρα, όμως, φαίνεται ότι αυτά τα σχέδια προχωρούν.

Παρ’ όλο που δεν έχουν ανακοινωθεί οι σεναριογράφοι που θα αναλάβουν το πρότζεκτ, οι πηγές του περιοδικού Variety ανέφεραν ότι έχουν γίνει ήδη συζητήσεις με τους υποψήφιους. Επίσης δεν γνωρίζουμε σε ποιον χαρακτήρα ή χρονική περίοδο θα επικεντρώνεται η σειρά.

Βέβαια, οι Warner Bros. και το HBO Max έχουν αρνηθεί τις φήμες αυτές. “Δεν υπάρχει σειρά Χάρι Πότερ σε εξέλιξη ούτε στο στούντιο μας ούτε στην streaming πλατφόρμα”. Το Variery επιμένει, όμως, ότι πολλές από τις πηγές τους επιβεβαιώνουν ότι το πρότζεκτ βρίσκεται στα πρώτα στάδια του.

Πάντως, μία νέα σειρά για τον κόσμο του Χάρι Πότερ δεν θα μας έκανε εντύπωση, καθώς ο “πόλεμος” για επικράτηση μεταξύ των streaming υπηρεσιών συνεχίζεται. Με την Disney να έχει ήδη ανακοινώσει δεκάδες σειρές για τους ήρωες της Marvel και το “Star Wars”, αλλά και τη δεύτερη σεζόν του “Mandalorian”, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν το HBO Max αναζητά ένα εξίσου δυνατό franchise, όπως είναι ο Χάρι Πότερ που εδώ και δύο δεκαετίες έχει φανατικό κοινό.

Αυτή τη στιγμή, η πλατφόρμα έχει ανακοινώσει σειρές σε συνεργασία με την DC, όπως είναι ένα spinoff του “Suicide Squad” με τίτλο “Peacemaker”, αλλά και μία σειρά για τον “Green Lantern”. Παράλληλα, ετοιμάζεται μια σειρά εμπνευσμένη από το θρίλερ με τον Τζακ Νίκολσον, “Η Λάμψη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚίρα Νάιτλι: Οι περιορισμοί που θα θέτει στα συμβόλαιά της όσον αφορά στις ερωτικές σκηνές12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Η ΔΕΗ δίνει ενέργεια για 3η χρονιά στο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026
Cine News
Tenzing: Είδαμε την ταινία για την αληθινή ιστορία πίσω από την κατάκτηση του Έβερεστ
Cine News
Elena’s Shift: Η βραβευμένη ταινία του Στέφανου Τσιβόπουλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Cine News
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
Cine News
Σύγκρουση: Η νέα σειρά του MEGA που θα βλέπουμε φανατικά τον χειμώνα
Cine News
«Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
Cine News
The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
Cine News
«Made in Greece»: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της MagentaTV για τη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας
Cine News
ArteKino Festival: Τρεις ημέρες ευρωπαϊκού σινεμά, νέων φωνών και συναντήσεων στη Στέγη
Cine News
Η MagentaTV φέρνει το Disney+: Νέα συνδυαστικά πακέτα σε προνομιακές τιμές
Cine News
258 ταινίες μέσα σε 11 μέρες: Ο δικός μας οδηγός επιβίωσης για το 67ο ΦΚΘ
Cine News
Ετεροτοπία: Ένα νέο φεστιβάλ οπτικοακουστικών και παραστατικών τεχνών στο Newman cinema