MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έρχεται νέα σειρά με τον Χάρι Πότερ;

Όλα δείχνουν ότι οι streaming πλατφόρμες “παλεύουν” για να κερδίσουν το κοινό μέσα από αγαπημένα franchise, όπως είναι ο Χάρι Πότερ

Monopoli Team

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η streaming πλατφόρμα HBO Max ετοιμάζει μία νέα σειρά με τον Χάρι Πότερ.

Φήμες σχετικά με την μεταφορά του αγαπημένου μας franchise στην τηλεόραση ακούγονται εδώ και καιρό. Τώρα, όμως, φαίνεται ότι αυτά τα σχέδια προχωρούν.

Παρ’ όλο που δεν έχουν ανακοινωθεί οι σεναριογράφοι που θα αναλάβουν το πρότζεκτ, οι πηγές του περιοδικού Variety ανέφεραν ότι έχουν γίνει ήδη συζητήσεις με τους υποψήφιους. Επίσης δεν γνωρίζουμε σε ποιον χαρακτήρα ή χρονική περίοδο θα επικεντρώνεται η σειρά.

Βέβαια, οι Warner Bros. και το HBO Max έχουν αρνηθεί τις φήμες αυτές. “Δεν υπάρχει σειρά Χάρι Πότερ σε εξέλιξη ούτε στο στούντιο μας ούτε στην streaming πλατφόρμα”. Το Variery επιμένει, όμως, ότι πολλές από τις πηγές τους επιβεβαιώνουν ότι το πρότζεκτ βρίσκεται στα πρώτα στάδια του.

Πάντως, μία νέα σειρά για τον κόσμο του Χάρι Πότερ δεν θα μας έκανε εντύπωση, καθώς ο “πόλεμος” για επικράτηση μεταξύ των streaming υπηρεσιών συνεχίζεται. Με την Disney να έχει ήδη ανακοινώσει δεκάδες σειρές για τους ήρωες της Marvel και το “Star Wars”, αλλά και τη δεύτερη σεζόν του “Mandalorian”, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν το HBO Max αναζητά ένα εξίσου δυνατό franchise, όπως είναι ο Χάρι Πότερ που εδώ και δύο δεκαετίες έχει φανατικό κοινό.

Αυτή τη στιγμή, η πλατφόρμα έχει ανακοινώσει σειρές σε συνεργασία με την DC, όπως είναι ένα spinoff του “Suicide Squad” με τίτλο “Peacemaker”, αλλά και μία σειρά για τον “Green Lantern”. Παράλληλα, ετοιμάζεται μια σειρά εμπνευσμένη από το θρίλερ με τον Τζακ Νίκολσον, “Η Λάμψη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚίρα Νάιτλι: Οι περιορισμοί που θα θέτει στα συμβόλαιά της όσον αφορά στις ερωτικές σκηνές12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b